Auuu usput yebali smo im nanu naninu !

Dobro je, nisu Bogi i Miro. Imamo sve na raspolaganju za Zrinjski.Hurmasica je napisao/la:Bekrić, Aco, Blagojević i Sinišacala je napisao/la:Ko je kod nas dobio kartone danas? Ne mogu nigdje da nadjem.
ž'21 je napisao/la:Duljevic ne bi vrijedio 4 mil ni da ga zemunski klan kidnapuje pa traze otkupninu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Slovenac javi se!Jaozinho22 je napisao/la:Gdje nam je onaj jaro što je napisao sinoć za onu neku gataru da će dan biti siv a noć plava da se dogovorimo za dojave slijedeći vikend![]()
@Model javi se čovjekuJaozinho22 je napisao/la:Gdje nam je onaj jaro što je napisao sinoć za onu neku gataru da će dan biti siv a noć plava da se dogovorimo za dojave slijedeći vikend![]()
Ma imamo havera pitara al je dobar ko panja, ne zivi ovde, nekad radi njega zavrsimo na istoku a nekad na zapadu, i fakat kada smo god radi njega bili na istoku nikad nisu dobiliFaraonTM je napisao/la:Znači dobro si se infiltrirao među kone?Dolina je napisao/la:Sad od Goge, valja mi i dogodine na lavorDolina je napisao/la:Dva puta sam do sada bio na istoku, jednom smo pobijedili a drugi put igrali neriješeno. Sva trojica idemo opet anamo, jbg valjda opet bude nafake
hvala kralju, sve je bilo ok samo tako nastaviteRepublika je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Edis je u potpunosti uspio u svojoj namjeri na tome mu se mora skinuti kapa.
Za sve koji su gledali stream žao mi je što su ova govna iz bhtelecoma posrali se na sve
Nadam se da je bilo sve ok dok je radilo
Špica u Lunaru sa Izom, a tebe nemaFaraonTM je napisao/la:Znači dobro si se infiltrirao među kone?Dolina je napisao/la:Sad od Goge, valja mi i dogodine na lavorDolina je napisao/la:Dva puta sam do sada bio na istoku, jednom smo pobijedili a drugi put igrali neriješeno. Sva trojica idemo opet anamo, jbg valjda opet bude nafake
Meni su se odsjekle kad je Benki bacio loptu pored glavecala je napisao/la:Veca kad je istrcao, meni se noge odsjekle.
E tad sam vec oplakaoBrkoo je napisao/la:Meni su se odsjekle kad je Benki bacio loptu pored glavecala je napisao/la:Veca kad je istrcao, meni se noge odsjekle.![]()
Ja sam ispred sebe stavio iPod i na njemu sam gledao vaš stream a pored laptop i na njemu stream sport-x koji je imao komentar ali nije bilo u HD-u i kasnili su za vama par sekundi ali sve je bilo ok.Kad je vaš stream pao nastavio sam gledati na laptopu onih zadnjih 5-6 minuta.Vama hvala i sa zeljom da ovako pocnete i sa Grbavice raditi.Republika je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Edis je u potpunosti uspio u svojoj namjeri na tome mu se mora skinuti kapa.
Za sve koji su gledali stream žao mi je što su ova govna iz bhtelecoma posrali se na sve
Nadam se da je bilo sve ok dok je radilo
e to nam treba hahahahaha da proba neko procitat metci hahahahahahaAjzea je napisao/la:Ima li neko fotografije parola?