Nisu nikad došli ni Damir, ni Pjanić ni Rahimić ali se dešavalo da neko dođe na njihovo mjesto. E sad, da li ih je neko pustio onako, ili su im ovi dali karte, ne znam, ali teško je unaprijed znati da li će neko doći ili neće. Slažem se da treba dopustiti vlasnicima desetogodišnjih da uvode djecu, ali ne u centralni sektor.Hare79 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 3:16 pmE to je to. A oko mene sve neke firme, nikad nikoga, jedino na derbi dodju. Dvije stolice od mene Ibrahim Šehić, za kojeg na vjerujem da će doći mahsuz iz Bakua da gleda tekmu Željo - GOŠK.LARS1921 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 3:11 pmHare79 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 3:09 pmima jedna druga problematika vezano za dovođenje djece na utakmicu. Dakle, ako imaš sezonsku, ne spominju se desetogodišnje, možeš dijete uvesti besplatno. A šta je s vlasnicima desetegodišnjih, dakle ljudima koji su dali 1.000 KM, oni biva ne mogu. Poslao sam prije dva-tri mjeseca e-mail klubu da mi to razjasne i dobio odgovor da to pravilo besplatnog uvođenja djece ne važi za vlasnike desetogodišnjih???!!!! Razumijem ja da je to iz razloga što su sjedišta s imenima, ali taj centrali dio istočne tribine je uvijek poluprazan. Oko mene uvijek ima deset mjesta na kojima niko ne sjedi. Ja opet pošaljem e-mail Klubu da to nema nikakvog smisla, da ja koji iz ljubavi prema klubu dam 1000 KM ne mogu svoje dijete besplatno uvesti na stadion, a oni koji imaju sezonsku mogu. Nikad nisam dobio odgovor. Dakle, oni koji su dali 1.000 KM su u neku ruku kažnjeni, umjesto da im se izađe u susret. Znam da su neki vlasnici desetogodišnje karte pokušali uvesti dijete ali im zaštitari nisu dali jer su od Kluba dobili takvu instrukciju.
Ne bi bio problem sad platiti i tu dječiju kartu, ali što ja da je kupujem kada vlasnici sezonske ne moraju?
Tvoj problem opisan, nigdje nikog, al šta ako nagrne grupna posjeta?![]()
Ma znam, to sam jednom i uradio, al sve je to improvizacija koja zavisi od dobre volje zaštitarazubanovic89 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 3:19 pmNe mogu iz kluba bacati grah pa da znaju kad ce neko doci kad nece, svako je platio jednako, dolazio ne dolazio
Taj problem ces rijesiti tako sto uvedes dijete na desetogodisnju ali ne odes u centralni sektor nego sjednes negdje blize jugu ili sjeveru. Plus, oni zastitari su vrlo liberalni po pitanju pustanja ljudi unutra kad nema puno ljudi na stadion, sacekaju 10tak minuta da utakmica pocne i onda moze svako uci.
Imam desetogodisnju i uveo sam malca od 4 god. na utakmicu protiv Viteza. Pustili su me na kapiji jedva nekako...argument mjesta su numerisana i sl. gluposti nisam prihvatio jer je istocna tribina bila prazna. Dosli smo do kompromisa kada sam rekao da cu sa malim sjesti u drugi sektor ako treba.Hare79 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 3:09 pmima jedna druga problematika vezano za dovođenje djece na utakmicu. Dakle, ako imaš sezonsku, ne spominju se desetogodišnje, možeš dijete uvesti besplatno. A šta je s vlasnicima desetegodišnjih, dakle ljudima koji su dali 1.000 KM, oni biva ne mogu. Poslao sam prije dva-tri mjeseca e-mail klubu da mi to razjasne i dobio odgovor da to pravilo besplatnog uvođenja djece ne važi za vlasnike desetogodišnjih???!!!! Razumijem ja da je to iz razloga što su sjedišta s imenima, ali taj centrali dio istočne tribine je uvijek poluprazan. Oko mene uvijek ima deset mjesta na kojima niko ne sjedi. Ja opet pošaljem e-mail Klubu da to nema nikakvog smisla, da ja koji iz ljubavi prema klubu dam 1000 KM ne mogu svoje dijete besplatno uvesti na stadion, a oni koji imaju sezonsku mogu. Nikad nisam dobio odgovor. Dakle, oni koji su dali 1.000 KM su u neku ruku kažnjeni, umjesto da im se izađe u susret. Znam da su neki vlasnici desetogodišnje karte pokušali uvesti dijete ali im zaštitari nisu dali jer su od Kluba dobili takvu instrukciju.
Ne bi bio problem sad platiti i tu dječiju kartu, ali što ja da je kupujem kada vlasnici sezonske ne moraju?