Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 11, 2016 1:21 pm

storm_raider je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Storm moze li jedan info ako znas.
Da li ce samo prozivka biti u ponedeljak ili i trening?
Prvo prozivka, pa onda trening.
Ok hvala

LARSSON
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:23 pm

irfo je napisao/la:pitajte navijace slobode i sarajeva pa ce te vidjet sta misle o seferovicu
"Odlican"

"Ako ga budu slušali top. Igrači koji zabušavaju skloni su povredama jer mu je režim jako strog i visoka ljestvica spremnosti. Ono što je recimo u Mladosti spreman igrač kod njeg ne može igrati utakmicu, ne dozvoljava. Koristi savremene metode. Ne znam koliko ste jaki sa logistikom da mu obezbjedite, sprave, preparate i tkao dalje. Ako se to poklopi oboje nema boljeg u BiH. Baš sam znao da će doći i ne bi mi pravo. Odličan."

Ajzea
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:24 pm

Eto. :)
jurisicduska je napisao/la: Ako ga budu slušali top. Igrači koji zabušavaju skloni su povredama jer mu je režim jako strog i visoka ljestvica spremnosti. Ono što je recimo u Mladosti spreman igrač kod njeg ne može igrati utakmicu, ne dozvoljava. Koristi savremene metode. Ne znam koliko ste jaki sa logistikom da mu obezbjedite, sprave, preparate i tako dalje. Ako se to poklopi oboje nema boljeg u BiH. Baš sam znao da će doći i ne bi mi pravo. Odličan.

Možda pored njega Jelešković i jedan profesor sa difa da u Bosni uopšte znaju raditi taj posao. Ovaj profesor sprema od hokejaša do privatno fudbalera. On je meni najjači al eto bare bare Sefer i Jelešković s njim. Odličan nema šta.

fk1921

sub jun 11, 2016 1:25 pm

Pitari ga htjeli opet da im bude kondicioni i odbio ih, kao ima dogovor sa husicem hahahahahaha kulturno ih odjeba :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 11, 2016 1:27 pm

Model1964 je napisao/la:Ima na Kupresu pravo dobar kondicioni trener. Odnosno dva. Pujdo i Pajdo ;)
Dva tornjaka :rofl: malo jača . Pusti ih Kostič sa lanca a Lešnik štopa vrijeme. Koliko bi državnih rekorda palo :rofl:
Hahahaha jaka jaka

Sent from my C5303 using Tapatalk

irfo

sub jun 11, 2016 1:28 pm

daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone

LARSSON
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:29 pm

ništa, znači da ga ne dovodimo

baxuz87
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:30 pm

fk1921 je napisao/la:Pitari ga htjeli opet da im bude kondicioni i odbio ih, kao ima dogovor sa husicem hahahahahaha kulturno ih odjeba :rofl: :rofl:
Kako sam ja čuo Dino i Hurtić su stopirali to, ne on.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

black64
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:31 pm

irfo je napisao/la:daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone
dok je bio kondicioni kitari su osvojili kup i prvenstvo, a sloboda je imala 13 igraca u rosteru, budi siguran da smo dobili vrh kondicionog

storm_raider
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:31 pm

Jos jedan u nizu dobrih poteza uprave...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:32 pm

irfo je napisao/la:daj boze da je dobar, vidjecemo, ja sam cuo bezbroj puta da se pitari zale na njeg a i slobodini pri kraju sezone
Ma ljudi kod nas puno komentarisu nesto i o cemu veze nemaju. Ja prvi sam cuo za njega i upratio ga u oba kluba ali ne mogu reci ni ovo ni ono jer nisam gledao nijedan njegov trening. Pozitivno je ako nista sto su nasi prepoznali da je prethodnik lose radio svoj posao i sto su nasli zamjenu, kako raja komentarisu bit ce da smo na toj poziciji bolji nego prije. A to sto se pojedini igraci ne drze plana, idu po nargilama i slicno, to vec nije stvar kondicionog trenera, nije policajac.. tako da to sto Dulja crkne poslije pola sata ili sto neki igrac Slobode ne trci dovoljno ne znaci nuzno da je kondicioni taraba.

Vrag

sub jun 11, 2016 1:34 pm

ChWilla je napisao/la:meni je varijanta koju sam ranije čuo još bolje zvučala, ali eto. u odnosu na hidića je "downgrade" vrlo teško napraviti i da namjerno hoćeš.
Definitivno, ali i ovo je odlicna odluka.
A ta je bila ?

Nije sve ni do kondicionog trenera, ima tu i do igraca. Zato govorim da treba pravilnik napraviti kako da se igraci ponasaju u slobodno vrijeme.

fk1921

Zali se onaj ko nece da trci, ko nema zelju da bude bolji igrac i ko samo zeli da igra rekreativno a zaradjuje velike pare. Kanite se supljih trenirao sam fudbal 10 godina a nista draze nema kad sutra ustanes na noge 2 koraka napravis i legnes koliko noge bole od upale misica, tad znas da si dobro trenirao.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

On ako zna upaliti stopericu, bolji je od Hidica. Zna li?

ChWilla
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:35 pm

ta je bila da dolazi neki koji je s kostićem radio u zvezdi...
gradi željo boli te *****

ublehas
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:35 pm

Ne znam kakav je Seferović, ali ja sam znao da će Sloboda pasti na kraju sezone. Pa ljudi imaji 13-14 igrača. U prvom dijelu ih niko nije shvatao ozbiljno. Kad su počeli, tada je i Sloboda počela padati. Osim toga sa 13-14 igrača ne možeš igrati ritam srijeda - subota. To se i nama desilo. U glavnom vidjećemo. Koliko sam upoznat sa kandidatima je i trener obavio razgovore, tako da vjerujem da je i on procjenio da je Seferović dobro riješenje.

P.S. Inače su navijači jako kompetentni da procjene stručnost kondicionog trenera...

Ajzea
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:40 pm

Vjerujem da bi sem duske jos i FKZ1921 i pile mogli znati nesto vise o Seferovicu.
Kondicioni nam je jednako vazan kao i sef strucnog staba. Bez pretjerivanja..

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:40 pm

Al bas se kod nas pretjeruje u svemu ko god da je dosao nasli bi se oni koji nisu zadovoljni koji su culi od nekog kako je on los itd itd,ima teren da se pokazu svi,sacekajmo pa presudimo usotalom nije nikakav problem kondicionog trenera zamjeniti a siguran sam da je bolji od Hidica kako god okrenes.

Okolele
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:43 pm

Uvijek ce neko mahanisati.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 11, 2016 1:48 pm

exbabilon je napisao/la:Da li treba dolazak Seferovica shvatiti kao pozitivnu vijest i upgrade u odnosu na njegovog prethodnika jer nisam upucen pretjerano u znanje i rad ni jednog ni drugog?
Pa jbga ti samo uporedis kakva je sloboda sa fizikom bila a kakvi smo mi i sve ce ti biti kasno
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava