Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 2:44 pm

Novi golman se pojavio. Uvijek smo imali dobre golmane u klubu. :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

sub apr 23, 2016 2:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:Mene je sutra strah prekida. Sarajevo najvise golova ovo proljece dalo nakog centarsuteva i prekida, a mi najvise golova primili iz prekida. Nadam se da ce Sablja uigrati to cuvanje igraca, jer u slucaju sviranja sitnih faulcica od Jakupovica, svaki prekid je opasnost.

Idealan bi scenario bio kad bi im dali u 1. poluvremenu gol, pa da se oni otvore, idemo onda :karanje: :karanje:
Svirat ce se njima svaki kontakt. Teren su vec pripremili.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:51 pm

storm_raider je napisao/la:Novi golman se pojavio. Uvijek smo imali dobre golmane u klubu. :rofl: :rofl:
Omladinski pogon foruma izvanredan..

Hrasno1921'

sub apr 23, 2016 2:52 pm

Korteo pred derbi, prije rata ...

slika

"Sanjao sam sinoc cudan san
Na jugu je baklja planula
Ruke su se nase digle
Vidio sam lice Dzilde
Pjevao je majko sa nama

Tad podize desnu ruku on
I zapjeva Zeljo sampion
Grbavica usta cijela
I zastava plavobijela
Zaviori juznom tribinom

Probudih se i sad zalim ja
Iz oka mi suza kanula
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda

na na na na na na na na na
na na na na na na na na na
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda ... "
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Whisperer

sub apr 23, 2016 2:58 pm

Elegant je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako Bog da sad pobjeda za nastavak puta za europu, a njima da dolijemo benzina na vatru u klubu i upravi.
Sem pobjede ako zelimo evropuu ni jedan drugi rezultat ne ide nam u prilog, x nam nevalja jer dolazi zrinjaa porazom bi se oprostilli od evropee. zatoo srcemm jakoo mozee zeljo ovo siguran sam ako uzmemo ovee dvije tekme derbi i zrinja da smo u evropi :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Slazem se, kasnije Celik gostovanje gdje nece biti bas lako ali na onom terenu ce ovaj tim da pokaz sta zna, uz to ce biti veliko gostovanje nasih navijaca tamo.

Prvo da mlatemo kone, 0:1 amin.
- Sezona je završena, čeka nas kup. U maju ću doći kući. Cilj mi je završiti sezonu što bolje mogu, a onda slijedi odmor. Da li ću ostati u Kataru ili ne, znat ću u narednom periodu. Sve opcije su otvorene, kazao je Osim.

Navijačima Željezničara pred gradski derbi sa Sarajevom ova vijest sigurno će lijepo doći, a da li će njihovi snovi i ostvariti znat ćemo u narednom periodu. :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921'

sub apr 23, 2016 3:16 pm

Ma cisto sumnjam da ce ostati tamo, pokrece ovdje veliki biznis, ne moze posao ovdje fercerati a on da bude u Kataru, samim tim moze spojiti ugodno sa korisnim privatni biznis + trenersko mjesto :pljesak:
Uostalom dok je bio u klubu bio je zaduzen za sve, od vodjenje brige o igracima, stanju terena, placa, do sastavljanje ekipe i sl. zbog toga je i pizdio s vremena na vrijeme, dok sada u klubu imamo sasvim drugo stanje, on bi se trebao posvetiti samo trenerskom poslu i nicemu vise :titula:

fk1921

sub apr 23, 2016 3:22 pm

joj da hoce vise svanut sutra...pobudalit cu, da nas Zeljo pobjedi golom u 90toj minuti da pitarima upropastimo citavu sezonu i da ne zaigraju u evropi, ja nikad sretniji ne bih bio!!!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:24 pm

fk1921 je napisao/la:joj da hoce vise svanut sutra...pobudalit cu, da nas Zeljo pobjedi golom u 90toj minuti da pitarima upropastimo citavu sezonu i da ne zaigraju u evropi, ja nikad sretniji ne bih bio!!!
Ja sanjah da ga mislim lendric dade iz neke frljoke

Almir
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:25 pm

Danas baš razmišljam o postu kojeg sam pročitao ovdje, poslije Odinog otkaza u Olimpicu neko je napisao da postoji šansa da se opet vrati u naš klub kao neki savjetnik i sjetim se prošle polusezone.Iako je vjerujem svima muka kad se sjetimo onih utakmica, dok mi se vrte po glavi svi oni silni promašaji razmišljam nikad više prilika nismo pravili nego pod Odinim vodstvom.Po meni, idealan scenario bi bio da naši nagovore Odu da bude glavni asistent Edisu i da iskoristim jedan izraz iz košarkaškog svijeta, ofanzivni koordinator.Na papiru, imamo najbolji trojac u veznom redu i po meni najboljeg zadnjeg veznog u lig(Zahirovića) ali ne koristimo njihov potencijal ni blizu.Prva pomisao na poraz u dvomeču od Slobode je nemoć naših zadnjih veznih i odma se sjetim situacije gdje jedan od naša dva štopera ima loptu i Jovan prilazi jednom a Zahirović drugom i izgubimo četvoricu naših u prvoj fazi kreiranja napada, ili još gore kad se Bekrić vrati po loptu a Adnan i Jovan su negdje oko centra i naprijed samo Lendrić i krila, gdje nemamo šanse u duelu.
Po mom mišljenju, najveći problemi su nam organizacija napada i to što nemamo siguran pas.U evropskom fudbalu već imamo pojave trapezodnih postavki kao opcije koja donosi najviše sigurnosti u pasu a ja nisam primjetio ni pokušaja trokuta kod nas.Samo se sjetite, koliko puta smo vidili ovu situaciju ove polusezone: lopta kod štopera, pokušaj napada preko jedne strane, protivnik nakrca svoje igrače na tu stranu, brza promjena strane i uspijemo loptu dostaviti do krila i tu nam nestaje ideje.Ili lopta nazad beku ili riskantni pas prema sredini.
Oda je realno majstor za te stvari, ipak je i on sam bio vezni igrač u ligi koja je bila mnogo jača od ove današnje, donio bi nam tako puno u ofanzivnom dijelu a kad to spojimo sa Edisovom strašću i koliko ga igrači vole i poštuju, mislim da bi imali dobitnu kombinaciju.
(Ps svjestan sam da smo mi već imali njih dvojicu u stručnom štabu al' mislim da većina zna da su Odu koštale neke druge stvari, sad bi ih volio vidjeti u malo zamijenjenim ulogama.)

fk1921

sub apr 23, 2016 3:26 pm

LARSSON je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:joj da hoce vise svanut sutra...pobudalit cu, da nas Zeljo pobjedi golom u 90toj minuti da pitarima upropastimo citavu sezonu i da ne zaigraju u evropi, ja nikad sretniji ne bih bio!!!
Ja sanjah da ga mislim lendric dade iz neke frljoke
ma ja nesto mislim da ce miroslav dati gol, ma ko god samo neka Zeljo pobjedi!! Poludit cu do sutra majkemi moje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:29 pm

Lendra rijesava derbi.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:29 pm

phpBB [video]

:karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
1987

nookey
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:31 pm

Timscho je napisao/la:
pinki je napisao/la:Evo me na treningu
Nasi uigravaju ragbi zahvate
Izgkeda da je Edis skonto odakle nam prijeti opasnost...
pa zar nije bio zatvoren za javnost!?
Jeste ;)

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 3:35 pm

Aragon je napisao/la: Na osnovu cega pises ovako sto, ili cisto trolas?
Ovakve neosnovane tvrdnje bi se trebale banom kaznjavati.

Da ti momak nisi zalutao ovdje?

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:36 pm

Da hoce Miroslav dati, da polizu sve sto su pricali kako smo doveli propalog igraca koji se nije mogao nametnuti u drugoligasima i kako ga Sarajevo nije htjelo. Ajde Mico molim teee, mada nek ga dadne i Veca samo da pobijedimo. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 3:36 pm

LARSSON je napisao/la:
Aragon je napisao/la: Na osnovu cega pises ovako sto, ili cisto trolas?
Ovakve neosnovane tvrdnje bi se trebale banom kaznjavati.

Da ti momak nisi zalutao ovdje?
Obojica:

viewtopic.php?f=7&t=148" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hrasno1921'

sub apr 23, 2016 3:39 pm

Stvarno sve pohvale portalu na pracenju omladinskih liga, izvjestaji, fotografije, sami opsirni clanci, pun pogodak !!!
Ne znam iskreno ni jedan portaal ili medij da je toliko posvecen omladinskim ligama :pljesak:

Kapiten
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:47 pm

Dobar post @Almir.
Mislim da je Oda radio u oml. pogonu prije nego je otisao u Olimpic. Nadam se da se vraca u klub sada, pa zasto ne i u strucni stab.

Ps. I od mene jos jednom sve hvalospjevke :mrgreen: na racun ovog portala :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:51 pm

larsson1921.ga

Da gledate komsije :D

Neandertalac

sub apr 23, 2016 3:54 pm

FKZ1921 je napisao/la:Guraju nam se neke stvari od strane onih koji ne vole Zelju ili,iz nekih razloga,ne vole sve ovo dobro sto se radi u klubu...A guraju se dvije teze:
1. Doveli igrace,potrosili puno para i ako se ne izbori evropa ove godine,slijedi osipanje ekipe i raspad sistema.
2.Pokrenuli projekat osposobljavanja stadiona za igranja evropskih utakmica. Nema evrope,pada sve u vodu,nista od nastavka projekta...
Ni jedno ni drugo nema veza s pamecu.
Prije nastavka prvenstva,iz kluba je nedvosmisleno receno da je prevashodni cilj da se sportski segment kluba pripremi za ligu 12. Kroz ovu polusezonu,u kojoj ce se pokusati izboriti evropa,trebala bi se kristalisati ekipa za narednu sezonu. Pojacati je s par pozicija koje se pokazu najtanjim kroz ovu polusezonu. Dakle,pojacavanje igrackog kadra nije bilo u funkciji ove sezone i eventuani neizlazak u evropu nece nista promjeniti u daljnjem jacanju sportskog segmaenta kluba i sportskim ambicijama kluba.
Stadion...Ne mozemo nasjedati na te price kako ce nesta bitno promjeniti neizlazak u evropu.. Stadion se uljudjuje zbog nas...Ne radi se ovo,a posebno se nece raditi ono sto slijedi,samo zbog evropskih utakmica. Plan za stadion postoji,on ide svojim putem i sa i bez evrope ove godine. Nista se u tom smislu nece promjeniti,ni za milimetar. Ko misli drugacije,apsolutno je u zabludi. Cak sta vise,eventualni neizlazak u evropu ove godine,dodatno bi podstakao napore u klubu na realizaciji zacrtanih ciljeva u svim segmentima jacanja kluba.
Uspravka, ne procitah dobro :-)
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava