SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 17, 2026 8:14 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
ned maj 17, 2026 7:54 pm
Otkud sad priče da se Magija i Jasko B vraćaju u klub ako Sanin odustane?
Pa vrtit ce se u krug svi godinu dvije i tako u nedogled. Bez konkretnih para te bivse uprave mogu svesti svoj boravak na koji izlet u pretkolo konferencijske lige i cao. Talnu se za kojeg igraca pa onda opletu po bivsima i tako ono nase standardno. Bez para nema ozbiljnih igraca ni ozbiljnih ljudi, svi provale da nemas kesa i sluzis menadjerima za razigravanje igraca koji ce ici bez odstete . Bez investitora Zeljo ce svake godine imati novu upravu i nove ciljeve.

salle86
Kontakt:

ned maj 17, 2026 9:35 pm

Gojak 2 gola, Korora asistenciju za pobjedu U19 u Zenici
Nije da su ta djeca krampe, već jednostavno niko sa njima ne radi na tom prelazu kad je najbitnije. Nije pravljenje igrača samo ubaciti ga koji minutu sedmično...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ferroviere_1921
Kontakt:

ned maj 17, 2026 10:49 pm

:baklja:

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 18, 2026 9:49 am

salle86 je napisao/la:
ned maj 17, 2026 9:35 pm
Gojak 2 gola, Korora asistenciju za pobjedu U19 u Zenici
Nije da su ta djeca krampe, već jednostavno niko sa njima ne radi na tom prelazu kad je najbitnije. Nije pravljenje igrača samo ubaciti ga koji minutu sedmično...
Upravo to , mi ne znamo kakva su ta djeca uopste. Oni dodju za prvi tim i samo pocnu ganjati loptu (pretvore se u trkace) , momak je postigao eurogol ali on za prvi tim ne moze da udje u tu zonu. Svakako da je taj nivo fudbala u juniorima upitan isto ko sto je federalna liga postala nebo i zemlja u odnosu na premijer ligu. Jednostavno ako stvari iz juniorskog staza ne mogu prenijeti u seniorski fudbal ti momci su gotovi.
Sarajevo dovelo onog Telelalovica koji je bio dobar u seniorima Celika zbog fizikalija koje ima (2008 godiste) s druge strane nista nije bolji od Dragovica koji je isto 2008 . Sustina je da ni jedan ni drugi ne pokazuju nesto spektakularno vec igraju pod plastom mladosti i hajmo reci izrazenih fizikalija u odnosu na svoj uzrast. Buducnost im zavisi od nacina na koji ce igrati ili ce biti trkaci (pa zavrsiti ozbiljnu karijeru) ili neko ko ce praviti razliku na terenu.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 18, 2026 11:09 am

Evo faktor pise da ce Skupstina biti krajem sedmice i da bi se Statut trebao usvojiti u ovoj sedmici, nadam se da je ovo istina i da cemo nastaviti onako kako smo i zamislili
Alea iacta est!

salle86
Kontakt:

pon maj 18, 2026 11:46 am

https://www.facebook.com/share/r/1CGusRzcPd/

Ok, nije isto igrati protiv svoje generacije ili godinu mlađeg, i protiv lik od 30 godina koji gleda samo kako će te udariti...ali ne može me niko ubijediti da evo već 15-ak godina nema niti jedan igrač da je znao igrati.
Svakog smo MI UPROPASTILI nestručnjošću i pristupom koji je pogrešan.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ludvig Leple
Kontakt:

pon maj 18, 2026 12:57 pm

salle86 je napisao/la:
pon maj 18, 2026 11:46 am
https://www.facebook.com/share/r/1CGusRzcPd/

Ok, nije isto igrati protiv svoje generacije ili godinu mlađeg, i protiv lik od 30 godina koji gleda samo kako će te udariti...ali ne može me niko ubijediti da evo već 15-ak godina nema niti jedan igrač da je znao igrati.
Svakog smo MI UPROPASTILI nestručnjošću i pristupom koji je pogrešan.
Sa djecom se mora pričati. Neosporan je kvalitet i kod Gojaka, Korore, Freeman-a i Dragovića ali psihički aspekt je nešto što ubija djecu. Korora konstitucijom može bez problema da se nosi sa onim Milanovićem iz Sloge (kojeg bi ja doveo koda nas), ali psiha je čudo. Tu glavnu ulogu igra trener koji treba da skine s njih sav teret koji se nalazi realno pred njima. Njima ne treba galama, napadanje, optuživanje, treba im psihološki pristup gdje će oni da se opuste i igraju kako najbolje znaju.

Juniori ako sam dobro upratio nisu posljednjih 9 utakmica izgubili, a do prije dva mjeseca su ih ovdje svi pljuvali i govorili kako nemaju kvalitet. Kvalitet nikad nije bio upitan, samo ispravan pristup i rad sa djecom.

Imam priliku da često gledam i pratim treninge omladine i mogu reći da ima materijala i to kakvog, a baš zbog ovakvih stvari nam je potreban statut. **** statut i hoćeš li ti dovesti igrača od 10 miliona, nikakav to nije garant za uspjeh, ali ovi momci uz ispravan pristup i rad definitivno jesu. Treba nam statut da nam SM obezbijediš mjesto za akademiju i zapošljavanje dodatnih trenera koji će moći da rade sa grupama do 20-oro djece maksimalno (maksimalno). Da ostavimo školu fudbala na Grbavici i da je plaćaju oni koji dovedu djecu da "treniraju", a svi ostali talentovani pravac akademija.

avlami97
Kontakt:

pon maj 18, 2026 1:19 pm

cipiripi je napisao/la:
pon maj 18, 2026 11:09 am
Evo faktor pise da ce Skupstina biti krajem sedmice i da bi se Statut trebao usvojiti u ovoj sedmici, nadam se da je ovo istina i da cemo nastaviti onako kako smo i zamislili
I Sanin bi bio Predsjednik Upravnog odbora, a ne Predsjednik Skypstine.
Sve to pod uslovom da se ysvoji Statut.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoIstina
Kontakt:

pon maj 18, 2026 3:07 pm

Mirza Čelik, zastupnik Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, uputio je ovom domu zahtjev da od Vlade Federacije Bosne i Hercegovine zatraži informaciju o postupanju Ministarstva pravde FBiH u vezi registracije Statuta FK Željezničara.
https://source.ba/clanak/BiH/295888/Fed ... eljeznicar

reks1
Kontakt:

pon maj 18, 2026 5:15 pm

SamoIstina je napisao/la:
pon maj 18, 2026 3:07 pm
Mirza Čelik, zastupnik Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, uputio je ovom domu zahtjev da od Vlade Federacije Bosne i Hercegovine zatraži informaciju o postupanju Ministarstva pravde FBiH u vezi registracije Statuta FK Željezničara.
https://source.ba/clanak/BiH/295888/Fed ... eljeznicar
Samo pritisak i to konstantan
Najbolji primjer je koliko se "Zenica "vadi zbog otkazane predstave
Prst u oko
Samo tako je moguce .Oni misle da su svemoguci,i tu ne odvajam ni jednu stranku i lijevo i desno i gore i dole

teatrale36
Kontakt:

pon maj 18, 2026 5:28 pm

Zbog čega nam i Istok sad zatvoriše? Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 18, 2026 5:47 pm

teatrale36 je napisao/la:
pon maj 18, 2026 5:28 pm
Zbog čega nam i Istok sad zatvoriše? Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru
Zatvoren je jer je vuk sit a ovce na broju.
Ili ti ga Borac prvak, Zrinjski kup bosnje imaju dva predstavnika u evropi (jest da ce ispasti vec u Nionu ali eto pika se ).. Dva kola nebitna nece se niko ljutit i da se ne odigraju a ne da ti zatvore tribinu. Vico uzeo kajmak od plasmana i svi koji vole Bosnu i Hercegovinu jedva cekaju svjetsko prvenstvo , a da i i Vico ceka jos prijateljsku protiv Makedonije da mazne 30 hiljada karata na svoj konto. Mi smo malo nervozni jer ne znamo gdje nam klub "goni" ostali su svi zadovoljni i to je to . Na kraju jedino nas klub gleda u kontinuitetu 5000+ gledalaca a da se ne lazemo i nama je muka od svega.

avlami97
Kontakt:

pon maj 18, 2026 5:56 pm

Zatvorili jer se pjevalo protiv Cetnika, pa se Srbi prepoznali. Da se velicao Sratko Mladic ili Praljak sve bi proslo sa opomenom. Otezavajuca okolnost je i ta sto se skandiralo i Drzavi Bosni.

Da su se vrijedjali Srbi ili Hrvati mogao bih shvatiti kaznu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

pon maj 18, 2026 5:57 pm

Naš je problem što bi mi kao nešto malo da ratujemo protiv saveza i vice, ali ne sad nešto puno već mrvicu samo taman toliko da to naše nikoga ne dotiče, a da imaju svaki put razlog da nas kao kazne. I suma sumarum opet vazda Željo donji ...ali svakako je Željo najmanje bitna svima ....haman
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Occasionally
Kontakt:

pon maj 18, 2026 7:48 pm

slika

kb80
Kontakt:

uto maj 19, 2026 12:53 pm

Majkel je napisao/la:
pet maj 15, 2026 10:31 pm
Potpiši ministre
Potpiši ministre

ghamaz
Kontakt:

uto maj 19, 2026 2:25 pm

Kakvo je stanje sa Kororom? Jesu li ono za Velež šuplje?

Trenutno korisnika/ca: Miso Ensar i 51 gost.

Prijava  •  Registracija