KARANJE JE NAUKA
sto izgubis na cupriji, nadjes na mostu...ChWilla je napisao/la:ipak prvo stokića i uzelca, pa tek onda kokota, ono što je kokot fulio fulaju i pravi, ponekad...Elegant je napisao/la:Kad covjek pogleda sad tabelu ne zna da li bi plakao ili bi se smijao, a ja se sjetim Kokota i Slavije, samo te utakmice da ne idemo dalje.
Joj kakve vile to nismo zasluzili pobjedu danas i u ostalim utakmicama.za_zivot_cijeli je napisao/la:sto izgubis na cupriji, nadjes na mostu...ChWilla je napisao/la:ipak prvo stokića i uzelca, pa tek onda kokota, ono što je kokot fulio fulaju i pravi, ponekad...Elegant je napisao/la:Kad covjek pogleda sad tabelu ne zna da li bi plakao ili bi se smijao, a ja se sjetim Kokota i Slavije, samo te utakmice da ne idemo dalje.
realno, vile nas nosaju ovo proljece uz izuzetak dvomeca sa Slobodom.
Realnoza_zivot_cijeli je napisao/la:sto izgubis na cupriji, nadjes na mostu...ChWilla je napisao/la:ipak prvo stokića i uzelca, pa tek onda kokota, ono što je kokot fulio fulaju i pravi, ponekad...Elegant je napisao/la:Kad covjek pogleda sad tabelu ne zna da li bi plakao ili bi se smijao, a ja se sjetim Kokota i Slavije, samo te utakmice da ne idemo dalje.
realno, vile nas nosaju ovo proljece uz izuzetak dvomeca sa Slobodom.
Slazem se, jeste mangupski i sve, ali osijedio sam kada je izletio gore u aut. Treba malo pripaziti sa tim stvarima, zamisli zbog takve gluposti primiimo gol. Taman kad sam mislio da se nece vise pojaviti neko kao Hasagic, Veca jos gori ispade.dell21 je napisao/la:Ono je vrlo lahko mogao biti indirekt, imao loptu u rukama obje ruke pa je baca u zrak pa opet hvata.Leon_Professional je napisao/la:Aco kako ono izvadi, meni jos nije jasno, osjetio je da ce lopta ici tamo i povukao se malo i ostalo je historija.![]()
![]()
Zaha nekoliko puta, šmekerski uzima loptu na sredini, to je ono sto nema svaki zadnji vezni, hvala mu pa ne ispado papak neki dan kad rekoh da ce vec na sljedecoj tekmi pokazati kakva je klasa![]()
![]()
Memija pokazao gdje se najbolje snalazi i sta moze na toj poziciji![]()
![]()
Ma svi ekstra, od navijaca od igraca od uprave, ma sve predobro, hvala vam na ovome. Jug je dominirao i objasnio opet neke stvari![]()
![]()
P.S. Moze li neko napraviti gif sa onim Vecinim prebacivanjem Benke, koja je ono budala![]()
Ma to je Eso sve krivstorm_raider je napisao/la:Slazem se, jeste mangupski i sve, ali osijedio sam kada je izletio gore u aut. Treba malo pripaziti sa tim stvarima, zamisli zbog takve gluposti primiimo gol. Taman kad sam mislio da se nece vise pojaviti neko kao Hasagic, Veca jos gori ispade.dell21 je napisao/la:Ono je vrlo lahko mogao biti indirekt, imao loptu u rukama obje ruke pa je baca u zrak pa opet hvata.Leon_Professional je napisao/la:Aco kako ono izvadi, meni jos nije jasno, osjetio je da ce lopta ici tamo i povukao se malo i ostalo je historija.![]()
![]()
Zaha nekoliko puta, šmekerski uzima loptu na sredini, to je ono sto nema svaki zadnji vezni, hvala mu pa ne ispado papak neki dan kad rekoh da ce vec na sljedecoj tekmi pokazati kakva je klasa![]()
![]()
Memija pokazao gdje se najbolje snalazi i sta moze na toj poziciji![]()
![]()
Ma svi ekstra, od navijaca od igraca od uprave, ma sve predobro, hvala vam na ovome. Jug je dominirao i objasnio opet neke stvari![]()
![]()
P.S. Moze li neko napraviti gif sa onim Vecinim prebacivanjem Benke, koja je ono budala![]()
![]()
Ja mislim da se i igra u 20:00 u petak.zubanovic89 je napisao/la:U petak u 8 navece stavit utakmicu da napravimo dernek ima da nas bude 15 hiljada.
Ajzea je napisao/la:Samo da se javim i da kazem da sam zbog današnje partije spreman oglabati kurčinu ADNANU ZAHIROVIĆU !
Šalim se, neka svi stanu u red.