Nego sta nego invrstitor, covjek ce svoje parw dati i sigurno nece htjeti da ig izgubi odnosno da ne zaradi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:53 pmDaj investitora da nas dokrajci.Sve je spremno.
dobar si ti ako mozes tek tako da ne gledas zelju, ja ne mogu, ja cu izgleda umrijeti zbog i od zelje a i za zelju...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:58 pmMeni sve ovo fakat ne moze pod kozu vise. Dizem ruke do daljnjeg ne mogu sebi vise dozvoljavat da mi puls 150 nabijaju neznalice i ostala gamad nesposobna. Zbogom
ko? ronaldo? salah? levandovski?dzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:01 pmMuci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
Sarkazamjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:02 pmko? ronaldo? salah? levandovski?dzulijano_pike je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:01 pmMuci nas realizacija, ali u ponedjeljak nam dolazi napadac koji zna zabiti gol
Uhhhh, gazim podobro sedmom decenijom, ukucani hoce da mi hitnu zovu, totalno raspamecen, po ko zna koji put....Ali, sve mi se cini da ce mi zadnja pomisao sa ovog svijeta biti : ZELJO. U grob ce me otjerati..jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 11:00 pmdobar si ti ako mozes tek tako da ne gledas zelju, ja ne mogu, ja cu izgleda umrijeti zbog i od zelje a i za zelju...ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:58 pmMeni sve ovo fakat ne moze pod kozu vise. Dizem ruke do daljnjeg ne mogu sebi vise dozvoljavat da mi puls 150 nabijaju neznalice i ostala gamad nesposobna. Zbogom