Hrasno1921 izvini, ali slike govore 1000 riječiDANAN je napisao/la:Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ...![]()
Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.
Brat Manijak ...![]()
Najverovatnije da ce za dva do tri dana put BIh.
Slike su od juce a ova sa pozivom je od jutros.
Baš tako, ovaj lik mi je sumnjiv od početka.DANAN je napisao/la:Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.
Kud se ovo nije desilo, mogao bih umrijeti istog momenta.FKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.
https://www.youtube.com/watch?v=CUz51vayhb0Ajzea je napisao/la:"Ša nam uradiše majko moja."
zna li neko,jel im definitivno ne igra Daniel Graovacza_zivot_cijeli je napisao/la:drugari, hajmo mi prvo otresti Zrinjski pa cemo o Sanelu i ostalim preko vikenda, a od ponedjeljka nam se vec valja okretati prema Celiku...
imam osjecaj da ce posjeta biti vrhunska. sve nam se poslozilo. pobjeda na derbiju, pomak na tabeli, par lijepih vijesti, dobra najavna kampanja, dobar termin pred praznik i dane odmora... ne vidim ni jedan razlog da nas ne bude barem 8 hiljada ako ne i vise.
uvijek sam volio situacije u kojima sam sam odlucivao o svojoj sudbini. vjerujem da to vole i nasi momci. nadam se da ce u Edisovom zargonu, preorati teren i da gostima necemo dati priliku da nam ozbiljno zaprijete.
s druge strane, mi smo uvijek opasni a posebno na Grabavici i duboko sam ubijedjen da cemo Zrinjski ispratiti sa par golova u njihovoj mrezi bez obzira na respektabilnu odbranu koju imaju.
Ovakvima treba banovati IP adresu. Ne kao DANAN nego kao ovaj iz Hrasnog.Virtu4L je napisao/la:Baš tako, ovaj lik mi je sumnjiv od početka.DANAN je napisao/la:Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.
pile87 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=CUz51vayhb0Ajzea je napisao/la:"Ša nam uradiše majko moja."
Moramo ovako
Udovicic je napravio vise gresaka nego Jakupovic kako njega niko ne suspendova nikako mi nije jasnoVirtu4L je napisao/la:Jao sudijske ekipe u petak, Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić
Za Sanela, neka dalja obostrana zelja postoji i to je sve. Novi ugovor mu je ponudjen izgleda.Hrasno1921' je napisao/la:Druze prvo Sanel je moj drug vec godinama a i kum je mom sinu, odlicno sam upoznat oko trenutne price dolaska u Zelju, dva puta se do sada nalazio i sa Alihodzicem i sa Siljkom, naravno bez dozvole nadzornog dobora se nista ne radi niti smije, ako mislis da Misimovic licno pregovara sa svakim igracem onda se grdno varas, uostalom klub je prije nekih mjesec dana (saopstanje i ogradjivanje od supka Violine i SD.) objasnio kako i na koji nacin igraci dolaze u Zelju, ko sa njima pregovara i sl.tm8782 je napisao/la:Kao prvo. Alihodzic i Siljak nemaju nista sa igracima, tako da sve sto si napisao oko Jahica pada u vodu.Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ...![]()
Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.
Brat Manijak ...![]()
Pogotovo ovaj prvi, ama bas nikakve veze sa dolascima i odlascima nema.
On je Team menager koji se brine o igracima koji su trenutno tu (smjestaj, gostovanja, papirologija i sl).
Za Seju te kasnije citiram.
Sa druge strane svaki ugovor koji se potpise u kantonu Sarajevu meni prije ili kasnije dodje pod ruku, a na ugovoru u 90% slucajeva stoji potpis Siljka a ostatak Alihodzica.
Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjimaDANAN je napisao/la: