Nije prestar za nas i za ovu ligu, covjek je igrao prosle godine u grasshopersu cijelu sezonu, sad je standardan u Grckoj i da nama ne valja, nemoj da lupamo bezveze..Grbavica je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
a daj mi ovdje slazemo lego kockice i ti samo u prolazu ih gurnesDANAN je napisao/la:Sanelu Jahicu je ponudjen novi ugovor u Levadikosu tako da je prica o njegovom povratku cista spekulacija.
Ma sve je to super, ali jedino ako se misle riješiti Bogičevića, onda Jahić dolazi u obzir. Ovako šta će nam "gomilanje" staraca. Ali evo Dandy reče da mu je ponuđen novi ugovor, tako da je svejedno.cikazubo je napisao/la:Nije prestar za nas i za ovu ligu, covjek je igrao prosle godine u grasshopersu cijelu sezonu, sad je standardan u Grckoj i da nama ne valja, nemoj da lupamo bezveze..Grbavica je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
Slazem se da Bogicevic nije za nas, pa kad je bio mlad ukopa nas protiv Maribora kao amater a ne sad, al Jahic je ipak dimenzija vise za plbih, za stopera to i nisu bas toliko lose godine, ima on jos bar 3 godine dobrog fudbala pred sobom, Spaha recimo ima 35 a igra sezone karijere, a i Sanela krasi odgovornost sto se tice fizicke spreme, pravi sportista, al dzaba nam ako potpise novi ugovor.. Ja bih u Srbiji trazio novog stopera, ima vise materijala u onoj njihovoj ligi za opstanak nego u nasoj ligi, previse se dize prasina oko nekog Memisevica i slicnih a realno nisu nesto posebno bolji od Hodze i Keme kojem treba pocet davat sansu u skorije vrijeme, treba probat lapit npr onog Kataneca Zrinjskom na kraju sezone, vjerujem da nije zadovoljan nikako minutazom jer je ocekivao da ce biti nosioc igre a onaj Vinko dao prednost Graovcu i Lastri, al et mozemo mi nagadjat do sutra, vjerujmo upravi sto se tice transfera, izabrace sigurno najbolje moguceGrbavica je napisao/la:Ma sve je to super, ali jedino ako se misle riješiti Bogičevića, onda Jahić dolazi u obzir. Ovako šta će nam "gomilanje" staraca. Ali evo Dandy reče da mu je ponuđen novi ugovor, tako da je svejedno.cikazubo je napisao/la:Nije prestar za nas i za ovu ligu, covjek je igrao prosle godine u grasshopersu cijelu sezonu, sad je standardan u Grckoj i da nama ne valja, nemoj da lupamo bezveze..Grbavica je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
i neka je, boga pitaj koliko smo mi njemu uplatili za sve ove godine...Hadzijalagic je napisao/la:E cuj i Nemec uplatio 640 eura
Ima par imena na ovom forumu što mi tuknu na njegaDR.HOUSE je napisao/la:jeste i sakrio se ne javlja se ondaMinjore je napisao/la:Davno je @super rekao da ce padati serveri![]()
![]()
Kakvu sliku?Plava Porodica je napisao/la:Ajde @Model slovenac i @jovanmaskimovic čehu bacite sliku i pošaljite zvaničnoj.
Na Grbavici neće ostati mjesta za šibice!