F5 imamo SD-a
Ali je više pitar nego Cenan, moramo biti dosljedni sami sebi ako pitar ne može onda to vrijedi za sve pitare. Kako se niko nije nikad sjetio da je Cviko pitar kad je bio kod nas ?LeBlue je napisao/la:I meni bi on bio dobro rijesenje.
Zna li on da ti znaš, ako je to onaj na kojeg mislimo?
Odlicno pitanje.pile87 je napisao/la: ↑pon sep 25, 2017 9:33 pmAli je više pitar nego Cenan, moramo biti dosljedni sami sebi ako pitar ne može onda to vrijedi za sve pitare. Kako se niko nije nikad sjetio da je Cviko pitar kad je bio kod nas ?LeBlue je napisao/la:I meni bi on bio dobro rijesenje.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Amar bi, hajmo realno, bo najbolje rješenje. Ne treba objašnjavati zašto. Cviko? Mangup, inteligentan, s poznanstvima i vezama. Može
Ja sam licno kritikovao Cenana, ali to nije nikad bilo sto je pitar, vec sto nisam mislio da ima odredjeno iskustvo, ili neke druge reference. Nevolim takvo razmisljanje uopste. Tad sam i spominjao Besliju, jer Beslija ima vece iskustvo, igrao je poprilicno dosta utakmica i za reprezentaciju. Tad sam isto spominjao Adzema, nisam mislio da ce postati trener, ali oni su po meni imali vise iskustva, obadva na svoj nacin. Takodje Cviko ima dosta vise iskustva od Cenana.pile87 je napisao/la: ↑pon sep 25, 2017 9:33 pmAli je više pitar nego Cenan, moramo biti dosljedni sami sebi ako pitar ne može onda to vrijedi za sve pitare. Kako se niko nije nikad sjetio da je Cviko pitar kad je bio kod nas ?LeBlue je napisao/la:I meni bi on bio dobro rijesenje.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Fkt istina. Čestitam... Mislio sam da je zezancije...Minjore je napisao/la:Cestitke ChWilla. Konacno pravi SD.
niste fer,trebala je neizvjesnost da traje bar koji sat
sad svi znaju,a i on zna,da ja znam da je to onaj na kojeg mislimo
Meni bi Amar bio najbolji trener kao što i jeste, ali malo bi mi imali od toga da bude samo SD , Amar ako bi došao može samo kao prošli put trener i SD ujedno. I tada bi njegov kapacitet došao do izražaja.mavi je napisao/la:Amar bi, hajmo realno, bo najbolje rješenje. Ne treba objašnjavati zašto. Cviko? Mangup, inteligentan, s poznanstvima i vezama. Može