Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 15, 2018 8:05 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
čet mar 15, 2018 6:27 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
čet mar 15, 2018 4:37 pm
Ako je ovo istina i ako Ado radi pod takvim pritiskom onda mi je sasvim razumljivo sto nam je igra pala u odnosu na proslu polusezonu, sto se vise taktizira i ide na sigurno i sto nema one leprsavosti iz zadnje polovine jesenjeg dijela..
sjetimo se atmosfere na pauzi poslije viteza a prije borca...ne vidim varijantu kako i zašto pritisak može danas biti veći.

ti si tad stvarno mogao pasti na oba fronta, pasti tako da se ne možeš realno izvaditi do kraja prvenstva. mnogi su takav ishod i predviđali, a ono kako jeste bilo nije predviđao gotovo niko. jer istini za volju, malo šta iz dotadašnjih partija je vuklo na to...intervali dobre igre po jedno poluvrijeme i manje.
U pravu si ti sve to ali Ado je i do Viteza taktizirao i pokusavao na neku siguricu sto mu se u par navrata obilo o glavu. Tek je posle Viteza, kada vise nije imao pravo na kiks, povukao neke rizicnije poteze (prije svega izbacivanje Zebe iz bilo kakvih varijanti, a svi znamo da mu to nije nimalo bio lagana odluka), promijenio je totalno svoj pristup utakmicama i tek tada smo poceli igrati kako treba.. Malo me strah da se sada opet pocelo sa taktiziranjem i igrama na sigurno koje su nam se i protiv Slobode a i Krupe mogle obiti o glavu, da ne spominjem katastrofalnu tekmu u Mostaru koju i ne svrstavam u rezultatski kiks ali nam je igra bila totalno neprepoznatljiva.. Ovo je naravno samo moje vidjenje.. Ja sam prije priprema bio puno veci optimista nego sad.. Mislio sam da cemo fizicki mljeti protivnike jer smo to poceli raditi u prosloj polusezoni a boga mi smo i protiv Slobode i Krupe podobro padali pri kraju utakmice i dopustali da nas pritisnu i dovedu nasu pobjedu u pitanje.. Ado sada ima puno vise za izgubiti nego u periodu kada smo kiksali u Vitezu a ako je istina za ovaj pritisak onda je, bar meni, razumljivo sto pokusava igrati sa sto manje rizika. Ebajiga, ja sam "panicar" :D ali nekako me ova igra u zadnjih par tekmi podsjeca na Slavkinu, manje vise bez ideje i defanzivno posle datog gola. Nema one igre za gol vise sa kojom smo pitare na 2:0 nabili u njihov peterac a koja je bila postala Adin zastitni znak..
Nije ga izbacio nego je Zajko sjebo lozu bio tada i nije igrao.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet mar 15, 2018 8:05 pm

možda je on bolji kad je pritisak veći, kad mora sve ili ništa. ne bi bio ni prvi ni zadnji.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:15 pm

Mozda.. Nadam se da je tako jer ce mu pritiska biti sa svih strana..

@Grbavica Zajko je posle Viteza odigrao mozda desetak minuta u svim tekmama a samo protiv Borca nije bio u rosteru.. Ako to nije izbacivanje iz svih varijanti onda ne znam sta je..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Grbavica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:18 pm

Ja ti kazem bio povrijedjen. Sad vec moze bez njega. Nema potrebe za izmisljanjem.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:20 pm

Svim silama zapeti da se prošla godina nikada ne ponovi, ne tražimo ništa previše već samo da se srce i duša ostavi na terenu. U tom slučaju nam titula nije bitna ali će sigurno biti u našim rukakma.
イビチャ・オシム

BlueSide
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:45 pm

i samo zato sto je to napisao jedan forumas uzesmo zdravo za gotovo da Ado radi pod pritiskom otkaza ili cega vec.....
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:46 pm

nema tu nikakve istine.
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

čet mar 15, 2018 8:55 pm

Ma ja mislim da je to vise napisano u smislu da bi mi navijaci ocajavali i tjerali Adzema, da smo zijanili tad. Ko puno nam treba da u krizu i depresiju upadnemo. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:00 pm

Žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeljooooooooooooooooooooooo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bistrikboy
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:09 pm

Jer si jedan jedini...
1921-1987-2007

Edis Mulalic 1921

čet mar 15, 2018 9:20 pm

Kad igras srcem tad igras za Zelju.
Vjerujem da necemo izgubiti, izginuce nasi ubijedjen sam u to koga god da stavi.
Samo ponosno i hrabro.
Modus vivendi !

godrina
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:32 pm

ja vas nista ne kontam
nerealni smo pravo, ne znam vise sta treba da se desi i da se zakotrlja pa da vi (mi) budete zadovoljni
igracima i ljudima u klubu treba maksimalna podrska, kao nikad prije a ne bezveze negativa i gledanje u svaku sitnicu
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

kAtzie
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:40 pm

Supci su vam ljubomorni od svih sranja sto prosipate iz usta.

Prvi na tabeli, u polu finalu kupa sa relativno laganim protivnicima, teren, od kojeg ce se sve trebe navlaziti od samog pogleda na isti, se renovira za nekih 10 sedmica, gospodin Misimovic haman rece da imamo generalnog sponzora, igracki kadar nam libo vagla, pravit ce se krov na istoku i bice zavrsen do septembra, sportski direktor nam legenda Europskog velikana - Glasgow Rangersa, imamo omladine za prodat', imamo igraca sto smo prodali vec sto cemo dobiti postotak od njih.. A vi uhvatili yebavat konju mater zato sto smo izgubili titulu prosle godine, sto Sabanadzovic ne dobija svoju minutazu, Bogicevic spor, Adi pliva, Sinisa i kartoni, ovo, ono.. Pa, jeb'o ga hljeb vise, titulu smo izgubili prosle sezone i to boli, znam i sam. Ali sto se svaku drugu sedmicu moramo toga prisjecati? Eto, sto? Nije lahko, znam, ali to sto prije treba ostaviti u proslosti jer u sadasnjosti MI APSOLUTNO NISTA NE MOZEMO DA URADIMO PO TOM PITANJU. Samim time, volio bih da moderacija ucini nesto po tom pitanju svaki put kada neko pocne neku rasporavu o tome.

Doce sve na svoje, ne sekirajte se nista. Hajmo malo odvadit vode pa kad se sarma upihtija da saft bude ljepsi.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

ellaxaz
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:42 pm

Trebamo u anketu ubaciti:
"Ocekujemo poraz od dva ili vise golova razlike".
Da malo vidimo puls.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

JUZNJAK
Kontakt:

čet mar 15, 2018 9:48 pm

Mene samo brine I interesuje u ovom trenutnom zelji hoce li se Rifet ikad sklonit iz kuhinje...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

Edis Mulalic 1921

čet mar 15, 2018 10:18 pm

Nek im prije tekme samo bude na pameti ko je sve nosio nas dres sveti...
Modus vivendi !

alombardo
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:20 pm

Evo mog nekog rezona, kup teren i krov sjajno. Titula teren i krov nezamislivo.

storm_raider
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:23 pm

JUZNJAK je napisao/la:
čet mar 15, 2018 9:48 pm
Mene samo brine I interesuje u ovom trenutnom zelji hoce li se Rifet ikad sklonit iz kuhinje...
Ironican si previse. :D :D

Hajde da mi prvo dignemo ovaj prosjek na 6000 makar, mene najvise to boli. Titula nam jer skoro u rukama, Zelji trebamo sada najvise ujedinjeni i dajte da se trznemo po tom pitanju!

Lako cemo za sve ostalo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

čet mar 15, 2018 10:54 pm

Ako se jedna od stavki teren, krov ,titula ostvari ja sam prezadovoljan. Pa i prošla god je bila i više nego uspješna godina, pa dobili smo istok i 2 kategoriju stadiona dva kola u Evropi 2 na tabeli. Ide se naprijed, ne stojimo u mjestu , ne stagniramo ni u jednom parametru i to je cilj. A što drugi ne razumiju kako je teško jednu od ovih stavki ostvariti u bih, nek' malo razmisle gdje žive protiv koga se bori klub od vlasti,bivših zaposlenih,inspekcija itd.
Šta god bude u Mostaru nije ni blizu gotovo. To je i prošla sezona pokazala.
Samo utakmica po utakmica.

Vipla1921
Kontakt:

pet mar 16, 2018 12:13 am

O kakvom dizanju posjete mi pricamo ovdje ? Pa ja ne znam je li neko od vas uspio 2 tekme ove sezone povest nekog uspavanog Zeljovca ? Raja nece jednostavno da dolazi, draze za petaka nadundulit se nego doci u dolinu.. Ja krenem od svojih najblizih sto znam u porodici, u komsiluku, u raji.. Jednostavno ide prica ma bravo sto ideš i ja pitam sto ti ne ides i svi imaju izgovore i bilo je tu mastovitih izgovora, ali u zadnje vrijeme svima isti manje vise, a to je nemam sta vidjeti na terenu.. Covjek kad zovne nekog na tekmu isto ko da mu trazim stoju..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava