Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 10, 2023 10:51 am

Joj da ih hocemo zgaziti na terenu, pa neka kukaju koliko hoce. Na tribinama dominiramo svakako. Trazice nasi dodatne karte za navijace, nadam se da ce biti pameti kakve takve na Kosevu, ne znam cega se toliko plase. Danas prodaja u Shopu, pa pozurite.

VOLIM TE ZELJO!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Diverzant
Kontakt:

sri maj 10, 2023 10:57 am

@Sheldon nadam se da trolas
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

milanribar
Kontakt:

sri maj 10, 2023 11:43 am

Mislim da nam neće dati dodatne karte po cijenu kazne ni ako savez naloži jer su pod pritiskom svojih navijača sa kojima pokušavaju da izglade odnose.
Ukoliko bude tako odgovor će dobit idući derbi. Sami su krivi, mislim da smo previše korektni bili prema njima zadnja dva derbija na Grbavici a sve u nadi da će sa druge strane uzvratit istom mjerom.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 10, 2023 12:06 pm

Dao bih sve da se preko ljeta uradi gostujuci sektor sa 5% kapaciteta
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

sri maj 10, 2023 12:17 pm

AsharaK je napisao/la:
Mi o ovom pricamo godinama ko da je milionska investicija. Pa i Kovacevic je prije par mjeseci pricao o tome sa onim standardnim floskulama imamo u planu, zelimo, radimo na tome...

milanribar
Kontakt:

sri maj 10, 2023 12:32 pm

exbabilon je napisao/la:
sri maj 10, 2023 12:17 pm
AsharaK je napisao/la:
Mi o ovom pricamo godinama ko da je milionska investicija. Pa i Kovacevic je prije par mjeseci pricao o tome sa onim standardnim floskulama imamo u planu, zelimo, radimo na tome...
Treba to uradit kvalitetno i mislim da će biti urađeno za iduću sezonu da ne garantujem sad jer se ne zna šta nas može zadesit al 99%.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 10, 2023 1:02 pm

Ne mogu da vjerujem kako razmisljaju navijaci Sarajeva.
A da im stavis 5% plakali bi.

Ma najbolje 5% i jedni i drugi.

Diverzant
Kontakt:

sri maj 10, 2023 1:33 pm

Jebeem koševo
Jeebem sarajvo
Jeebem horde zla
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 10, 2023 1:34 pm

Razgulit cemo ih
Željezničar ante portas !

Maestro_1921
Kontakt:

sri maj 10, 2023 1:43 pm

Koševo se prošiva, ovaj put nisu one dvije manje mašine koje su bile prošli put, a i koje su radile na svim ostalim terenima. Sad je ona velika mašina, mislim da je identična onoj koja je nama prošivala hibrid. Teren će biti spreman do derbija sigurno. Nadam se da će neko od naših iz Kluba reagovati da dođu kod nas kad završe lavor. Mogu ga prošiti i završiti do utakmice sa Posušjem. Poželjno bi bilo i zamjeniti busen na mjestima gdje je oštećen, al od toga vjerovatno nema ništa.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 10, 2023 1:48 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Koševo se prošiva, ovaj put nisu one dvije manje mašine koje su bile prošli put, a i koje su radile na svim ostalim terenima. Sad je ona velika mašina, mislim da je identična onoj koja je nama prošivala hibrid. Teren će biti spreman do derbija sigurno. Nadam se da će neko od naših iz Kluba reagovati da dođu kod nas kad završe lavor. Mogu ga prošiti i završiti do utakmice sa Posušjem. Poželjno bi bilo i zamjeniti busen na mjestima gdje je oštećen, al od toga vjerovatno nema ništa.
Otkud pare. :D

Maestro_1921
Kontakt:

sri maj 10, 2023 2:21 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 10, 2023 1:48 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
Otkud pare. :D
Dala UEFA. :D
Dali su za rekonstrukciju svih premijerligaških terena, uz saradnju lokalne zajednice. Pošto nama neće raditi potpunu rekonstrukciju terena, troškove prošivanja hibrida može snositi savez, od sredstava koje je obezbjedila UEFA. Može se to završiti, pitanje je ima li volje.
Ima i opcija da se dogovori sa Kantonalnom Vladom, rekli su da će podržavati infrastrukturne projekte. Rekao bih da predložimo Jug, obzirom da imamo gotov projekat. Ali je pitanje koliko je ova uprava sposobna da iznese takav projekat. Njegova izgradnja 2017. je koštala 5,5 miliona KM, sad bi bilo vjerovatno skuplje. Mogli bi rekonstrukciju terena predložiti, uz sredstva UEFA-e koja bi tražili od saveza, uz učešće lokalne zajednice, i dodatne finansijske podrške Vlade KS, mogli bi ga uraditi. Naravno druga firma da nam radi, jer ovi tereni koji su sad rađeni su u modernom fudbalu prevaziđeni, ne prave se više. Firma koja je radila terene u Qataru za Svjetsko prvenstvo, a i mnogim drugim velikim svjetskim klubovima, kandidovala se da radi ove naše terene. Odbijeni su jer je korumpirani savez već namjestio tender i napravio mućku. Cijena bi bila otprilike ista kao za ove sad terene. Teren bi bio vrhunski, i bio bi gotov u roku, što je najbitnije, vjerovatno do početka nove sezone.

svraka
Kontakt:

sri maj 10, 2023 2:40 pm

AsharaK je napisao/la:
sri maj 10, 2023 1:34 pm
Razgulit cemo ih
Ti kad god napises poruku u ovom stilu nama je zijan bio :lol:

Grla, dlanovi i salovi svih 90. To nam samo treba od 1800.

I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMOO :baklja:
Forza 1921!

Oda majstore!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri maj 10, 2023 3:03 pm

Odavno veci hajc nije bio od nasih navijaca za derbi.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri maj 10, 2023 3:31 pm

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ica-859290
IQ mi je opao za 10 kad sam ovo pročitao
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

volimtezeljo

sri maj 10, 2023 3:38 pm

E cuj krv Zeljeznicara jer je bivsi sponzor kluba koji je samo sponzor ako je alfa i omega otisao iz kluba 😂😂😂

Sta su ljudi duzni citati..

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 10, 2023 3:41 pm

Hahahhahaha jesu debili ovi pitari, cuj daj im cijeli sjever Grbavice za cijeli jug na Kosevu.

Od kada znam za sebe nikada niste imali cijeli sjever niti cete ga dobiti. Prvi ja koji imam godisnju za sjever, koju kupujem od 1998 godine kada su pocele prve godisnje necu preci na drugu tribinu radi vaseg dolaska na derbi.

Treba ovo zakljuciti jos danas i za SVA VREMENA 5% za 5%. Nema dalje rasprave. Stadion vam zjapi prazan dok je kod nas posjeta preko 6000 navijaca i sada kao da mi vama izlazimo u susret. MI CEMO NASU GRBAVICU NAPUNITI A VI KOSEVO NECETE NIKAD
Alea iacta est!

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 10, 2023 3:44 pm

cipiripi je napisao/la:
sri maj 10, 2023 3:41 pm
Hahahhahaha jesu debili ovi pitari, cuj daj im cijeli sjever Grbavice za cijeli jug na Kosevu.

Od kada znam za sebe nikada niste imali cijeli sjever niti cete ga dobiti. Prvi ja koji imam godisnju za sjever, koju kupujem od 1998 godine kada su pocele prve godisnje necu preci na drugu tribinu radi vaseg dolaska na derbi.

Treba ovo zakljuciti jos danas i za SVA VREMENA 5% za 5%. Nema dalje rasprave. Stadion vam zjapi prazan dok je kod nas posjeta preko 6000 navijaca i sada kao da mi vama izlazimo u susret. MI CEMO NASU GRBAVICU NAPUNITI A VI KOSEVO NECETE NIKAD
Nema razloga razglabati sa vlasima. 5% za 5% i svi sretni i zadovoljni.

Gazi Zeljo vlahe!

volimtezeljo

sri maj 10, 2023 3:47 pm

Ma samo 5%, oformiti sjeverozapad i to je to. Nek odjebu vise ili bez gostujucih.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri maj 10, 2023 4:23 pm

Eh cuj citav sjever na Grbavici da budu oni hahhaa mrs u pm...samo 5%
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, TheBlue i 37 gostiju.

Prijava