Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 10:38 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:40 pm

leet je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
BHDragons je napisao/la: To bi bilo baš vrh :ganja:
To je ugovor sa SDom, Kk spars-zeljeznicar mi je fuj i bice mi jako zao ako se ispostavi tacnim. Zna se ko je u tom klubu, zna se sta su radili al et ako cemo mi radi furke za njih navijat nemam rijeci..
Sorry na upadu. :mrgreen:

Na tekmi Spars - Mladost sam vidio Šiljka i Vukotića, tako da možda nije sve direktno sa SD-om.
To bi bila vec druga prica, al kako ja znam SD prodaje ime, da bi ovi kao dobili navijace, mislim to bi bilo apsurdno, kao kad je Konakovic placao agenturi da ih prati, a ovi iz okk ce to planski odradit i probat samo na ime privuc paznju..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 10:41 pm

chile je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.

Sent from my Plavo Sokocalo
Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao. ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomicslika

Eh ako si pročitao današnje obavještenja na stranici kluba onda nije prerano. Misimovic je rekao da će se pojačanja dovesti do kraja sezone. Tako da...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 10:45 pm

tm8782 je napisao/la:
chile je napisao/la:
tm8782 je napisao/la: Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao. ;)

Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomicslika

Eh ako si pročitao današnje obavještenja na stranici kluba onda nije prerano. Misimovic je rekao da će se pojačanja dovesti do kraja sezone. Tako da...

Tako da ocekujemo BUM u skorije vrijeme :ganja:

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:46 pm

Ne ide Dzeki u ovoj Romi da se hoce prodati na ljeto nama 500.000 €. :klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:47 pm

Elegant je napisao/la:Ne ide Dzeki u ovoj Romi da se hoce prodati na ljeto nama 500.000 €. :klanjase2:
Odma drugu fazu istoka da zavrsimo :ganja:

HanibalTM
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:48 pm

Ja sam sinoc sanjao da je Željezničar kupio #77 Goran Zakaric ... 350 000 €

Je'l se smije to sanjati?
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:50 pm

tamam za juga bez krova :ganja:

Alipasino
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:52 pm

Dzeko ide garant iz Rome to je gotovo znaci minimala jedno 300,000 milja i dat mu ime tribine.Uzet Zebu i onog Vasiljevica i to je to.Strjelci ce bit oni sto do sad nisu pogadjali.Sadikovic i Zahirovic.Dakle 2-0.

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:53 pm

cikazubo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne ide Dzeki u ovoj Romi da se hoce prodati na ljeto nama 500.000 €. :klanjase2:
Odma drugu fazu istoka da zavrsimo :ganja:
Mozda vodu da platimo. :djavo:

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:53 pm

Uleti Alipasino i razbije svu brigu oko utakmice, :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:54 pm

Alipasino je napisao/la:Dzeko ide garant iz Rome to je gotovo znaci minimala jedno 300,000 milja i dat mu ime tribine.Uzet Zebu i onog Vasiljevica i to je to.Strjelci ce bit oni sto do sad nisu pogadjali.Sadikovic i Zahirovic.Dakle 2-0.
Ne može sadiković, može jedino od novajlija. Od Širokog pa na dalje, ne sjećam se da je iko dao gol, a da nije došao na polusezoni

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:54 pm

Brazilac Tiago Farias zbog neugodne povrede nije se našao u kadru za posljednih par utakmica Željezničara. Plava mašina gazi sve pred sobom, pa se srećom po ekipu izostanak simpatičnog Brazilca i nije baš osjetio.

Željo u srijedu dočekati Slobodu u okviru polufinala kupa naše zemlje, dok će u nedjelju na Grbavici gostovati ekipa Travnika koja se jednom nogom već nalazi u nižem rangu.

Upravo protiv Travnika očekuje se i povratak Tiaga, Željinog drugog najboljeg strijelca, koji je takvo nešto najavio i putem facebooka.

- Vraćam se.... U nedelju ako budem išao na utakmicu, biće jedan gol za vas Manijaci, napisao je u svom statusu Brazilac.

