Izlija je napisao/la:Sve je do onog s kim pričam. Aktivna unutrašnjost sa jako tvrdom čeonom strukturom od "probijanja zidova".Model1964 je napisao/la:@izlija jeli samo ambalaža trecina teže ili je to sa sadržajem?

Izlija je napisao/la:Sve je do onog s kim pričam. Aktivna unutrašnjost sa jako tvrdom čeonom strukturom od "probijanja zidova".Model1964 je napisao/la:@izlija jeli samo ambalaža trecina teže ili je to sa sadržajem?
Duvaj ga ja nosim XL,jedini mi je problem što fanshop nema kape za moju glavu,APELUJEM NA OVE MOMKE ŠTO SU BLIŽI KREATORIMA da se pobrinu oko toga.Fatić Nermin je napisao/la:I brat @Jaozinho ima sličan omjer kilaže, samo je niži visinom, a i glava mu je malo težaIzlija je napisao/la:Nisam debeo za svoju visinu, na 196 cm imam samo 128 kg, nije sve u stomaku jer mi je u glavi trećina kilaže.Model1964 je napisao/la: Vi manje jedite i više vode pijte
Jaozinho22 je napisao/la:Duvaj ga ja nosim XL,jedini mi je problem što fanshop nema kape za moju glavu,APELUJEM NA OVE MOMKE ŠTO SU BLIŽI KREATORIMA da se pobrinu oko toga.Fatić Nermin je napisao/la:I brat @Jaozinho ima sličan omjer kilaže, samo je niži visinom, a i glava mu je malo težaIzlija je napisao/la: Nisam debeo za svoju visinu, na 196 cm imam samo 128 kg, nije sve u stomaku jer mi je u glavi trećina kilaže.
Ako super1 kaze da ce biti za tebe onda se ne sikirajJaozinho22 je napisao/la:Duvaj ga ja nosim XL,jedini mi je problem što fanshop nema kape za moju glavu,APELUJEM NA OVE MOMKE ŠTO SU BLIŽI KREATORIMA da se pobrinu oko toga.Fatić Nermin je napisao/la:I brat @Jaozinho ima sličan omjer kilaže, samo je niži visinom, a i glava mu je malo težaIzlija je napisao/la: Nisam debeo za svoju visinu, na 196 cm imam samo 128 kg, nije sve u stomaku jer mi je u glavi trećina kilaže.
E oplakah1921.ba je napisao/la:joazinho ne vadi biometrijski nego geometrijski pasos
Odlicna prepiska vas dvojice. @Izlija majstore.Model1964 je napisao/la:Izlija je napisao/la:Sve je do onog s kim pričam. Aktivna unutrašnjost sa jako tvrdom čeonom strukturom od "probijanja zidova".Model1964 je napisao/la:@izlija jeli samo ambalaža trecina teže ili je to sa sadržajem?![]()
![]()
![]()
dobarr
Predviđen je prostor na trbuhu za prostor GS (ako naravno dobijemo takvog), inače kreativni rad momaka zaduženih za to (veliki Željovci) je nažalost bio ograničen zbog pozicije Diadorinog grba i u toj liniji se morao i postaviti grb Kluba. Pa je prema tome ostalo dvije trećine dresa na raspolaganju. Pozadina 'krila' je ta koja priča priču za sebe, pročitali ste na stranici.Plava Porodica je napisao/la:Nema mjesta za generalnog na dresu jeb.iga @Elegant
Tri godine diadora sve selekcije i svake godine novi dresLeon_Professional je napisao/la:Bas gledam slike sad kad su kadeti igrali onaj turnir protiv Maribora. Kolika razlika izmedju dresova Maribora i nas, bas drasticna razlika. Nadam se da cemo i mi ubrzo imati adidas ili nike dresove, uprava nas je navikla na dobre stvari i na napredak..
Bravo momci, ma vi ste nase najvece pojacanje!
pile87 je napisao/la:Tri godine diadora sve selekcije i svake godine novi dresLeon_Professional je napisao/la:Bas gledam slike sad kad su kadeti igrali onaj turnir protiv Maribora. Kolika razlika izmedju dresova Maribora i nas, bas drasticna razlika. Nadam se da cemo i mi ubrzo imati adidas ili nike dresove, uprava nas je navikla na dobre stvari i na napredak..
Leon_Professional je napisao/la:pile87 je napisao/la:Tri godine diadora sve selekcije i svake godine novi dresLeon_Professional je napisao/la:Bas gledam slike sad kad su kadeti igrali onaj turnir protiv Maribora. Kolika razlika izmedju dresova Maribora i nas, bas drasticna razlika. Nadam se da cemo i mi ubrzo imati adidas ili nike dresove, uprava nas je navikla na dobre stvari i na napredak..Mora da je dobro cim smo 3 godine potpisali. Valjda nam sloze i slim dresove sljedece god.
![]()
@fk1921 svaka cast, i tebi Lars isto..![]()
![]()
Bravo Kosticu, samo INSIDE FORWARD![]()
![]()