Ok hvalastorm_raider je napisao/la:Prvo prozivka, pa onda trening.iggy2377 je napisao/la:Storm moze li jedan info ako znas.storm_raider je napisao/la:
Da li ce samo prozivka biti u ponedeljak ili i trening?
Ok hvalastorm_raider je napisao/la:Prvo prozivka, pa onda trening.iggy2377 je napisao/la:Storm moze li jedan info ako znas.storm_raider je napisao/la:
Da li ce samo prozivka biti u ponedeljak ili i trening?
"Odlican"irfo je napisao/la:pitajte navijace slobode i sarajeva pa ce te vidjet sta misle o seferovicu
jurisicduska je napisao/la: Ako ga budu slušali top. Igrači koji zabušavaju skloni su povredama jer mu je režim jako strog i visoka ljestvica spremnosti. Ono što je recimo u Mladosti spreman igrač kod njeg ne može igrati utakmicu, ne dozvoljava. Koristi savremene metode. Ne znam koliko ste jaki sa logistikom da mu obezbjedite, sprave, preparate i tako dalje. Ako se to poklopi oboje nema boljeg u BiH. Baš sam znao da će doći i ne bi mi pravo. Odličan.
Možda pored njega Jelešković i jedan profesor sa difa da u Bosni uopšte znaju raditi taj posao. Ovaj profesor sprema od hokejaša do privatno fudbalera. On je meni najjači al eto bare bare Sefer i Jelešković s njim. Odličan nema šta.
Hahahaha jaka jakaModel1964 je napisao/la:Ima na Kupresu pravo dobar kondicioni trener. Odnosno dva. Pujdo i Pajdo![]()
Dva tornjakamalo jača . Pusti ih Kostič sa lanca a Lešnik štopa vrijeme. Koliko bi državnih rekorda palo
Kako sam ja čuo Dino i Hurtić su stopirali to, ne on.fk1921 je napisao/la:Pitari ga htjeli opet da im bude kondicioni i odbio ih, kao ima dogovor sa husicem hahahahahaha kulturno ih odjeba![]()
dok je bio kondicioni kitari su osvojili kup i prvenstvo, a sloboda je imala 13 igraca u rosteru, budi siguran da smo dobili vrh kondicionogirfo je napisao/la:daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone
Ma ljudi kod nas puno komentarisu nesto i o cemu veze nemaju. Ja prvi sam cuo za njega i upratio ga u oba kluba ali ne mogu reci ni ovo ni ono jer nisam gledao nijedan njegov trening. Pozitivno je ako nista sto su nasi prepoznali da je prethodnik lose radio svoj posao i sto su nasli zamjenu, kako raja komentarisu bit ce da smo na toj poziciji bolji nego prije. A to sto se pojedini igraci ne drze plana, idu po nargilama i slicno, to vec nije stvar kondicionog trenera, nije policajac.. tako da to sto Dulja crkne poslije pola sata ili sto neki igrac Slobode ne trci dovoljno ne znaci nuzno da je kondicioni taraba.irfo je napisao/la:daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone
A ta je bila ?storm_raider je napisao/la:Definitivno, ali i ovo je odlicna odluka.ChWilla je napisao/la:meni je varijanta koju sam ranije čuo još bolje zvučala, ali eto. u odnosu na hidića je "downgrade" vrlo teško napraviti i da namjerno hoćeš.
Ne znam kakav je Seferović, ali ja sam znao da će Sloboda pasti na kraju sezone. Pa ljudi imaji 13-14 igrača. U prvom dijelu ih niko nije shvatao ozbiljno. Kad su počeli, tada je i Sloboda počela padati. Osim toga sa 13-14 igrača ne možeš igrati ritam srijeda - subota. To se i nama desilo. U glavnom vidjećemo. Koliko sam upoznat sa kandidatima je i trener obavio razgovore, tako da vjerujem da je i on procjenio da je Seferović dobro riješenje.irfo je napisao/la:daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone
Pa jbga ti samo uporedis kakva je sloboda sa fizikom bila a kakvi smo mi i sve ce ti biti kasnoexbabilon je napisao/la:Da li treba dolazak Seferovica shvatiti kao pozitivnu vijest i upgrade u odnosu na njegovog prethodnika jer nisam upucen pretjerano u znanje i rad ni jednog ni drugog?