Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 16, 2017 9:54 am

dug je još put pred nama, ovo ne znači ništa aman zaman posebno, ali nema potrebe ni omalovažavati. pa recimo kako smo igrali kod kuće protiv viteza koji nije bolja ekipa...nisi imao šanse da bi je fulio.
gradi željo boli te *****

Muriz88
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:02 am

Ne pisem cesto ali sam tu redovno kao gost pa bih zelio da pozdravim aktivne clanove foruma.Prisustvovao sam jucerasnjoj utakmici a i pogledao sam reprizu pa bih kao drzavljanin zemlje sa 3 miliona selektora da dam svoje misljenje.Kao sto smo svi primjetili a i ja bio sam odusevljen napadackim ulogama bekova projica i pogotovo stanica,e sad da li je to proizvela nemoc celika u napadu ili smo to uvjezbavali u medjugorju,neznam ali znam da to zelim vidjeti i u buduce.Mnogo vas pise da smo proigrali izlaskom zebe i ulaskom zajmovica,ali ja se tu ne bi slozio,proigrali smo zamjenom ramovic-zec gdje je pickica sale(hehehe)dobio malo povuceniju ulogu i gdje se pokazalo njegovo fudbalsko umjece(tehnika i pasing).Sto se tice ostalih-Sabanadzovic-bravo mali,da ne napredujes ni u jednom segmentu neke 3 godine opet mozes biti starter u ovoj ligi.Zajmovic-momak je zasluzio produzenje ugovora,ne vjerujem da kosta puno klub a mislim da moze samo biti bolji,ucestvuje ravnopravno u igri sa ostalim zvijezdicama i zao mi je sto nije upisao pogodak jucer.Zakaric-uzivo sam se pitao sta je njemu gdje su probijanja,driblinzi,tek dok sam pogledao utakmicu na tv-u sam vidio njegov doprinos.Ogroman broj pretrcanih kilometara(barem za nase prilike),vecina napada po njegovoj strani i taj gol.Kajkut-tehnicki potkovan,odlicno se slaze sa zecom,dodavanja pravovremeno i na prvu.Jedino mi nekako ne djeluje da daje 100 posto
sto bi mozda bilo i razumljivo poslije toliko klubova u nasoj ligi,vidjeti cemo sta sa sobom donosi ubiparip(imace sam fan jakih stamenih napadaca koji mogu koliko toliko potrcati tipa
obradovic,krpic).O ostalima nebih,osim o golmanu Markovicu,ja neznam gdje je on igrao i kako je zalutao u celik ali momak je armirani beton,iskreno se nadam da ce ga nasi kontaktirati jer mi djeluje odlicno.Mislim da je sudija odlicno vodio utakmicu i da je mehic bio na granici crvenog ali da nije napravio dovoljno prljav start za 2 zutog niti je imao neka verbalna prepucavanja i dobacivanja koja su mu mogla donijeti prijevremen put u svlacionicu.Toliko od mene,pozdrav.

Ajzea
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:06 am

Sto posto u pravu, omalovazavanje pobjede jos od sinoc.
Koliko smo samo bodova i ko zna cega jos gubili na ovakvim utakmicama, izmedju ostalog i ove zenicke gamadi kojoj se samo protiv nas dizao ku.rac.

To sto pucamo za svih strana bez obzira na udaljenost, volim vise nego pare.
Jovan tek izgleda shvatio kakav udarac ima, a Zakarica prepoznati ne mozes nakon sto je stavljen na desno krilo.

Kajkut masina ! :kafa:

ANEL SABANADZOVIC ! Jeste, idioti, Refikov sin i ne, ne igra zbog toga !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon okt 16, 2017 10:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

Mogla je ova utakmica otići i u drugom smjeru totalno. Imaš domaćina koji je napaljen ma u kakvom god sastavu bili, imaš tradiciju protiv sebe jer u Zenici nismo dobili dugo vremena. Dovoljno je malo da te lopta "ne sluša" tu tekmu i da rutinska pobjeda završi remijem sa mnogo propuštenih prilika. Mnogo bitna pobjeda, potvrditi ovo u Gabeli.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:09 am

ili kao nekad - bez mnogo propuštenih prilika iako imamo mnogo bolji sastav. eto prošle godine nismo imali...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:11 am

baš tako

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LeBlue
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:13 am

Hurmasica je napisao/la:
Mogla je ova utakmica otići i u drugom smjeru totalno. Imaš domaćina koji je napaljen ma u kakvom god sastavu bili, imaš tradiciju protiv sebe jer u Zenici nismo dobili dugo vremena. Dovoljno je malo da te lopta "ne sluša" tu tekmu i da rutinska pobjeda završi remijem sa mnogo propuštenih prilika. Mnogo bitna pobjeda, potvrditi ovo u Gabeli.
Upravo tako, imali su dvije dobre prilike gdje su nas mogle kazniti. Kad ti ne postignes pogodak, a oni npr kazne za 1-1 onda si bas u tesko poziciji kad igras na ovakvom gostovanju. U svakom slucaju zasluzena pobjeda, nego nekad mogu detalji okrenuti utakmicu u drugom pravcu. Npr realizacija nas je kostala protiv Zrinjskom. Mislim da isto ima prostora da bolji budemo u kontra akcijama, nekad zakomplikujemo i onda nas igrac dodje u tezu poziciju za sut. Ovde mislim na Zeca. Dobro je odigrao, ali nekad uzme dribling previse.

Ajzea
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:19 am

ChWilla je napisao/la:
pon okt 16, 2017 10:09 am
ili kao nekad - bez mnogo propuštenih prilika iako imamo mnogo bolji sastav. eto prošle godine nismo imali...
Neki kao da od jucer prate Zelju pa misle da je pobjeda nad Celikom pred gasenjem, u Zenici, postala tradicija. Ljudi se raspadaju evo vec godinama a protiv nas postanu ekipa koja bi titulu osvojila kada bi svaku odigrala kao protiv Zeljeznicara.

teatrale36
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:21 am

SWRA_1921 je napisao/la:
pon okt 16, 2017 9:36 am
Zakaric je nas najbolji igrac, drago mi je da smo dobili zamjenu za Stevanovica, jos da imamo i drugo krilo takvo, "Lendrica" u napadu, dobre bekove, gdje bi nam kraj bio :D
Bice Vojo novi Lendrić.
Vazna je ubjedljiva pobjeda, da smo imali sanse, popravice se i realizacija sigurno i bice nam zao sto ce brzo doci kraj jesenje polusezone.

Hurmasica
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:24 am

Charlie Sheen
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:29 am

neroazzuro je napisao/la:
pon okt 16, 2017 9:02 am
Charlie Sheen je napisao/la:
ned okt 15, 2017 11:22 pm
sacekajmo Gosk.
Za šta? Što samo GOŠK?
Zato sto ce to biti tezi ispit od ovog,gdje cemo vidjeti na cemu smo i jel se sta napredovalo tokom pauze.Mislim da Celik nije mjerilo.

ISB87
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:39 am

naslov poslije uskog PREPORODJENI ZELJO GAZI SVE PRED SOBOM :D
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:40 am

Muriz88 je napisao/la:
pon okt 16, 2017 10:02 am
Ne pisem cesto ali sam tu redovno kao gost pa bih zelio da pozdravim aktivne clanove foruma.Prisustvovao sam jucerasnjoj utakmici a i pogledao sam reprizu pa bih kao drzavljanin zemlje sa 3 miliona selektora da dam svoje misljenje.Kao sto smo svi primjetili a i ja bio sam odusevljen napadackim ulogama bekova projica i pogotovo stanica,e sad da li je to proizvela nemoc celika u napadu ili smo to uvjezbavali u medjugorju,neznam ali znam da to zelim vidjeti i u buduce.Mnogo vas pise da smo proigrali izlaskom zebe i ulaskom zajmovica,ali ja se tu ne bi slozio,proigrali smo zamjenom ramovic-zec gdje je pickica sale(hehehe)dobio malo povuceniju ulogu i gdje se pokazalo njegovo fudbalsko umjece(tehnika i pasing).Sto se tice ostalih-Sabanadzovic-bravo mali,da ne napredujes ni u jednom segmentu neke 3 godine opet mozes biti starter u ovoj ligi.Zajmovic-momak je zasluzio produzenje ugovora,ne vjerujem da kosta puno klub a mislim da moze samo biti bolji,ucestvuje ravnopravno u igri sa ostalim zvijezdicama i zao mi je sto nije upisao pogodak jucer.Zakaric-uzivo sam se pitao sta je njemu gdje su probijanja,driblinzi,tek dok sam pogledao utakmicu na tv-u sam vidio njegov doprinos.Ogroman broj pretrcanih kilometara(barem za nase prilike),vecina napada po njegovoj strani i taj gol.Kajkut-tehnicki potkovan,odlicno se slaze sa zecom,dodavanja pravovremeno i na prvu.Jedino mi nekako ne djeluje da daje 100 posto
sto bi mozda bilo i razumljivo poslije toliko klubova u nasoj ligi,vidjeti cemo sta sa sobom donosi ubiparip(imace sam fan jakih stamenih napadaca koji mogu koliko toliko potrcati tipa
obradovic,krpic).O ostalima nebih,osim o golmanu Markovicu,ja neznam gdje je on igrao i kako je zalutao u celik ali momak je armirani beton,iskreno se nadam da ce ga nasi kontaktirati jer mi djeluje odlicno.Mislim da je sudija odlicno vodio utakmicu i da je mehic bio na granici crvenog ali da nije napravio dovoljno prljav start za 2 zutog niti je imao neka verbalna prepucavanja i dobacivanja koja su mu mogla donijeti prijevremen put u svlacionicu.Toliko od mene,pozdrav.
Aferim! Ne znam, podijeljena su mi misljenja o Markovicu. Ali da je talenat, jeste.

Pisi cesce! :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:43 am

Pa znamo mi odavno na čemu smo. Biće patnja kao i do sad. Bitno je da se malo pomalo napreduje u izgradnji ekipe i usvajanju Adzemovog stila igre.
Ja sam ubijeđen da je Adzem potencijalni genijalac (nisam imao blaži izraz :)) kojeg dosta ovih starijih igrača još ne razumije. Zato bi, ako ga istrpimo, mogli imati odličnog trenera na duže staze. Po mom mišljenju.
P.S. Moram pohvalit "Refikovog malog" :D Najbolji sinoć

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:49 am

Ali da li je moguće da momak od 18.godina jedini igra lopte na jedan ili dva dodira, pri čemu uputi tačan pas, pazite sad, i unutrašnjim i vanjskim stopalom, i odmah trči naprijed da pravi višak.
Na poluvremenu sam govorio o tome da je bio najbolji u prvom uz Stanića, napadao je ka našoj tribini i bio je baš uočljiv.. jednostavno osvaja elegancijom u igri.
Živ bio Anele, pojačaj tu malo ishranu i treninge, mogao bi glat sa Amirom..
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u pon okt 16, 2017 10:50 am, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fanaticZeljin
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:50 am

Ima li onaj Vecaaaaaa golmanski dres :rofl1: . Imamo u srijedu bitnu utakmicu juniora pa eto ko god moze lijepo bi bilo otici pogledati. Jos jednu stvar ne mogu da svatim da pojedini prizeljkuju duzu pauzu za Zebu.
Srcu draga, boja PLAVA !

Ajzea
Kontakt:

Nije ovaj mjerilo, nije onaj mjerilo.
Dabogda vi uvijek poslije ovakvih utakmica to govorili. Na tim sto nisu mjerilo smo i gubili titule.

"Bajo moj onaj mali mora igrati, Refik mu babo." :zid: :zid:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:51 am

Uredu je prizeljkivati dugu pauzu za Zebu :D al malo je ruzno prizeljkivati da bude povrijedjen.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:52 am

Ajzea je napisao/la:
Dabogda vi uvijek poslije ovakvih utakmica to govorili. Na tim sto nisu mjerilo smo i gubili titule.

Smije se, hrokce
Željezničar ante portas !

Charlie Sheen
Kontakt:

pon okt 16, 2017 10:55 am

Ajzea je napisao/la:

Mjerilo je bio Zrinjski ili Sloboda,gdje se pokazuje karakter i snaga ekipe.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava