Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 6:38 pm

Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:39 pm

vratiće fahru u pritvor.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:40 pm

LARSSON je napisao/la:***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica
e da je samo radnik pobjedjen tada, sad bi ta 2 boda vise bila krucijalna...
100/94/37/34 - i to je to!

ellaxaz
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Radnik nam je uzeo 5 boba. :oops:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ceze
Kontakt:

Minjore je napisao/la:A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..
Musa je na klupi ostavio "znalce" a poslao, što bi Mulalić rekao, "ratnike", tako nekako. Svi ti koji su ostali na klupi su igrači koji su neodogovorni nazad, a dobri sa loptom, ovi koji su zaigrali umjesto njih su trkači. Samo što postoji jedna bitna razlika između današnje utakmice i one koju će Željo igrati u srijedu, danas je Sloboda morala napasti, oni su imali taj imperativ pobjede, dok je Široki čekao neke kontre iz kojih na kraju i zabiše gol. U srijedu će Željo morati napasti od prve minute, a Sloboda će čuvati gol i čekati neke kontre.
Kako god, šanse postoje. :)

Okolele
Kontakt:

Da je Slavija pobjedjena.. :roll:

Aonaj ćelavac iz Radnika protiv svakog iz vrha skine gace jedino protiv nas zapne..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

ned apr 17, 2016 6:44 pm

Minjore je napisao/la:A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..
Zola,Blagoje,Tuce,Lendra,Čupo,Đermanović :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:45 pm

ajde mulalicu poslozi to da prodjemo u finale pa da se sagne cijelo sarajevo

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:45 pm

ellaxaz je napisao/la:
Radnik nam je uzeo 5 boba. :oops:
da, ali da nas nije uzeo na grbavici, mozda ovo sve se ne bi desilo oko kluba... racunam samo ona dva boda iz bijeljine gdje bi sigurno imali iste promjene kao i sada ali samo 2 boda vise...
100/94/37/34 - i to je to!

Dominic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:46 pm

Danas smo dobili neke odgovore a u nedjelje navece ce puno toga biti jasnije. Sve je otvoreno i za nas, iako je nezamislivo da imamo 7 pobjeda u nizu i jos uvijek gledamo cetiri tima u ledja. :psujem:
Sada Sloboda moze puci ko kokica u srijedu i na njima je najveci pritisak! Steta da bar nemamo 1:1 s Grbavice! Ipak, nema predaje. Evropa nam ne smije izmaci.

Hrasno1921'

ned apr 17, 2016 6:46 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Necu ni da mislim sta bi se moglo desiti ako ispadnemo iz kupa i izgubimo derbi.
Sta bi se moglo desiti? Rat,smak svijeta,...?
Pa nekome kome je plava boja u krvi, nekome ko 24h zivi za klub, nekome ko jedva ceka svaku narednu tekmu, nekome ko ide i na treninge, kupuje karte i pored polugodisnje nebi li malo pomogao klubu, neko ko ludi za klubom, nekome ko zna i zaplakati zbog poraza pred masom ljudi (derbi 2006. Matko u 84.min za 0:1) i sl.. sve to je u rangu i rata i smaka svijeta, i smrti najmilijeg i sl. evo dabogda ja srcani dobio u 38.g samo da Evropu izborimo ove godine !!!!!!!!
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:47 pm

odvadi. nema smisla.

sergejevic

ned apr 17, 2016 6:50 pm

Ma napast ih od prve minute. Utrpat dva kao Borcu i vozdra. :palacgore:
Mislim da ne bi bilo lose probati sa dva spica, mozda Dzenis umjesto Bekrica. Mislim da bi Dzenis i Lendra preorali teren i da niko ne bi imao mira od njih. Jos obojica imaju instikt i zabijaju kad im se ukaze sansa. Izgubili bi igraca u sredini, ali bi trkacki to pokrivali.

EdisMulalic
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:50 pm

Kup nije izgubljen, sta vam je. Sloboda je istrosena ekipa, ovaj poraz ih je poljuljao psihicki, potrosio fizicki. Imamo dan vise odmora, siru klupu, svjeziju ekipu. Pustite derbi, Zrinju i ostale. Revans je na redu, a usput cini mi se da je i teren malo bolji nego sto je bio nedavno u prvenstvenoj

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:51 pm

sigurno bi bili jači u pomoći nazad, ta 4-4-2 bi bila ustvari bolja defanzivno od ovoga sad. ali kreacija...ko bi doturio loptu do njih kad i ovako imamo problema.

DR.HOUSE
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:55 pm

Ja u srijedu hocu samo da vidm da se bore pobijeda mi je zelja naravno i prolazak,ali uz borbu znoj i pu pu poraz ne bi im nista zamjerio ,ali onako kao protiv travnika da odigraju i izgube bi zamjerio ,ali i brzo oprostio jbg ja volim Želju ne rezultat :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Okolele
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:57 pm

Ja bi zrtvovao Zahirovića za Beganovića od pocetka u revansu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:58 pm

Ne bi lose bilo da Jahic dodje, nema veze godine, jos ima finu formu on, a moze igrat na više pozicija

exbabilon
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:59 pm

Nek ih iznenadi cime god, samo da to ne bude Lendric na lijevom krilu, samo to ne. Steta za Tiaga, on je mogao biti taj joker u odnosu na prethodne utakmice, ovako ostaju isti igraci koji su igrali u zadnje vrijeme, samo eventualno s drugom taktikom i pristupom, vise nikog ne mozemo iznenaditi nekim kadrovskim rjesenjima.

FaraonTM
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:59 pm

Ma ne možemo 4-4-2 u ovakvoj situaciji igrati u Tuzli, Lendrić i taj drugi napadač bi bili odsječeni od ostatka tima, ne bi im imao ko dati loptu.

Bekrić koliko god meni izgleda sve lošiji i lošiji kako sezona odmiče jedini je koji bi mogao "podvaliti" loptu za Lendrića ili krila. A opet ne možeš se baš kockati sa Jovanom i Bekrićem u sredini u 4-4-2 formaciji jer onda bi nam propuh bio nazad, odnosno mogao bi Blagoje igrati povučenije al' onda njega gubimo u pravom izdanju kao što smo ga trošili jesenas a Bekrić sam protiv Slobodine sredine sigurno ne može.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava