Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 28, 2016 1:05 pm

Crnjak :ganja: **** ih php :rofl1:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet apr 28, 2016 1:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Velahalve
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:06 pm

DANAN je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ... :lol:

Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.

Brat Manijak ... :zeljeznicar1:

slika
Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.
Najverovatnije da ce za dva do tri dana put BIh.
Slike su od juce a ova sa pozivom je od jutros.slika
slika
slika
Hrasno1921 izvini, ali slike govore 1000 riječi

Virtu4L

čet apr 28, 2016 1:07 pm

DANAN je napisao/la:Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.
Baš tako, ovaj lik mi je sumnjiv od početka.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:07 pm

drugari, hajmo mi prvo otresti Zrinjski pa cemo o Sanelu i ostalim preko vikenda, a od ponedjeljka nam se vec valja okretati prema Celiku...

imam osjecaj da ce posjeta biti vrhunska. sve nam se poslozilo. pobjeda na derbiju, pomak na tabeli, par lijepih vijesti, dobra najavna kampanja, dobar termin pred praznik i dane odmora... ne vidim ni jedan razlog da nas ne bude barem 8 hiljada ako ne i vise.

uvijek sam volio situacije u kojima sam sam odlucivao o svojoj sudbini. vjerujem da to vole i nasi momci. nadam se da ce u Edisovom zargonu, preorati teren i da gostima necemo dati priliku da nam ozbiljno zaprijete.
s druge strane, mi smo uvijek opasni a posebno na Grabavici i duboko sam ubijedjen da cemo Zrinjski ispratiti sa par golova u njihovoj mrezi bez obzira na respektabilnu odbranu koju imaju.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:08 pm

A ovo je odgovor njegovog dobrog druga
slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

FKZ1921
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:08 pm

Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.

IvanOsim
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:09 pm

Da li ce raditi osobe na uclanjivanju u petak duze od 18, bar do 19,30 da rade, da svak ko moze povede po nekog da ga uclani, da navrsimo napokon 4 milje, odavno nam taj izazov izmice iz ruke..
Ajmo vi sto ste blize klubu, predlozite da se produzi sutra to radno vrijeme, od mene jedan novi clan idee..

MOZEMO LI 4 MILJE CLANOVA NAVRSITI U PLAVOM PROLJECU?
MOZEMO I MORAMO!!!

Ajzea
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.
Kud se ovo nije desilo, mogao bih umrijeti istog momenta.

Edit
Lazem, mogao bih umrijeti za par dana, ko bi propustio kmečanje koje bi uslijedilo.

edit2
https://www.youtube.com/watch?v=cGQ6OhmGav4
DINO OSTANI ! :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet apr 28, 2016 1:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:11 pm

Ajzea je napisao/la:"Ša nam uradiše majko moja."
https://www.youtube.com/watch?v=CUz51vayhb0
Moramo ovako :)
Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet apr 28, 2016 1:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Velahalve
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:11 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:drugari, hajmo mi prvo otresti Zrinjski pa cemo o Sanelu i ostalim preko vikenda, a od ponedjeljka nam se vec valja okretati prema Celiku...

imam osjecaj da ce posjeta biti vrhunska. sve nam se poslozilo. pobjeda na derbiju, pomak na tabeli, par lijepih vijesti, dobra najavna kampanja, dobar termin pred praznik i dane odmora... ne vidim ni jedan razlog da nas ne bude barem 8 hiljada ako ne i vise.

uvijek sam volio situacije u kojima sam sam odlucivao o svojoj sudbini. vjerujem da to vole i nasi momci. nadam se da ce u Edisovom zargonu, preorati teren i da gostima necemo dati priliku da nam ozbiljno zaprijete.
s druge strane, mi smo uvijek opasni a posebno na Grabavici i duboko sam ubijedjen da cemo Zrinjski ispratiti sa par golova u njihovoj mrezi bez obzira na respektabilnu odbranu koju imaju.

:zeljeznicar1:
zna li neko,jel im definitivno ne igra Daniel Graovac

ž'21
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:12 pm

Virtu4L je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Ne hajcaj raju bez veze.Sanel je jos uvijek u Grckoj i gazda levadikosa mu je ponudio novi ugovor.
Baš tako, ovaj lik mi je sumnjiv od početka.
Ovakvima treba banovati IP adresu. Ne kao DANAN nego kao ovaj iz Hrasnog.

@Velahavle, ne igra sto posto. Za utakmicu na Grbavici trener Vinko Marinović neće moći računati na Daniela Graovca i Peru Stojkića, dok se u konkurenciji vraća Miloš Žeravica.
Zadnja izmjena: ž'21, dana/u čet apr 28, 2016 1:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Velahalve
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:13 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:"Ša nam uradiše majko moja."
https://www.youtube.com/watch?v=CUz51vayhb0
Moramo ovako :)
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: oplako sam :rofl:

Virtu4L

čet apr 28, 2016 1:17 pm

Jao sudijske ekipe u petak, Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić :rofl1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

pile87
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:17 pm

slika
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

pile87
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:19 pm

Virtu4L je napisao/la:Jao sudijske ekipe u petak, Valjić, Udovičić, Bjelica, Mujić :rofl1:
Udovicic je napravio vise gresaka nego Jakupovic kako njega niko ne suspendova nikako mi nije jasno :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

storm_raider
Kontakt:

Hrasno1921' je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ligata na konferenciji ko curica, miran ne cuje se ... :lol:

Sanel ja nas igrac 100%, nema potrebe oko toga se raspravljati, u Sarajevu je vec dva dana, ceka da zavrsi papire iz Grcke kako bi zavrsio pricu sa Alihodzicem i Siljkom.
Svo ovo vrijeme sam mislio da je prica oko Salihovica suplja, i napuhana od strane medija, ali sinoc jedan poznati nas menadzer u drustvu hladno rece kako Zeljo pregovara sa Salihovicem i da pregovore vodi licno Senad Misimovic, kao Sejo se zasitio Kine dok je vlasnik Bejinga u finansijskim problemima pa se zeli rijesiti svih vecih ugovora, a u slucaju da dodje u Zelju pola bi ga placao Zeljo a pola kompanija Megamix u vlasnistvu Misimovica, jednostavno ne vjerujem da je laznjak, jer je covjek stvarno priznat menadzer bez ijedne mrlje u kraijeri, sa druge strane Sejo i ako bi dosao dosao bi ponajmanje zbog para.

Brat Manijak ... :zeljeznicar1:

slika
Kao prvo. Alihodzic i Siljak nemaju nista sa igracima, tako da sve sto si napisao oko Jahica pada u vodu.
Pogotovo ovaj prvi, ama bas nikakve veze sa dolascima i odlascima nema.
On je Team menager koji se brine o igracima koji su trenutno tu (smjestaj, gostovanja, papirologija i sl).
Za Seju te kasnije citiram.
Druze prvo Sanel je moj drug vec godinama a i kum je mom sinu, odlicno sam upoznat oko trenutne price dolaska u Zelju, dva puta se do sada nalazio i sa Alihodzicem i sa Siljkom, naravno bez dozvole nadzornog dobora se nista ne radi niti smije, ako mislis da Misimovic licno pregovara sa svakim igracem onda se grdno varas, uostalom klub je prije nekih mjesec dana (saopstanje i ogradjivanje od supka Violine i SD.) objasnio kako i na koji nacin igraci dolaze u Zelju, ko sa njima pregovara i sl.
Sa druge strane svaki ugovor koji se potpise u kantonu Sarajevu meni prije ili kasnije dodje pod ruku, a na ugovoru u 90% slucajeva stoji potpis Siljka a ostatak Alihodzica.
Za Sanela, neka dalja obostrana zelja postoji i to je sve. Novi ugovor mu je ponudjen izgleda.

Ovo za Salihovica nikad nije bilo istina, niti ce biti. Ove neozbiljne price cemo odmah zavrsiti. Necemo cirkus praviti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

slika
Godinama ništa promijenilo se nije, osim što ste nam veća kurva nego prije. :kafa:

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:23 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Grbavica
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:27 pm

DANAN je napisao/la:slika
Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjima :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kapiten
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:27 pm

Ma znamo svi ko ima tacne informacije. Ne bi trebao niko nasjesti na ove novopecene...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava