Koja je to futa futava, 10 puta ponavlja kako se lik oklizno, a njima jucer Aladin pogadja golmana u prsa i odbija se lopta u gol u 45 minuti.
Pa nema vece nafake od jufkasa.
Dobar ti internetBosanski lonac je napisao/la:Kod mene se još igra. De mi recite rezultat, da se ne sekiram.
Eto, nek je tebi dobar.
Baš, hajde što oni lete, uvijek su, almuka mi od naših navijača, boje se Komazeca, pa Saida, pa Benke, pa Husrefa, bjezi vise povraca mi se.shzna je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:14 pmA ybo vas Husref vise, covjek bi pomislio da igramo sa Napolijem i Sarrijem na celu. I pitari prosipaju propagandu kao bit ce los teren, covjek bi reko na Kosevu tepih a i oni igraju neki totalni fudbal.
Smijesno, volim kad se pitice dignu u nebesa, jer ih mi uvijek zakucamo za zemlju!
To u usta sebi kuci ostavi a za misljenje te nisam pitao jer ga nemasCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:05 pm**** vas Husref u usta i misljenje da su oni neka ekipa!reks1 je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:05 pmEvo odmah da te pitam vjerujes li ti prvi ovom fudbalu koji se igrao veceras.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:00 pmvitez oprosten!!! sada samo pobjeda igra u derbiju!!!
Sta i kako protiv Husrefa?
Ma smijesno, da je Zrinjski nocas umjesto nas pobjedio ovako, naslovi bi bili: "Sampion sa pola snage", "Sampion sampionski"..cikazubo je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:31 pmBaš, hajde što oni lete, uvijek su, almuka mi od naših navijača, boje se Komazeca, pa Saida, pa Benke, pa Husrefa, bjezi vise povraca mi se.shzna je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:14 pmA ybo vas Husref vise, covjek bi pomislio da igramo sa Napolijem i Sarrijem na celu. I pitari prosipaju propagandu kao bit ce los teren, covjek bi reko na Kosevu tepih a i oni igraju neki totalni fudbal.
Smijesno, volim kad se pitice dignu u nebesa, jer ih mi uvijek zakucamo za zemlju!
Mladost je hladno mogla u svoju korist okrenut tekmu, imali su sansi da je malo 2 gola sto su dali, ali gg i mediji napisu "Husrefova masina melje sve pred sobom", a mi uzmemo na jednom od najzescih gostovanja tri boda izadje naslov "ocajan derbi, Zec pogodio za pobjedu" i onda rajanasjeda na te gluposti![]()
Zgazit cemo ih !![]()
Znaci majstore ja sam govorio o tome koliko moze jedan trener,ne o ekipi Sarajeva.Nazalost fakat je da je Husref iskusniji ,i da trenutno vise vlada ekipom.Koliko mene boli sto ovo iznosim kao misljenjwe samo ja znam.Nisam spominjao ekipu sa koseva jer oni to ne zasluzuju,ali da je pomenuti trener top u nasoj ligi ,e to je fakat.Uostalom procitaj izjavu naseg Osima ,Ivice Osima da ne bude zabune o kvalitetima i potencijalu istog.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 8:36 pmOk izvinjavam se za reakciju,ne treba ni izlaziti protiv Husrefa na teren dati im tri boda za zelenim stolom.