Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
e da je samo radnik pobjedjen tada, sad bi ta 2 boda vise bila krucijalna...LARSSON je napisao/la:***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica
Radnik nam je uzeo 5 boba.jovanmaksimovic je napisao/la:e da je samo radnik pobjedjen tada, sad bi ta 2 boda vise bila krucijalna...LARSSON je napisao/la:***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica
Musa je na klupi ostavio "znalce" a poslao, što bi Mulalić rekao, "ratnike", tako nekako. Svi ti koji su ostali na klupi su igrači koji su neodogovorni nazad, a dobri sa loptom, ovi koji su zaigrali umjesto njih su trkači. Samo što postoji jedna bitna razlika između današnje utakmice i one koju će Željo igrati u srijedu, danas je Sloboda morala napasti, oni su imali taj imperativ pobjede, dok je Široki čekao neke kontre iz kojih na kraju i zabiše gol. U srijedu će Željo morati napasti od prve minute, a Sloboda će čuvati gol i čekati neke kontre.Minjore je napisao/la:A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..
Da je Slavija pobjedjena..jovanmaksimovic je napisao/la:e da je samo radnik pobjedjen tada, sad bi ta 2 boda vise bila krucijalna...LARSSON je napisao/la:***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica
Zola,Blagoje,Tuce,Lendra,Čupo,ĐermanovićMinjore je napisao/la:A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..
da, ali da nas nije uzeo na grbavici, mozda ovo sve se ne bi desilo oko kluba... racunam samo ona dva boda iz bijeljine gdje bi sigurno imali iste promjene kao i sada ali samo 2 boda vise...ellaxaz je napisao/la:Radnik nam je uzeo 5 boba.jovanmaksimovic je napisao/la:e da je samo radnik pobjedjen tada, sad bi ta 2 boda vise bila krucijalna...LARSSON je napisao/la:***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica
Pa nekome kome je plava boja u krvi, nekome ko 24h zivi za klub, nekome ko jedva ceka svaku narednu tekmu, nekome ko ide i na treninge, kupuje karte i pored polugodisnje nebi li malo pomogao klubu, neko ko ludi za klubom, nekome ko zna i zaplakati zbog poraza pred masom ljudi (derbi 2006. Matko u 84.min za 0:1) i sl.. sve to je u rangu i rata i smaka svijeta, i smrti najmilijeg i sl. evo dabogda ja srcani dobio u 38.g samo da Evropu izborimo ove godine !!!!!!!!FKZ1921 je napisao/la:Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.