SWRA_1921 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2026 10:58 am
Neko bira da se bori za opstanak, a neko za Evropu. Mi imamo ekipu za evropske utakmice, jer su ostali rivali još veće karine od nas i bjeze pisljivih 7 bodova. Uvezi 3 pobjede i imas pun stadion do kraja sezone i evropske utakmice. Da ne govorim koliko mi placamo igrace, a koliko ti isti rivali...
Od pet utakmica protiv Širokog i Veleža dobio si jednu, golom kakav Erick više neće postići u karijeri. Izgubio si tri utakmice i jednu remizirao isto poprilično slučajno i na silu. Pritom zaostaješ za obje ekipe, ali se busaš u prsa nakon što si pobijedio jednu utakmicu nakon 12 bez pobjede? Na osnovu čega?
I da ti kažem ovo, slažemo se u jednom. Ekipe ispred nas su karina uključujući i Sarajevo. U nizu od 12 utakmica bez pobjede u ligi, 8 utakmica smo izgubili što je katastrofa. Da smo od tih 8 utakmica, pola izgubili a pola pobijedili, sad bi bili treći. A i to je katastrofa da od 8 utakmica izgubiš 4. E sad zamisli u kakvom smo mi kurcu, kad su i ekipe ispred nas karina.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.