čet mar 15, 2018 9:40 pm
Supci su vam ljubomorni od svih sranja sto prosipate iz usta.
Prvi na tabeli, u polu finalu kupa sa relativno laganim protivnicima, teren, od kojeg ce se sve trebe navlaziti od samog pogleda na isti, se renovira za nekih 10 sedmica, gospodin Misimovic haman rece da imamo generalnog sponzora, igracki kadar nam libo vagla, pravit ce se krov na istoku i bice zavrsen do septembra, sportski direktor nam legenda Europskog velikana - Glasgow Rangersa, imamo omladine za prodat', imamo igraca sto smo prodali vec sto cemo dobiti postotak od njih.. A vi uhvatili yebavat konju mater zato sto smo izgubili titulu prosle godine, sto Sabanadzovic ne dobija svoju minutazu, Bogicevic spor, Adi pliva, Sinisa i kartoni, ovo, ono.. Pa, jeb'o ga hljeb vise, titulu smo izgubili prosle sezone i to boli, znam i sam. Ali sto se svaku drugu sedmicu moramo toga prisjecati? Eto, sto? Nije lahko, znam, ali to sto prije treba ostaviti u proslosti jer u sadasnjosti MI APSOLUTNO NISTA NE MOZEMO DA URADIMO PO TOM PITANJU. Samim time, volio bih da moderacija ucini nesto po tom pitanju svaki put kada neko pocne neku rasporavu o tome.
Doce sve na svoje, ne sekirajte se nista. Hajmo malo odvadit vode pa kad se sarma upihtija da saft bude ljepsi.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.