jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeeCharlie Sheen je napisao/la:samo ne kontam kako mogu nas kazniti zbog pirotehnike za derbi,zar to nije propust domacina
Koliko se sjecam tada je izgubio..CARSONIO je napisao/la:Prosli put smo pratili Damira on pobjedio a Zeljo izgubio nemojte opet pehirati **** Vas Damir ma samo LjozePlava Porodica je napisao/la:Joj Damire osijedih prateći te na rezultatima..ajde završi ga pa da sam u punom pogonu za večerašnji spektakl.![]()
![]()
![]()
Covjeku su ostali kratki isti oni koji su ostali kratki i Husicu.ChWilla je napisao/la:tačno je sve to, samo ja ipak ne vjerujem da je slučajno sudio kako jeste. a znam da ga nisu naši "završili".Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.
dnevna doza kladionicaramirsadmekic je napisao/la:jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeeCharlie Sheen je napisao/la:samo ne kontam kako mogu nas kazniti zbog pirotehnike za derbi,zar to nije propust domacina
mi smo na super ponudi jer ce kladionice tako prepoloviti BiH. B ce igrati keca a H dvicu. kladionice ocekuju ICharlie Sheen je napisao/la:dnevna doza kladionicaramirsadmekic je napisao/la:jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeeCharlie Sheen je napisao/la:samo ne kontam kako mogu nas kazniti zbog pirotehnike za derbi,zar to nije propust domacinai ja to kad vidim odma mi suhveli jos prvi par u ponudi haha
pitarii su sa nama bili favoriti u svim klad su bili u super ponudama , al ovaj putt neka to bude na nasu stranu dobit zrinju celika i evropaa je osigurana , kaze mi komsija igraa za olimpic mahovic da ce teskoo uzet cak bod sirokomCharlie Sheen je napisao/la:dnevna doza kladionicaramirsadmekic je napisao/la:jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeeCharlie Sheen je napisao/la:samo ne kontam kako mogu nas kazniti zbog pirotehnike za derbi,zar to nije propust domacinai ja to kad vidim odma mi suhveli jos prvi par u ponudi haha
Ma nemoj.CARSONIO je napisao/la:*** Vas Damir :
mirsadmekic je napisao/la:dobit zrinju celika i evropaa je osigurana , kaze mi komsija igraa za olimpic mahovic da ce teskoo uzet cak bod sirokomCharlie Sheen je napisao/la:dnevna doza kladionicaramirsadmekic je napisao/la: jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeei ja to kad vidim odma mi suhveli jos prvi par u ponudi haha
A RS Xza_zivot_cijeli je napisao/la:mi smo na super ponudi jer ce kladionice tako prepoloviti BiH. B ce igrati keca a H dvicu. kladionice ocekuju ICharlie Sheen je napisao/la:dnevna doza kladionicaramirsadmekic je napisao/la: jebenoo je stoo smoo u svim skoro kladionicama, na super ponudi i to necu da slutim mozee bit kontraa znaci x nepase poraz nas udaljava od evropeei ja to kad vidim odma mi suhveli jos prvi par u ponudi haha
Virtu4L je napisao/la:Ma nemoj.CARSONIO je napisao/la:*** Vas Damir :
Iako sve ovo znam, svaki put me fascinira ovaj čovjek.Kapiten je napisao/la:http://source.ba/clanak/Haris/402820/Pr ... vlacionici
evo uze brejk sada, ali mešćini na ovom meču je u prednosti onaj ko svoj servis uzmeOkolele je napisao/la:Joj Džumhura jest debil umjesto da rijesi ovo sad treba jos jedan set da se davi sa ovim..
Ma cijeli mec uzimaju jedan drugom servis,ocajjni oba..Plava Porodica je napisao/la:evo uze brejk sada, ali mešćini na ovom meču je u prednosti onaj ko svoj servis uzmeOkolele je napisao/la:Joj Džumhura jest debil umjesto da rijesi ovo sad treba jos jedan set da se davi sa ovim..
zato sto im servis sluzi samo da zapocnu poen. Nista vise.Okolele je napisao/la:Ma cijeli mec uzimaju jedan drugom servis,ocajjni oba..Plava Porodica je napisao/la:evo uze brejk sada, ali mešćini na ovom meču je u prednosti onaj ko svoj servis uzmeOkolele je napisao/la:Joj Džumhura jest debil umjesto da rijesi ovo sad treba jos jedan set da se davi sa ovim..