pet sep 11, 2026 9:31 am
Drago mi je da se ne zanosimo nakon pobjede. Realni smo i znamo da nam mogucnosti jos nisu velike.
Mi prakticno svako kolo dobijemo novog igraca u protokolu i ubacujemo u igru. Nadam se da vec u Doboju i Sandro dobiti dozvolu, pa da popunimo i tu rupu na beku. Nastic moze kao druga opcija, ali ne bi valjalo da je stalno prvi izbor.
Piloto je pokazao da ima kretnje napadaca i fizicki je jak da se moze boriti sa stoperima, a izgleda i dovoljno brz. Tip je napadaca kakav nam treba. Nadam se da ce uz njega Korora uciti i teziti da usvoji sto vise stvari, jer ako nista dolazi iz drzave koja ima dobru skolu fudbala.
Drago mi je sto je mali Dragovic zabio protiv Veleza, jer su mu nepravedno uzeli gol na derbiju prosle sezone i asistenciju protiv Sirokog. Treba mu nesto da mu opet naraste samopouzdanje.
Skupljati bodove, trener je kupio vremena, jer pojedini cekaju da mu se navale na kosti otkad je potpisao.
Imamo sirinu sto se tice kadra, kvalitetu cemo vidjeti na terenu, ali ne bi trebali da gledamo igrace na izmisljenim pozicijama. Mi jos nemamo tu moc u igri da razbijamo protivnike mehanizmima u igri (doduse nemamo je vec duze vrijeme), svaka utakmica ce biti teska za sebe, ali idemo jednu po jednu, pa kako zavrsi.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice