Ma daj se tamo..

Ma daj se tamo..
eventualno utorak.. srijeda najdaljePlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:06 pmKakve su to najave za sutra..
Znači biće u ponedjeljak objavljeno![]()
Sve zavisi da li se vikend pika u onih 48 ili 72 sata dok se Ipe ne nakani sjest u tastaturni položaj.Hurmasica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:07 pmeventualno utorak.. srijeda najdaljePlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:06 pmKakve su to najave za sutra..
![]()
Dobro te je vidjeti ovdje prijatelju.SarajlijaTM je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:14 pmLjudi hajd malo popustite sa lozenjem raje i famoznim f5 boom,komotno mozemo promjeniti ime teme. Na svaku informaciju se svrsava,ko god da dodje,ode,prne,zavrne saraf isl.
Sta je top igrac? To je bio prije par mjeseci i Projić i Slovenac i Vojo i Kajkut... da ne nabrajam,pa dobismo najplaceniju rezervu u timu,zadnjeg veznog kojeg imamo boljeg u juniorima,Lazu 2.0.,i potrosenog spica koji je konacno dosao nakon x godina kad vise nije imao gdje.
Trenutno se ponasate kao portali pred x istorijsku utakmicu reprezentacije,gdje ce 11 znajeva oderati npr portugal,ta ce ronaldo,hebo ga busen.
Ne ukljucujem se odavno u rasprave,jer dugo nisam imao sta pohvaliti,a ne volim kuditi.
I nije bas sve tako bajno kao sto se ovdje prikazuje,mi igramo za qurac,imamo nedovrsen istok,citaj poslovne prostore,koji su trebali finansirati tribinu,a hocemo da gradimo jug i da dovodimo top pojacanja. Ima tu jos toga,ali ko sto kazem,ne volim da kudim bez 110% tacnih info i ovo pisem samo zbog toga,ne bi li neko skontao da se malo manje raja lozi da smo neka narocita ekipa sa besprijekorno uredjenim klubom i da radimo sto pozelimo.
Nekad kod samih pocetaka ovog foruma sam se trudio da anaimiram dosta nevezanih ljudi sto se tice pisanja po forumima isl,da je ovo jedini pravi izvor informacija osim zvanicne o Želji i da se drze nasih info.Poznavajuci neku raju odavde,bio sam ubjedjen u to. Sad kad cujem komentar,sta mi ono preporucujes boom,f5,booom,boom,f5,f5... dodje mi da sam sebi samar spucam u cemu ucestvujem.
Smirite malo i radi kvaliteta teme i radi kvaliteta informacija i radi same raje koja ovo cita,jer u slucaju neuspjeha,manje ce boliti i nas i klub kad ne letimo previse,a nismo ni pitari da imamo taj mentalitet
LP svima
Ako si prva u ponedjeljak, bit ce ujutro.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:19 pmSve zavisi da li se vikend pika u onih 48 ili 72 sata dok se Ipe ne nakani sjest u tastaturni položaj.Hurmasica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:07 pmeventualno utorak.. srijeda najdaljePlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:06 pmKakve su to najave za sutra..
![]()
Što implicira da će to biti ili ponedjeljak, ili srijeda.
Kaže storm sutra press u 3 valjda..shzna je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:34 pmAko si prva u ponedjeljak, bit ce ujutro.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:19 pmSve zavisi da li se vikend pika u onih 48 ili 72 sata dok se Ipe ne nakani sjest u tastaturni položaj.
Što implicira da će to biti ili ponedjeljak, ili srijeda.![]()
Kakva kvaliteta odavno je ova tema kao i forum pao da ne kazem q. za usi...vise trolanja i neke sprdacine koju razumije par njih... uz obavezno prepucavanje s onim koji su na drugom forumu.SarajlijaTM je napisao/la:Ljudi hajd malo popustite sa lozenjem raje i famoznim f5 boom,komotno mozemo promjeniti ime teme. Na svaku informaciju se svrsava,ko god da dodje,ode,prne,zavrne saraf isl.
Sta je top igrac? To je bio prije par mjeseci i Projić i Slovenac i Vojo i Kajkut... da ne nabrajam,pa dobismo najplaceniju rezervu u timu,zadnjeg veznog kojeg imamo boljeg u juniorima,Lazu 2.0.,i potrosenog spica koji je konacno dosao nakon x godina kad vise nije imao gdje.
Trenutno se ponasate kao portali pred x istorijsku utakmicu reprezentacije,gdje ce 11 znajeva oderati npr portugal,ta ce ronaldo,hebo ga busen.
Ne ukljucujem se odavno u rasprave,jer dugo nisam imao sta pohvaliti,a ne volim kuditi.
I nije bas sve tako bajno kao sto se ovdje prikazuje,mi igramo za qurac,imamo nedovrsen istok,citaj poslovne prostore,koji su trebali finansirati tribinu,a hocemo da gradimo jug i da dovodimo top pojacanja. Ima tu jos toga,ali ko sto kazem,ne volim da kudim bez 110% tacnih info i ovo pisem samo zbog toga,ne bi li neko skontao da se malo manje raja lozi da smo neka narocita ekipa sa besprijekorno uredjenim klubom i da radimo sto pozelimo.
Nekad kod samih pocetaka ovog foruma sam se trudio da anaimiram dosta nevezanih ljudi sto se tice pisanja po forumima isl,da je ovo jedini pravi izvor informacija osim zvanicne o Želji i da se drze nasih info.Poznavajuci neku raju odavde,bio sam ubjedjen u to. Sad kad cujem komentar,sta mi ono preporucujes boom,f5,booom,boom,f5,f5... dodje mi da sam sebi samar spucam u cemu ucestvujem.
Smirite malo i radi kvaliteta teme i radi kvaliteta informacija i radi same raje koja ovo cita,jer u slucaju neuspjeha,manje ce boliti i nas i klub kad ne letimo previse,a nismo ni pitari da imamo taj mentalitet
LP svima
i tu sam te prestao čitatiSarajlijaTM je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:14 pmLjudi hajd malo popustite sa lozenjem raje i famoznim f5 boom,komotno mozemo promjeniti ime teme. Na svaku informaciju se svrsava,ko god da dodje,ode,prne,zavrne saraf isl.
Bravo, sve u rijec tacno, ovaj forum predstavlja sprdanciju i poligon sa smijesni off topic 20ak razlicitih ljudi i to je sve... ja kad prijavljujem redom te postove, za sta i sluzi dugme da se prijavi post i gdje prijavljujem samo postove tipa "hadzija kad ce booom, hahaha" ili "evo ga samo sto nije, znas da stara kokos gavran nikad nije izdao", itd. onda dobijem ban na 2 sedmice, ljudi jbu jedni drugima, pise se da su glupi i sta sve vec ne i ne bude nista...SarajlijaTM je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 10:14 pmLjudi hajd malo popustite sa lozenjem raje i famoznim f5 boom,komotno mozemo promjeniti ime teme. Na svaku informaciju se svrsava,ko god da dodje,ode,prne,zavrne saraf isl.
LP svima