ma jok ba. Amar je dušman kluba, kako ne kontašAjzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:11 pmAmar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
nakon svakog ovakvog idiotskog posta kao što je post od bianco blu -a meni isti amar pada na skali "savršenosti"Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:11 pmAmar Osim, legenda FK Zeljeznicar i covjek koji nas je ucinio najtrofejnijim, cime se danas najvise i dicimo.Elegant je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:09 pmVjerujes li da bih ja radi tako retardiranih pisanja bas volio da ova uprava ode i da se vrati Amar, pa da onda vidimo ko ce naci pare i sponzore da se tom istom Amaru dovedu igraci, davati im plate, placati porez, da se nastavi trnaparentan radi i naravano radovi na infrastruktri.bianco blu je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 9:58 pma čuo sam i da Amar Osim plaća manijake da pale baklje, nezz jel istina
Ja ti garantujem mjesec dana ne bi izdrazali.
🤍
🤍
🤍
🤍
🤍
🤍
Bio sam iznad momaka koji su zapalili baklje, niko od njih nema vise od 20 godina, a pitanje je imaju li i 20.Ajzea je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 10:25 pmTo se prije non stop radilo, zatim se malo doslo pameti... Sada se opet proglupilo. Moguce je i da je svaka narucena, ne bih se zacudio, medjutim, komicno je da se sve zivo pripisuje Amaru Osimu kao da je covjek neprijatelj broj jedan voljenog nam kluba a ne legenda istog.
Upravo tako, svakako tu ima sve manje pravih navijača a puno novih faca i prolaznih pozera koji vole parole, šetalice, transove i slične stvari bacit na insta story prije nego osvane na tribini, jednostavno nekoliko kamera montirati, tehnički opremiti prostoriju za sigurnosne agencije i mup, pojačati kontrole na ulazima, samim tim će nestati i bakljade jer nema ovaj jug taj broj mangupa kao nekad da bi pored jakih mjera uspjeli unijeti veći broj pirotehnike, što je i jeste bit tog pokreta, u Njemačkoj da bi zapalio baklju moraš proći strašne kontrole, moraš se prekrit zastavom, zaštiti facu i promijeniti duks ili majicu ukoliko nisu svi u istom u jezgri, kod nas lafo svi u crnom furka a svi slike na drustvenim mrezama objavljuju sa tribinesalle86 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2017 11:27 pmpostaviti kamere na ovu zaštitnu mrežu prema jugu i fiksirati ih ka tribini
volim i ja želju ali nikad od mene nije imao štetu ni 1.KM
svakom svačije ali klub ako ne želi da zaštiti i moje pare koje draga srca dajem klubu, onda je saučesnik "bakljade"
zvuči možda bezobrazno ali istinito je
🤍
🤍
🤍