salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 26, 2026 3:59 pm

Ekipa u kojoj nema nogometnog virtuoza osuđena je na prosječnost.
Kod nas koliko 25-30 igrača, sve dodavači prvom do sebe ili nabijači lopti. Deni ponekad nešto i pokaže od toga, Madžida nema zbog povrede...
Moraš imati jednog BAR u ekipi, igrača koji ZNA igrati lopte koji traži loptu, otkriva se, nudi se...proigrava. Igrača koji zna proturiti loptu gdje mnogi ne mogu ni skontati da se to uradi, igrača koji potezom diže publiku na noge.
Ne možeš sastaviti 5 veznih (sa krilima) i da niko od njih nije to. Nema tu igre već je sve na ho-ruk i slučajno.

@Valter ako hoćemo biti realni mi smo i bliži tome da se borimo za opstanak nego za europu.
I na žalost vodimo se taktikom bod po bod, sto i jedan bod.
Ja vjerujem a i mislim isto, da Savo vidi da ovi igrači ne mogu bolje od trenutnog i uzima siguricu umjesto da se kocka za nešto što je opet na dalekom štapu. Neisplativo.
Raja se žali na izmjene, što ih nema. Koga da ubaci, Vinija koji istrči u gol aut, Hamzu koji je sa svojih 20 gori od umornog Sulje sa 40...de ba
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 26, 2026 5:10 pm

Valter je napisao/la:
ned apr 26, 2026 3:54 pm
Šutevi u okvir gola 0, za 90 minuta 0 i to nam je postao standard. Može biti da je to nekom ok, meni ni pod razno. Igraš utakmicu ko fol za nešto (kao za Europu) i za 90 minuta ne uputiš šut u okvir gola. Što jednom rece vrli fudbalski stručnjak Braco Gumena glava "Pucajte po golu, ko puca, dat će gol, ko ne puca, neće". Mi smo jučer odigrali još jednu utakmicu na način kako se one igraju kada se boriš za opstanak.
Logicno da je standard idolu kad nisi pobijedio tekme prije dolaska ovog trenera 6 mjeseci. Od govana pitu pravi lik, sta zelis ti? Opstanak bio upitan prije 15 dana, **** ga evropa kakva evropa

Valter
Kontakt:

ned apr 26, 2026 5:54 pm

Izvini idolu što igra protiv Posušja i Veleža na Grbavici za mene nije ok. Odlično ja znam sa kakvim (ne)kvalitetom raspolaže Savo. I najmanje je on kriv za stanje u ekipi. E to što bih ja volio da posjed protivnika u prvom poluvremenu na našem stadionu ne bude 67% u odnosu na 33%, da bude 1 udarac u okvir gola za 90 minuta, opet naglašavam na našem stadionu, to je očito samo moj problem jer za druge je to postalo ok. Što se tiče igrača koji su na platnom spisku u klubu, bilo bi interesantno vratiti stare postove kada su dovođeni a na forumima se svr.šavalo i bacali bumovi. Sada ti najglasniji u pljuvanju istih. Poslije pobjede u Prijedoru kojom smo gotovo obezbjedili opstanak, protiv Veleža morali smo mnogo više rizika unijeti u igru, a ne da nam statistika po kojoj nismo doživjeli poraz bude prioritet.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

ned apr 26, 2026 6:54 pm

Jedino što moramo je u ovih preostalih koliko već 5 čini mi se utakmica, ubaciti kojeg juniora više.
A ovih što su ovde još 35 dana što manje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 26, 2026 6:56 pm

Valter je napisao/la:
ned apr 26, 2026 5:54 pm
Izvini idolu što igra protiv Posušja i Veleža na Grbavici za mene nije ok. Odlično ja znam sa kakvim (ne)kvalitetom raspolaže Savo. I najmanje je on kriv za stanje u ekipi. E to što bih ja volio da posjed protivnika u prvom poluvremenu na našem stadionu ne bude 67% u odnosu na 33%, da bude 1 udarac u okvir gola za 90 minuta, opet naglašavam na našem stadionu, to je očito samo moj problem jer za druge je to postalo ok. Što se tiče igrača koji su na platnom spisku u klubu, bilo bi interesantno vratiti stare postove kada su dovođeni a na forumima se svr.šavalo i bacali bumovi. Sada ti najglasniji u pljuvanju istih. Poslije pobjede u Prijedoru kojom smo gotovo obezbjedili opstanak, protiv Veleža morali smo mnogo više rizika unijeti u igru, a ne da nam statistika po kojoj nismo doživjeli poraz bude prioritet.
Ako znas sa kakvim nekvalitetom raspolaze Savo, ne znam sta te onda iznenađuje ovakav pristup? Ko biva potajno se nadas evropi?
Ti drugar zivis u zabludi ako to ocekujes. Od ekipe koja 6 mjeseci nije nikog dobila potajno ocekujes evropu.
Velez nije bezveze ekipa, u finalu su kupa, s Borcem igrali x u Banja Luci...

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], HajrA i 93 gosta.

Prijava  •  Registracija