Plavi orkestar je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Plavi orkestar je napisao/la:
Naser nema veze sa fudbalom i Zeljom i ne znam odkud i zašto ova parola medju MANIJACIMA.
Kao što rekoh, neka se političke parole iskorijene prvo u ostatku svijeta, a zatim neka poduzmu i mjere kojim će spriječiti političke parole na našim stadionima.
@Republika
Čestitke na svemu, najiskrenije vam zelim da što skorije preuzmete titulu najčitanijeg portala. Također, zahvaljujem se jer primijetih da si nam čestitao na pobjedi.

Ajzea ovo nije politicka parola.Ovo je parola pojedincu.Sjecam se derbija iz 1976 god a stari mi je pricao da me vodio i ranije a ja se ne sjecam.Nikad od 1976 god nisam ni jedan derbi propustio do sad ova dva zadnja.Pišem ti ovo a suze mi teku,u grudima me steglo,hocu da umrem cini mi se.Ova dva zadnja nisam gledo zato što sam zbog ovakvih kao što je Naser Oric i ostalih koji su uništili drzavu a sebe obogatili morao otici iz drzave da zaradim sebi i djetetu.Dok je on sjedio po komandama ja i moji saborci iz svih krajeva BiH smo branili drzavu i njene stanovnike i gladni i bez odjece i opreme i ono što nas je prezivjelo sad smo na marginama a bitan je Naser.Siguran sam da sam svojom hrabrošcu u bezbroj borbi širom BiH puno više dao ovoj drzavi od Nasera koji se kao miš izvukao iz Srebrenice i povalio one ljude.Naser nije bitan.Bitno je Djildinih petero djece,parole se trebaju dizati za obicnog covjeka,za Djildinu djecu,bivše borce koji su bez posla i koji sve više dizu ruku na sebe zbog nemogucnost da zarade sebi i svom djetetu koru hljeba,djecu pogonulih naših suboraca... da im se popravi status,popravi odnos ovih govana iz vlasti prema njima.Naser zivi u "svili i kadifi",kako je to steko svi mozete pretpostaviti ali ja Naseru i svima onima zbog kojih sam propustio ova dva zadnja derbija nikad necu halaliti.
Nisu ove stvari za foruma prijatelju moj, ali

. Drzi se, ima nas jos dosta koji smo osjetili 90te na ledjima...
Neka ova prica stane ovdje, molicu vas oboje. Hajmo da se nerviramo sto nismo zabili jos 2 gola i psujemo Bekicu zbog onog udaranja Ace.
Tebi zelim da sljedeci derbi pogledas ovdje gdje ti je i mjesto.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/