Jes bosnju tesko premuntat. Uff.. Mislim da nema naivnijeg naroda od nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 10:10 amSta je ovo odjednom svi su da Adzem ostane a do jucer tamo negdje do 6 sati 90% je bilo ADZEME ODLAZI
Kakvim se ti milionima bacas bgt.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 7:01 amJoj allahu
Kao da neko može postati pametniji preko noći.
Goni ga ba, izbio nam je svojim glupostima bar dva miliona maraka.
I to mu nije prva šansa, već druga.
Ja bih sa ovakvom ekipom titulu uzeo.
Komplet ali komplet stručni štab još danas napolje!
Čestitke svima nama koji volimo Želju na osvojenom Kupu i stavljanju jos jednog trofeja u vitrine najtrofejnijeg BH kluba.Mirek11 je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 10:19 amCestitke svim Željovcima na osvojenom KUP BIH, meni uvijek dragom trofeju.
Mi se po obicaju ponasamo nerealno, jesmo mi najtrofejniji klub ali nije to bas toliko izrazeno, brojno da nam je ovo ne bitno i da se ne radujemo.
Ovo je tek 6 trofej kupa a ponasamo se kao da ih imamo 66 u dugoj tradiciji od 97 godina.
Znaci 6 kup u 97 godina! I nama kao svejedno bez obzira sto smo zeljeli i drugi trofej.
Pa evo i ovi mediji, pogotovo sportski vise pisu od talijanskom kup i Juventusu i ubjedljivoj pobjedi.
Koji je juce rezultat bio u finalu kupa BiH?
Da podsjetim 0-4 !!! To nije dovoljno? Ili ukupno 6-0 u dvije utakmice. Inace to su svakodnevni rezultati.
I ova prica oko trenera, uprave i brke je previse uzela fokusa. Imaju ljudi koji treba da odluce sta je najbolje za klub, mi navijaci to gledamo iz samo jednog ugla sto sigurno ne moze biti vodilja pa ni ispravno. Klub je kompleksno voditi i po meni nikako se ne smije posmatrati odvojeno po segmentima vec samo u cjelini.
Skuptina kada bude vrijeme neka kaze da li je klub radio dobro u cjelini, sve dobro i lose na papir i podvuce se crta. Naravno, realno gledajuci stvari jer ne idealizirati, navijacki hocemo sve.
Neka dobro izvagaju, sigurno da zele jos veci napredak i u rezultatu ali licno smatram da su sa svoje strane uradili max., obezbjedili ekipi sve sto je trazila.
Odgovornost za rezultat barem u normalnim drzavama snosi prvo trener, igraci i sportski direktor, nikako uprava.
Kakav napredak u igri, pa mi nikakve prepoznatljive igre nemamo s njim , cak ni juce nista se nije vidjelo od te prepoznatljivosti.mula je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:38 amOsvojen kup,
Kvalitet u igri u odnosu na zadnjih 6 sezona,
Promovisao 2 igrača iz podmlatka i sljedece se sezone aBd još 2
Od Zajimovica napravio extra igrača
Osmankovic se pruzila sansa i on ce aBd da bude standardan
Dobijeni pitari 2 puta
Adzeme ostani !!!
Vise volim izlazak u Evropu, nego titulu i dugove koje cemo vračati narednih 10godina