Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 28, 2016 4:48 pm

Bolje je da se ne nastavlja prica i ne pocne sa vrijedjanjima.

Inace, ideja odlicna i apsolutno je podrzavam!

EDIT: lijevi bek, Turcin. Bice dobre premije pobjede li Zrinjski sada u petak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

čet apr 28, 2016 4:51 pm

Dajte kakve podatke u novajliji licil na igraca?

BHDragons
Kontakt:

čet apr 28, 2016 4:53 pm

Ne vidim ništa loše u ovoj akciji i ne vidim zašto bi to nekome smetalo... Sutra očekujem sličnu utakmicu kao sa Širokim i isti rezultat :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

nikson
Kontakt:

čet apr 28, 2016 4:55 pm

Svaka promocija kluba je dobra pa i ova...mozda se negdje u tom tamo svijetu nadje neko koga zainteresuje ovo sto ljudi salju slike, pa ga zainteresuje i taj Zeljo, pa mozda uplati i koju stolicu (kao onaj amerikanac) il cak postane sponzor :) Nikad se ne zna..
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ajzea
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:00 pm

slika
Izvinut ćeš jarane, ali meni je Japan tek na trećem mjestu.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:01 pm

E šta bi naši Željovci u dijaspori dali da mogu kao mi svaki drugi vikend biti na Grbavici, ići svaki dan na trening (a mogu potvrditi to i sajo10 i jovan i ostala raja) ali ništa njihova ljubav nije manja nego naša prema svetinji. Ovi pozivi na utakmicu iz svih dijelova svijeta samo dokazuju da kilometri i vremenske zone ne mogu umanjiti ljubav, strast i osjećaj ponosa koji plava braća osjećaju prema Želji. Malo nas je al' smo zato dobro raspoređeni :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:03 pm

@ chile
Nemoj se ljutiti na negativnu reakciju, nemoj da te ona pokoleba da nastaviš da pišeš i da diskutuješ sa rajom jer zajedničkom diskusijom svi učimo nešto, informišemo se i obogaćujemo svoje znanje pa čak i mjenjamo percepciju nekih stvari. Svi smo se ovdje okupili oko Želje i ista nas ljubav spaja samo što nekad iz neznanja preletimo, nekada se malo karakteri ukrste ali bude to sve ok. Sjeti se samo prozivanja neke naše djece za stolice pa šta bi, primjera je puno i netreba se vraćati na njih, treba se orjentisati na lijepe stvari i njih isticati. Meni da je tvoj komšija naletio on bi sutra od stida poveo još dvojcu i gledao dali će me gdje sresti da se pozdravimo.
LP
イビチャ・オシム

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:09 pm

imas gomilu laznih dijasporaca u bosni, koji umjesto da navijaju i bodre zelju (ili ostale nase klubove) oni "vole" manchester ili real ili bayern... a mi koji smo vani i koji smo pravi dijasporci, i dalje podrzavamo klub (ne brini se @chile, uplatio sam za evropsku grbavicu...) pa taman da je barcelona 10 metara od nas... ne znate ljudi kako je to kad volis nesto a udaljen si iljade i iljade kilometara od svog rodnog grada i kluba... mogao bi ja lako sad reci... ma yebi zelju odoh pratiti spartu ili slaviju bolji su od nas... ali jok... ziviciram se ko i vi kad primimo gol, kad povedemo, dreknem se da zidovi se tresu, radujem se i tugujemo isto ko i vi... uostalom bicu u prilici u lukavici da gledam :D jedva cekam... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

IvanOsim
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:12 pm

Treba aplauzom docekati Tomica, svaki put kad je igrao zadnji atom snage je ostavio na terenu, to sto nije produzio ugovor na kraju, nije ni prvi ni zadnji to se desava u fudbalu, evo jos je rekao da ne bi slavio gol eventualni, a i dok je na grbavici zivio, sreto ga redovno, cinio se kao fin mladic..

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:25 pm

slika

Po prognozi, bez kiše tokom utakmice :palacgore:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:32 pm

Hurmasica je napisao/la:E šta bi naši Željovci u dijaspori dali da mogu kao mi svaki drugi vikend biti na Grbavici, ići svaki dan na trening (a mogu potvrditi to i sajo10 i jovan i ostala raja) ali ništa njihova ljubav nije manja nego naša prema svetinji. Ovi pozivi na utakmicu iz svih dijelova svijeta samo dokazuju da kilometri i vremenske zone ne mogu umanjiti ljubav, strast i osjećaj ponosa koji plava braća osjećaju prema Želji. Malo nas je al' smo zato dobro raspoređeni :palacgore: :zeljeznicar1:
Ma brate sta je tu je, gorak je osjecaj kad dodje subota/nedjelja i vidim ovu raju kad odlaze na utakmice Malmea, Helsingborga itd. ali ja i ako zivim ovdje vec od sedme godine nemam ljubav za te boje, za taj klub. I ako mi je drag Malmö FF. Ja sam jedan period zivio na Grbavici i molio oca uvjek da me odvede da gledam mec ali zbog teske finansiske situacije i zbog moji rani godina nisam mogao ici osim ja mislim jednom.. Tako je davno bilo da sjecam et tek onako... Veliki sam navijac Barcelone ali porediti katalonce sa Zeljom ne mogu ni dva posto. Eto kakav sam ja bolesnik ako se utakmice preklapljaju ja gledam pisljavi stream gdje ne vidim ko je ko umjesto da pratim Messija, Neymara i ostale :D Ljubav prema Zelji nije zbog para, nekog fantasticno igrackog kadra, ili sminke od stadiona, lige, uslova itd. itd. Vec zbog grba i svega onoga sto je Zeljo kao klub i mi kao skupini prezivili kroz historiju..

Ali zato svaki put kad svratim na Grbavicu i stojim ispred Zeljinog stadiona osjecam se ko ono malo djete sto je nekada trckaralo oko Grbavice. Tu srecu i ponos nemoze nijedna svedska, danska, njemacka para kupiti :) Lahko je nekima reci dijasporci ovo, ono i mogu oni s parama. Ali niko se ne pista sta je se moralo uraditi za te "pare" i sta je se sve moralo ostaviti i odreci.. U Svedskoj sam "bosanac" a u bosni sam "svedjanin". :r

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:40 pm

Niko ne spori vasu ljubav prema klubu i ova se prica potegla zbog jednog posta koji je nigdje veze.Ljudi dragi sutra nam je utakmica sezone.Furajte raju,povedite sto vise ljudi na tekmu.Mozda ce bas taj jedan glas u podrsci prevagnuti da dobijemo i ovu bitku....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:40 pm

sajo10 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:E šta bi naši Željovci u dijaspori dali da mogu kao mi svaki drugi vikend biti na Grbavici, ići svaki dan na trening (a mogu potvrditi to i sajo10 i jovan i ostala raja) ali ništa njihova ljubav nije manja nego naša prema svetinji. Ovi pozivi na utakmicu iz svih dijelova svijeta samo dokazuju da kilometri i vremenske zone ne mogu umanjiti ljubav, strast i osjećaj ponosa koji plava braća osjećaju prema Želji. Malo nas je al' smo zato dobro raspoređeni :palacgore: :zeljeznicar1:
Ma brate sta je tu je, gorak je osjecaj kad dodje subota/nedjelja i vidim ovu raju kad odlaze na utakmice Malmea, Helsingborga itd. ali ja i ako zivim ovdje vec od sedme godine nemam ljubav za te boje, za taj klub. I ako mi je drag Malmö FF. Ja sam jedan period zivio na Grbavici i molio oca uvjek da me odvede da gledam mec ali zbog teske finansiske situacije i zbog moji rani godina nisam mogao ici osim ja mislim jednom.. Tako je davno bilo da sjecam et tek onako... Veliki sam navijac Barcelone ali porediti katalonce sa Zeljom ne mogu ni dva posto. Eto kakav sam ja bolesnik ako se utakmice preklapljaju ja gledam pisljavi stream gdje ne vidim ko je ko umjesto da pratim Messija, Neymara i ostale :D Ljubav prema Zelji nije zbog para, nekog fantasticno igrackog kadra, ili sminke od stadiona, lige, uslova itd. itd. Vec zbog grba i svega onoga sto je Zeljo kao klub i mi kao skupini prezivili kroz historiju..

Ali zato svaki put kad svratim na Grbavicu i stojim ispred Zeljinog stadiona osjecam se ko ono malo djete sto je nekada trckaralo oko Grbavice. Tu srecu i ponos nemoze nijedna svedska, danska, njemacka para kupiti :) Lahko je nekima reci dijasporci ovo, ono i mogu oni s parama. Ali niko se ne pista sta je se moralo uraditi za te "pare" i sta je se sve moralo ostaviti i odreci.. U Svedskoj sam "bosanac" a u bosni sam "svedjanin". :r
Ma ne dam ja naseg svedjanina ni za dvojicu Ugljesa. :ganja:

Hajmo o tekmi, sutra nam dolazi najbolja ekipa prvenstva.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:42 pm

Vala da je dobiti 1:0 pa kako god i ko god dao gol.. :DD:

krajisnik87
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:47 pm

Ima li ime taj novi na treningu ? :D
Ma sutra min 7000 ispod sve je stamota i 1:0 dovoljno a sto se mene tice moze i vise i nek ga Lendra zabije.

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:48 pm

Ovi pozivi na tekmu su 5 puta bolja fora od onih ice challenge gluposti a sigurno će nafurati raju i da će još par milja krenuti sutra put Grbavice, sve pohvale. Šta ima veze adresa prebivališta, plava porodica širom dunjaluka.
Sutra mora biti puno ko šibica, hladno vrijeme mora se i na sjeveru navijati punom parom, radujem se ko da je početak sezone :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:54 pm

Stigla licenca :D

Tryg
Kontakt:

čet apr 28, 2016 5:56 pm

Norveska zivi Zeljeznicar!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

fk1921

čet apr 28, 2016 6:01 pm

LARSSON je napisao/la:Stigla licenca :D
Kakva? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Kapiten
Kontakt:

čet apr 28, 2016 6:03 pm

IvanOsim je napisao/la:Treba aplauzom docekati Tomica, svaki put kad je igrao zadnji atom snage je ostavio na terenu, to sto nije produzio ugovor na kraju, nije ni prvi ni zadnji to se desava u fudbalu, evo jos je rekao da ne bi slavio gol eventualni, a i dok je na grbavici zivio, sreto ga redovno, cinio se kao fin mladic..
Dijelim misljenje... I onaj gol u Plzenu nikad u zivotu necu zaboraviti, koja je to sreca bila, neopisivo..
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava