Normalno kada su godinama radili protiv nas, i najveca navijacka grupa koju su ikada imali od citaoca ih je kolektivno napustila na forumu i u klubu im je zabranjen prilaz. Taj portal je najveci nas neprijatelj u zadnjih 20tak godina.
Sta ces kad nam je svak ziv skup. Nama svaka cifra nerealna osim one koju smo mi nanijetili dati. I onda se koristi poznata recenica "sportskom segmentu smo dali sve".. Bolje koristiti recenicu sportskom segmentu smo dali koliko smo mislili da treba..KrajPrice je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 2:00 pmOvo je stvrano zalosno, pa mi nismo u stanju dobrog igraca zadrzati ni pola godine.
Kako ces biti ozbiljan klub kada ti najbolji igraci idu kada pozele, da smo ostali sa Lendricem, Vojom, Kazarom, Mirom, Krizmanom, pa pravili bi dar mar.
Ovo vise nema smisla, svake godine ista prica, krpi ekipu kako znas i umijes.
Kada dodjemo u sitaciju da zadrzimo dobrog izgaca onda cemo nesto i moci, ovako cemo uvijek biti prosjek.
kad naredni put krenes u Zmaj, sjeti se da je Besko donirao 300KM za stolice.....
Oni su nam veci neprijatelj od onih koji su nas uvalili u govna do guse i zbog kojih se ni dan danas nismo iscupali? Oni nam veci neprijatelji od komsija? Daleko su oni od najveceg neprijatelja.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 2:49 pmNormalno kada su godinama radili protiv nas, i najveca navijacka grupa koju su ikada imali od citaoca ih je kolektivno napustila na forumu i u klubu im je zabranjen prilaz. Taj portal je najveci nas neprijatelj u zadnjih 20tak godina.
No signal..
ovo su oni preuzeli sa zvanične koja je pogriješila a u međuvremenu je zvanična ispravila
Postavljaju isto danas slike radova.. a te iste slike dostupne jucer bile. Kontam nesto novo..
Sent from my SM-J510FN using TapatalkDobojskiManijak je napisao/la:vidim da pitare napušta Emir Halilović, iako nisom pobornik dovođenja njihovi igrača mislim da je on dobar i koristan igrač za naše lige.
Čisto onako razmišljam ne znam koliko se slažete ??