milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 15, 2026 10:22 am

Nadam se samo da će ko god dođe na čelo kluba da najavi borbu za stabilizaciju kluba, pravljenje ekipe za budućnost, forsiranje mladih igrača i sredinu tabele.
Sve drugo bi bilo nenormalno i nerealno u ovoj situaciji. Mi smo malo počeli da se stabilizujemo zadnje dvije sezone i odmah su nam skočile ambicije.

Ja ne znam čega se bojimo pa se mora najavit borba za vrh tabele na silu uvijek. Mi smo Željezničar jeste bravo, osvojili smo puno toga, veliki smo klub al smo klub u krizi zadnjih 10 godina iz koje ne znamo da izađemo, svake godine isto radimo i svake godine nema napretka. Pa daj da probamo nešto drugo majka mu stara...

kb80
Kontakt:

sri jul 15, 2026 11:01 am

milanribar je napisao/la:
sri jul 15, 2026 10:22 am
Nadam se samo da će ko god dođe na čelo kluba da najavi borbu za stabilizaciju kluba, pravljenje ekipe za budućnost, forsiranje mladih igrača i sredinu tabele.
Sve drugo bi bilo nenormalno i nerealno u ovoj situaciji. Mi smo malo počeli da se stabilizujemo zadnje dvije sezone i odmah su nam skočile ambicije.

Ja ne znam čega se bojimo pa se mora najavit borba za vrh tabele na silu uvijek. Mi smo Željezničar jeste bravo, osvojili smo puno toga, veliki smo klub al smo klub u krizi zadnjih 10 godina iz koje ne znamo da izađemo, svake godine isto radimo i svake godine nema napretka. Pa daj da probamo nešto drugo majka mu stara...
Apsolutno se slažem sa svim. Jbg, treba neko sa dobrom i jasnom vizijom, kako već dugo pišemo i govorimo, sa sistemom, pa da svi upremo u isti taj pravac, jedino tako možemo nešto.

sisma.smas
Kontakt:

sri jul 15, 2026 11:14 am

Bez pritiska ove godine napokon, ne ocekujemo nista apsolutno.

ocistite igracki kadar sto neko napisa, uzimaju fine plate da ne igraju kako treba. SVE OCISTITI.

ocistiti i fan shop od ubleha i providnih majica. svi se okoristili o Želju, uzimaju pocente, poslovne prostore u centru grada na osnovu imena kluba.

KLIS
Kontakt:

sri jul 15, 2026 12:51 pm

Jedino što očekujem je da ostanemo u ligi, da vidim par mladih igrača i da konačno vidimo par kakvih-takvih akcija po utakmici. Naša igra je godinama totalno negledljiva, čak i kad pobijedimo uglavnom me bole oči od viđenog. Da nisam navijač, da sam neutralni posmatrač, vjerovatno nikad ne bih pogledao našu utakmicu.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 127 gostiju.

Prijava