Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 12:30 am

Ajzea je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:slika
Jedna od parola, potrudit cu se da i ostale nadjem
Naser nema veze sa fudbalom i Zeljom i ne znam odkud i zašto ova parola medju MANIJACIMA.
Kao što rekoh, neka se političke parole iskorijene prvo u ostatku svijeta, a zatim neka poduzmu i mjere kojim će spriječiti političke parole na našim stadionima.

@Republika
:ganja:
Čestitke na svemu, najiskrenije vam zelim da što skorije preuzmete titulu najčitanijeg portala. Također, zahvaljujem se jer primijetih da si nam čestitao na pobjedi. :palacgore:
Ajzea ovo nije politicka parola.Ovo je parola pojedincu.Sjecam se derbija iz 1976 god a stari mi je pricao da me vodio i ranije a ja se ne sjecam.Nikad od 1976 god nisam ni jedan derbi propustio do sad ova dva zadnja.Pišem ti ovo a suze mi teku,u grudima me steglo,hocu da umrem cini mi se.Ova dva zadnja nisam gledo zato što sam zbog ovakvih kao što je Naser Oric i ostalih koji su uništili drzavu a sebe obogatili morao otici iz drzave da zaradim sebi i djetetu.Dok je on sjedio po komandama ja i moji saborci iz svih krajeva BiH smo branili drzavu i njene stanovnike i gladni i bez odjece i opreme i ono što nas je prezivjelo sad smo na marginama a bitan je Naser.Siguran sam da sam svojom hrabrošcu u bezbroj borbi širom BiH puno više dao ovoj drzavi od Nasera koji se kao miš izvukao iz Srebrenice i povalio one ljude.Naser nije bitan.Bitno je Djildinih petero djece,parole se trebaju dizati za obicnog covjeka,za Djildinu djecu,bivše borce koji su bez posla i koji sve više dizu ruku na sebe zbog nemogucnost da zarade sebi i svom djetetu koru hljeba,djecu pogonulih naših suboraca... da im se popravi status,popravi odnos ovih govana iz vlasti prema njima.Naser zivi u "svili i kadifi",kako je to steko svi mozete pretpostaviti ali ja Naseru i svima onima zbog kojih sam propustio ova dva zadnja derbija nikad necu halaliti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:31 am

Kome ovo Bogi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:33 am

Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:33 am

Al' nam je Siniša malo nervozan bio... :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:35 am

Ajzea je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Naser nema veze sa fudbalom i Zeljom i ne znam odkud i zašto ova parola medju MANIJACIMA.
Kao što rekoh, neka se političke parole iskorijene prvo u ostatku svijeta, a zatim neka poduzmu i mjere kojim će spriječiti političke parole na našim stadionima.

@Republika
Čestitke na svemu, najiskrenije vam zelim da što skorije preuzmete titulu najčitanijeg portala. Također, zahvaljujem se jer primijetih da si nam čestitao na pobjedi. :palacgore:
Ajzea ovo nije politicka parola.Ovo je parola pojedincu.Sjecam se derbija iz 1976 god a stari mi je pricao da me vodio i ranije a ja se ne sjecam.Nikad od 1976 god nisam ni jedan derbi propustio do sad ova dva zadnja.Pišem ti ovo a suze mi teku,u grudima me steglo,hocu da umrem cini mi se.Ova dva zadnja nisam gledo zato što sam zbog ovakvih kao što je Naser Oric i ostalih koji su uništili drzavu a sebe obogatili morao otici iz drzave da zaradim sebi i djetetu.Dok je on sjedio po komandama ja i moji saborci iz svih krajeva BiH smo branili drzavu i njene stanovnike i gladni i bez odjece i opreme i ono što nas je prezivjelo sad smo na marginama a bitan je Naser.Siguran sam da sam svojom hrabrošcu u bezbroj borbi širom BiH puno više dao ovoj drzavi od Nasera koji se kao miš izvukao iz Srebrenice i povalio one ljude.Naser nije bitan.Bitno je Djildinih petero djece,parole se trebaju dizati za obicnog covjeka,za Djildinu djecu,bivše borce koji su bez posla i koji sve više dizu ruku na sebe zbog nemogucnost da zarade sebi i svom djetetu koru hljeba,djecu pogonulih naših suboraca... da im se popravi status,popravi odnos ovih govana iz vlasti prema njima.Naser zivi u "svili i kadifi",kako je to steko svi mozete pretpostaviti ali ja Naseru i svima onima zbog kojih sam propustio ova dva zadnja derbija nikad necu halaliti.
Nisu ove stvari za foruma prijatelju moj, ali :palacgore: :palacgore: . Drzi se, ima nas jos dosta koji smo osjetili 90te na ledjima...

Neka ova prica stane ovdje, molicu vas oboje. Hajmo da se nerviramo sto nismo zabili jos 2 gola i psujemo Bekicu zbog onog udaranja Ace.
Tebi zelim da sljedeci derbi pogledas ovdje gdje ti je i mjesto.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sofronije
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:36 am

Izlija je napisao/la:Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
Ja to gledam ovako jbg .... na termin obicni kad odem bude svacega sa rajom, bratom ... lopta je cudo.
:zeljeznicar1:

addyno1
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:36 am

Virtu4L je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.
Savez je dao onome ko je dao najviše para da bude generalni sponzor BH lige.Svaki klub je dobio po 56 hiljada km,Zeljo i ne znam da li je još ko iz lige na primjedbu da ne moze sve klubove isto kvalificirati dobio još 15 hiljada km.
zeljo i siroki su se protivili raspodjeli tih para od telecoma

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:40 am

***** te usta da te *****, ***** ti mater u pičku :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Željezničar ante portas !

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:41 am

Dolina je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Dolina je napisao/la: Sad od Goge, valja mi i dogodine na lavor :zeljeznicar1:
Znači dobro si se infiltrirao među kone? :zeljeznicar1:
Ma imamo havera pitara al je dobar ko panja, ne zivi ovde, nekad radi njega zavrsimo na istoku a nekad na zapadu, i fakat kada smo god radi njega bili na istoku nikad nisu dobili :rofl: Kaze da sljedecu tekmu ide sa nama na jug Grbavice da ukine maler :rofl: . Oderali smo ga po turama kod Goge.
Svaka čast! :pljesak:

@likuša

Izo je jedan od nas :zeljeznicar1:

Kad se sjetim ljetos Standard-Željo, nosi on kafe napolje i u tom ga zabi Đelmić, joj ne zna on gdje je pošao sa onom tablom u ruci :lol: :pljesak:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:43 am

storm_raider je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

@Republika
Nisu ove stvari za foruma prijatelju moj, ali :palacgore: :palacgore: . Drzi se, ima nas jos dosta koji smo osjetili 90te na ledjima...

Neka ova prica stane ovdje, molicu vas oboje. Hajmo da se nerviramo sto nismo zabili jos 2 gola i psujemo Bekicu zbog onog udaranja Ace.
Ajzea je dobar momak,nije ništa ruzno rekao i od nas dvojice ako neko treba da završi i nastavi slaviti to sam ja.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:45 am

VOLIM TE ŽELJO! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:45 am

storm_raider je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Ajzea ovo nije politicka parola.Ovo je parola pojedincu.Sjecam se derbija iz 1976 god a stari mi je pricao da me vodio i ranije a ja se ne sjecam.Nikad od 1976 god nisam ni jedan derbi propustio do sad ova dva zadnja.Pišem ti ovo a suze mi teku,u grudima me steglo,hocu da umrem cini mi se.Ova dva zadnja nisam gledo zato što sam zbog ovakvih kao što je Naser Oric i ostalih koji su uništili drzavu a sebe obogatili morao otici iz drzave da zaradim sebi i djetetu.Dok je on sjedio po komandama ja i moji saborci iz svih krajeva BiH smo branili drzavu i njene stanovnike i gladni i bez odjece i opreme i ono što nas je prezivjelo sad smo na marginama a bitan je Naser.Siguran sam da sam svojom hrabrošcu u bezbroj borbi širom BiH puno više dao ovoj drzavi od Nasera koji se kao miš izvukao iz Srebrenice i povalio one ljude.Naser nije bitan.Bitno je Djildinih petero djece,parole se trebaju dizati za obicnog covjeka,za Djildinu djecu,bivše borce koji su bez posla i koji sve više dizu ruku na sebe zbog nemogucnost da zarade sebi i svom djetetu koru hljeba,djecu pogonulih naših suboraca... da im se popravi status,popravi odnos ovih govana iz vlasti prema njima.Naser zivi u "svili i kadifi",kako je to steko svi mozete pretpostaviti ali ja Naseru i svima onima zbog kojih sam propustio ova dva zadnja derbija nikad necu halaliti.

Ajzea je dobar momak,nije ništa ruzno rekao i od nas dvojice ako neko treba da završi i nastavi slaviti to sam ja.
A nije los, kakvih se moze naci... :mrgreen: Nema frke, svako dobro. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:49 am

Izlija je napisao/la:Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
Ma spor je u pičku materinu, u početku je izgledao dobro da bi u zadnjih par tekmi totalno grohnuo, pa mi se danas opet činio ok koliko toliko, jer nije puno pametovao sa loptom, izbij nabij u kritičnim situacijama što i jest posao štopera pogotovo u ovakvim utakmicama.

Čim on uzme peljat loptu ja unaprijed znam da će zajebati nešta :r
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Republika
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:52 am

Dobro je izgledao jer mu je išlo sve na ruku odnosno na glavu u čemu su se igrači Sarajeva dobrano potrudili oko toga. Da je bilo na zemlji borbe bilo bi svašta. Hodžurda je po meni bolji od njega, a Bogdanović zdrav je Kanavaro za njega

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:56 am

Ma ja ga jednostavno nemogu, znate kad vam neko padne u očima, ja kad čujem njegovo ime meni ona scena u očima, možda su Aco i Bogi sada kao dva brata ali ga ja nemogu. Ja sve kontam da on igra za protivnika
イビチャ・オシム

sofronije
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:59 am

Joj Ace :klanjase2:
Hasagic nas je kostao zivaca a bio je dobar golman i Vedran ide istim stopama :)
:zeljeznicar1:

neda_TM87
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:01 am

zna li neko sta je sa Tiagom, je li opet obnova povrede? inace ovo danas je bilo :pljesak: :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:05 am

joj Bekica kako udari Acu mater mu njegovu u picku ....gdje oni nadju ove seljacke igrace :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

pon apr 25, 2016 1:13 am

delinjo je napisao/la:joj Bekica kako udari Acu mater mu njegovu u picku ....gdje oni nadju ove seljacke igrace :rofl: :rofl: :rofl:
Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kuce

Okolele
Kontakt:

pon apr 25, 2016 1:18 am

Kad su pali pitari moze vala i snijeg padati.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava