To bi bila vec druga prica, al kako ja znam SD prodaje ime, da bi ovi kao dobili navijace, mislim to bi bilo apsurdno, kao kad je Konakovic placao agenturi da ih prati, a ovi iz okk ce to planski odradit i probat samo na ime privuc paznju..leet je napisao/la:Sorry na upadu.cikazubo je napisao/la:To je ugovor sa SDom, Kk spars-zeljeznicar mi je fuj i bice mi jako zao ako se ispostavi tacnim. Zna se ko je u tom klubu, zna se sta su radili al et ako cemo mi radi furke za njih navijat nemam rijeci..BHDragons je napisao/la: To bi bilo baš vrh![]()
Na tekmi Spars - Mladost sam vidio Šiljka i Vukotića, tako da možda nije sve direktno sa SD-om.
Eh ako si pročitao današnje obavještenja na stranici kluba onda nije prerano. Misimovic je rekao da će se pojačanja dovesti do kraja sezone. Tako da...chile je napisao/la:Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomictm8782 je napisao/la:Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao.chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.
Sent from my Plavo Sokocalo![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
Sent from my Plavo Sokocalo
Tako da ocekujemo BUM u skorije vrijemetm8782 je napisao/la:Eh ako si pročitao današnje obavještenja na stranici kluba onda nije prerano. Misimovic je rekao da će se pojačanja dovesti do kraja sezone. Tako da...chile je napisao/la:Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomictm8782 je napisao/la: Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao.![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
Sent from my Plavo Sokocalo
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Odma drugu fazu istoka da zavrsimoElegant je napisao/la:Ne ide Dzeki u ovoj Romi da se hoce prodati na ljeto nama 500.000 €.
Mozda vodu da platimo.cikazubo je napisao/la:Odma drugu fazu istoka da zavrsimoElegant je napisao/la:Ne ide Dzeki u ovoj Romi da se hoce prodati na ljeto nama 500.000 €.
Ne može sadiković, može jedino od novajlija. Od Širokog pa na dalje, ne sjećam se da je iko dao gol, a da nije došao na polusezoniAlipasino je napisao/la:Dzeko ide garant iz Rome to je gotovo znaci minimala jedno 300,000 milja i dat mu ime tribine.Uzet Zebu i onog Vasiljevica i to je to.Strjelci ce bit oni sto do sad nisu pogadjali.Sadikovic i Zahirovic.Dakle 2-0.
U Kinu za 20milki, dole zabije 50 golova u sezoni, postane legenda i dovede Kineze da naprave stadion, nosicemo Mizuno dresove..damirfile je napisao/la:tamam za juga bez krova
Ni mi nemamo nista sa SD-om. Nema Sparsima buducnost ako se SD umijesa. Mutniji su od Dunava.leet je napisao/la:Sorry na upadu.cikazubo je napisao/la:To je ugovor sa SDom, Kk spars-zeljeznicar mi je fuj i bice mi jako zao ako se ispostavi tacnim. Zna se ko je u tom klubu, zna se sta su radili al et ako cemo mi radi furke za njih navijat nemam rijeci..BHDragons je napisao/la: To bi bilo baš vrh![]()
Na tekmi Spars - Mladost sam vidio Šiljka i Vukotića, tako da možda nije sve direktno sa SD-om.
Sad pošao to da napišem, samo što ja nisam sanjao, nego sam pregledao ovaj izvještaj sa utakmice protiv Borca. Dinamov je igrač, ima ugovor do 2018. i kad bi mogli kako isposlovati sporazumni raskid ugovora, bilo bi odlično. Ali, možda dođe neko bolji od ZakarićaHanibalTM je napisao/la:Ja sam sinoc sanjao da je Željezničar kupio #77 Goran Zakaric ... 350 000 €
Je'l se smije to sanjati?
Ma to je čista pljačka. Gredić je u jednom intervjuu pričao o tome. Država umjesto da daje poticaj zbog svog uticaja Želje, a i ostalih klubova na društvo i omladinu, ona još stavlja ogromne namete, kao da smo neka kompanija. Ne moraju ni davati poticaje, ali makar mogu smanjiti namete.11plavih'92 je napisao/la:Vezano za ovih enormnih 500.000 KM za poreze i doprinose za prva 4 mjeseca, ogromna je to cifra. Doprinosi i porezi na plate, porezi na transfere naplaćene u ovoj godini, uplata reprogramiranih obaveza, .... opet puno dodje. Sve se nesto nadam da smo placali extra one reprogramirane obaveze, FKZ1921 je jednom napisao da i za to ima plan.
A u vezi nasih donacija za evropsku Grbavicu, ako neko uplati 30,88 KM koliko kosta stolica sa PDV-om i ako prvo drzava na tu donaciju uzme PDV, ispada da plaćamo porez na porez. Ima li kakav forumski porezni savjetnik da nas prosvijetli oko ovoga
Nek pile, storm, chwilla ili tm87 bace kosku da ce bit bolji, da se pokoljemoGrbavica je napisao/la:Sad pošao to da napišem, samo što ja nisam sanjao, nego sam pregledao ovaj izvještaj sa utakmice protiv Borca. Dinamov je igrač, ima ugovor do 2018. i kad bi mogli kako isposlovati sporazumni raskid ugovora, bilo bi odlično. Ali, možda dođe neko bolji od ZakarićaHanibalTM je napisao/la:Ja sam sinoc sanjao da je Željezničar kupio #77 Goran Zakaric ... 350 000 €
Je'l se smije to sanjati?