alombardo je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 11:15 am
Poenta je što bi amarovim dolaskom premier liga dobila na značaju, a ne polovnjaci iz mouscrona, viljema, i sl.
Ključ problema.
To me najviše pojede od sinoć.
Vidite realno, meni puca kur.ac za reprezentacijom dokle god se reprezentacija sastoji od dijasporaca koji dvije sastavit na našem ne mogu, i od ekipe koja crta tetovaže RS-a i slično. Svi su tu da bi samo sebe podigli, da bi bili viđeni. Puca im ku..rac za repkom. Čast par momaka koji su odavde, a većina ih je iz Želje i za reprezentaciju igraju maksimalno. Isto tako mi puca ku.rac i za repkom, dok ova mafija ih vodi. Da Bog da sve ijedan poginuli, od srca najiskrenije im želim.
A taman kad sam konto opet početi pratiti reprezentaciju, jer sam čvrsto vjerovao da će Amar davati priliku igračima iz PL, kada će uspostaviti autoritet i red neki da oni koji budu igrali, igrat će maksimalno koliko mogu a ne samo zvjezdice, dobiješ Kodru. Pa samo se sjetim utakmica na Kirin Kupu.. E to je već bila želja za dokazivanjem , borba i sve ono što treba da krasi reprezentaciju. Nema ni Island, ni Danska, ni Irska bolju reprezentaciju od naše kada gledamo po zvijezdama.. Imaju po jednog dva lika poznata i 9 anonimusa.. A poderali bi nas svi. U tom je poenta. Meho nema autoritet i biće samo još jedan u nizu..
Pored toga, reprezentacija bi bila još više praćena da je Amar tu, jer će se ako Bog da sve utakmice na Grbavici igrati.. Naša raja.
Ali, eto po ko zna koji put su se pičke u savezu usrale jer se danima vodi hajka od pitara, tuzlaka i zeničana kojim je dotični gospodin nabio takve komplekse da im je noćna mora, pa su mu pljuvali i babu i sve živo. Zato i jeste izabran Meho.
A kvalitet njih dvojice se ne može porediti.
Amare nek ti ovo bude lekcija da se ne petljaš više sa lopovima, već ako bude ikad prilike da se ti nama vratiš i svima se još jednom pokenjaš u prljava usta.