Tiago je do sada postigao pet pogodaka, a više od njega postigao je samo Ivan Lendrić koji je u sjajnoj formi i do sada je upisao šest pogodaka.

cikazubo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:55 pm

damirfile je napisao/la:tamam za juga bez krova :ganja:
U Kinu za 20milki, dole zabije 50 golova u sezoni, postane legenda i dovede Kineze da naprave stadion, nosicemo Mizuno dresove.. :mrgreen:

Vrag

pon apr 11, 2016 10:55 pm

leet je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
BHDragons je napisao/la: To bi bilo baš vrh :ganja:
To je ugovor sa SDom, Kk spars-zeljeznicar mi je fuj i bice mi jako zao ako se ispostavi tacnim. Zna se ko je u tom klubu, zna se sta su radili al et ako cemo mi radi furke za njih navijat nemam rijeci..
Sorry na upadu. :mrgreen:

Na tekmi Spars - Mladost sam vidio Šiljka i Vukotića, tako da možda nije sve direktno sa SD-om.
Ni mi nemamo nista sa SD-om. Nema Sparsima buducnost ako se SD umijesa. Mutniji su od Dunava.

HanibalTM
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:57 pm

https://www.youtube.com/watch?v=5mzKY2Q-Ii8" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 11, 2016 11:00 pm

Vezano za ovih enormnih 500.000 KM za poreze i doprinose za prva 4 mjeseca, ogromna je to cifra. Doprinosi i porezi na plate, porezi na transfere naplaćene u ovoj godini, uplata reprogramiranih obaveza, .... opet puno dodje. Sve se nesto nadam da smo placali extra one reprogramirane obaveze, FKZ1921 je jednom napisao da i za to ima plan.
A u vezi nasih donacija za evropsku Grbavicu, ako neko uplati 30,88 KM koliko kosta stolica sa PDV-om i ako prvo drzava na tu donaciju uzme PDV, ispada da plaćamo porez na porez. Ima li kakav forumski porezni savjetnik da nas prosvijetli oko ovoga
5. - 7. Okt 1992.

Grbavica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 11:00 pm

HanibalTM je napisao/la:Ja sam sinoc sanjao da je Željezničar kupio #77 Goran Zakaric ... 350 000 €

Je'l se smije to sanjati? slika
Sad pošao to da napišem, samo što ja nisam sanjao, nego sam pregledao ovaj izvještaj sa utakmice protiv Borca. Dinamov je igrač, ima ugovor do 2018. i kad bi mogli kako isposlovati sporazumni raskid ugovora, bilo bi odlično. Ali, možda dođe neko bolji od Zakarića :shisha:
11plavih'92 je napisao/la:Vezano za ovih enormnih 500.000 KM za poreze i doprinose za prva 4 mjeseca, ogromna je to cifra. Doprinosi i porezi na plate, porezi na transfere naplaćene u ovoj godini, uplata reprogramiranih obaveza, .... opet puno dodje. Sve se nesto nadam da smo placali extra one reprogramirane obaveze, FKZ1921 je jednom napisao da i za to ima plan.
A u vezi nasih donacija za evropsku Grbavicu, ako neko uplati 30,88 KM koliko kosta stolica sa PDV-om i ako prvo drzava na tu donaciju uzme PDV, ispada da plaćamo porez na porez. Ima li kakav forumski porezni savjetnik da nas prosvijetli oko ovoga
Ma to je čista pljačka. Gredić je u jednom intervjuu pričao o tome. Država umjesto da daje poticaj zbog svog uticaja Želje, a i ostalih klubova na društvo i omladinu, ona još stavlja ogromne namete, kao da smo neka kompanija. Ne moraju ni davati poticaje, ali makar mogu smanjiti namete.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pon apr 11, 2016 11:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 11:02 pm

Grbavica je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:Ja sam sinoc sanjao da je Željezničar kupio #77 Goran Zakaric ... 350 000 €

Je'l se smije to sanjati? slika
Sad pošao to da napišem, samo što ja nisam sanjao, nego sam pregledao ovaj izvještaj sa utakmice protiv Borca. Dinamov je igrač, ima ugovor do 2018. i kad bi mogli kako isposlovati sporazumni raskid ugovora, bilo bi odlično. Ali, možda dođe neko bolji od Zakarića :shisha:
Nek pile, storm, chwilla ili tm87 bace kosku da ce bit bolji, da se pokoljemo :D il je mozda andrija zivkovic

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 11:05 pm

Bice na ljeto pojacanja, sigurno 1-2 igraca iz nase lige a mozda nas uprava iznenadi sa nekim boom igracem.

Ali europa na Grbavici je neprocjeniva. :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava