Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Da hoce jos Nikolic,Beganovic,Bekric a Zeba zadnjih 20 min da ulazi...dovesti par mladih igraca na pozicijama gdje smo u deficitu...jer od polovnjaka vise nema hajra sto nam i dokazuju...
Kad ovi Tuzlaci protiv nas ili kljukusara igraju, ko da je Palestina protiv Izraela. Boze sacuvaj.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj
Ma znalo je se vec ranije da ovdje Sarajevo uzima tri boda. Gace su se skidali i skidat ce se kada pitari dodju. Fuj jesu pogani i jedni i drugi. Vidjetcemo danas hoce li tuzlanski Maradona igrati kako zna.
ma nemamo mi za čim plakati što se nas tiče. mi imamo više ili bar isto bodova koliko smo zaslužili na terenu, i moramo gledati pod jedan, dva i tri da popravimo svoju igru. a vremena i kikseva će biti. mora i njih stati.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.🤍🤍🤍