Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 8:13 pm

addyno1 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
finala kupa u beogradu s velezom...nikad poslije te utakmice se vise nije pojavio
Aaaaaa pa nisam to znao.Gledao sam finale,sjecam se tekme al tad nisam kontao.Nikad mi niko od stare raje to nije rekao.Pa Jole Musa ga odradio.
treci go veleza iz kornera viknuo moja i ostao na golu i vaha nam zakuca go s nekoliko metara glavom
Nisam znao za to.U to vrijeme punac nije igrao nikakvu ulogu,samo su se golmani ganjali sa punom aktovkom.Cobo je mogao prodavnicu aktovki otvoriti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

addyno1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:14 pm

terabajt je napisao/la:Ovaj nas buduci igrač na klupi. Ne znam da li je pametno bilo ovo još objavljivati moglo se to u tajnosti držati.
Samo da ne odemo u onom pravcu u kojem su isli pitari.
Ovaj je vjerovatno zamjena svedaninu ili nedi.
teski centarfor koji nam treba protiv bunker igre....ono sto sam vidio u njegovom videu i nije los za nase lige...ljevak

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:14 pm

Dobar ovaj novi ko stijena..izgleda ko mali picigena igro u Mostaru pa naviko na lob.Konta pika se 4 :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:16 pm

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... eme/19467/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:17 pm

FK Željezničar raspisuje javni poziv za dostavljanje ponuda u svrhu osiguranja Stadiona Grbavica i prateće opreme

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... eme/19467/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:19 pm

Bez obzira što smo zimus odlično pojačali ekipu, mislim i d će ljetni prelazni rok biti izuzetno zanimljiv. Po meni Nedo Turković ide sigurno, mislim i Mailson, možda i Tiago. Edis hoće kompletno novu lijevu stranu, hoće stopera na nivou ili boljeg od Kosorića sa kojim bi igrao u paru. Što se izdanaka naše škole tiče, biće teško da se izbore za prvih 11, baš moraju igrati maksimalno. Veca je već sada rješenje, Kerim, Dado, Dženis, Mujaga baš će morati eksplodirati da bi igrali. Takođe od plasmana u Europu zavisi sastav ekipe, jer poznavajući pojedine članove ove uprave, ne zadovoljavaju se polovičnim ostvarenjima, jako su ambiciozni, jer ne znaju drukčije :DD: :DD: :DD:
U svakom slučaju kako vidimo zadnjih par mjeseci neće nam biti dosadno, i čeka nas mnogo lijepih i sretnih trenutaka sa našim Željom
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:22 pm

Veteran je napisao/la:Bez obzira što smo zimus odlično pojačali ekipu, mislim i d će ljetni prelazni rok biti izuzetno zanimljiv. Po meni Nedo Turković ide sigurno, mislim i Mailson, možda i Tiago. Edis hoće kompletno novu lijevu stranu, hoće stopera na nivou ili boljeg od Kosorića sa kojim bi igrao u paru. Što se izdanaka naše škole tiče, biće teško da se izbore za prvih 11, baš moraju igrati maksimalno. Veca je već sada rješenje, Kerim, Dado, Dženis, Mujaga baš će morati eksplodirati da bi igrali. Takođe od plasmana u Europu zavisi sastav ekipe, jer poznavajući pojedine članove ove uprave, ne zadovoljavaju se polovičnim ostvarenjima, jako su ambiciozni, jer ne znaju drukčije :DD: :DD: :DD:
U svakom slučaju kako vidimo zadnjih par mjeseci neće nam biti dosadno, i čeka nas mnogo lijepih i sretnih trenutaka sa našim Željom
Memija bi možda mogao na ljeto i ići.

PS. Ne znam ništa, samo onako kažem. Ajzea sve zna :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:22 pm

Hurmasica je napisao/la:
Jel' to i tebi na pp reko gdje ide Memija na ljeto i za koliko para? :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

addyno1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:23 pm

Veteran je napisao/la:Bez obzira što smo zimus odlično pojačali ekipu, mislim i d će ljetni prelazni rok biti izuzetno zanimljiv. Po meni Nedo Turković ide sigurno, mislim i Mailson, možda i Tiago. Edis hoće kompletno novu lijevu stranu, hoće stopera na nivou ili boljeg od Kosorića sa kojim bi igrao u paru. Što se izdanaka naše škole tiče, biće teško da se izbore za prvih 11, baš moraju igrati maksimalno. Veca je već sada rješenje, Kerim, Dado, Dženis, Mujaga baš će morati eksplodirati da bi igrali. Takođe od plasmana u Europu zavisi sastav ekipe, jer poznavajući pojedine članove ove uprave, ne zadovoljavaju se polovičnim ostvarenjima, jako su ambiciozni, jer ne znaju drukčije :DD: :DD: :DD:
zaboravio si i centralnog veznog ;) znam da Edis trazi i lijevog beka i lijevo krilo...mislim da i Djermanovic nije ono sto zeli

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:23 pm

Grbavica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Jel' to i tebi na pp reko gdje ide Memija na ljeto i za koliko para? :shisha:
Ma znaš njega, čim sazna javlja i ostalima.

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:24 pm

Eto doveli smo "puno igrača" zimus i opet nemamo kvalitetno lijevo krilo, ovaj Pozder je ljevak i možda bi on mogao zaigrati na lijevoj strani nešto kao lažno krilo odnosno drugi napadač.

Kvalitetnih igrača nikad nije višak a čitamo da je odrađen jak skauting za Pozdera, znači trebo bi valjati.

Svi koji se pokažu iz naše škole će dobiti svoju šansu, na njima je da vrijedno rade, pokažu svoj kvalitet i da se nametnu. Možda ove sezone zbog rezultatskog pritiska neće biti mnogo minuta za naše omladince ali već sljedeće sezone će to vjerujem biti mnogo bolje za one koji pokažu da mogu odgovoriti zadatku.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

nookey
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:28 pm

evo još jedan BUM...

jedan naš bivši igrač je uplatio 2 puta po 100.000 eura za stolice, samo je zamolio da se ne objavljuje...

terabajt
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:29 pm

pinki je napisao/la:evo još jedan BUM...

jedan naš bivši igrač je uplatio 2 puta po 100.000 eura za stolice, samo je zamolio da se ne objavljuje...
De ba nije smijesno.

Model1964

pet apr 08, 2016 8:30 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Sjecam ga se.Golman.Došao iz Veleza.Bio sam mali kad je on igrao ali sam ga gledao bezbroj puta.Nemam pojma da nas je koštao.
finala kupa u beogradu s velezom...nikad poslije te utakmice se vise nije pojavio
Aaaaaa pa nisam to znao.Gledao sam finale,sjecam se tekme al tad nisam kontao.Nikad mi niko od stare raje to nije rekao.Pa Jole Musa ga odradio.
Jebi ga sada :) Koje si ti godište kad to nisi znao :D ? Rutko ga dobro izklofo ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

nookey
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:34 pm

terabajt je napisao/la:

De ba nije smijesno.
ozbiljan sam

exbabilon
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:35 pm

Iskreno, za Pozdera nisam cuo do veceras i prvi klip koji gledam su ovi eurogolovi. I da je Messi i da je talasika, kad prodje pripreme s ekipom i istrci na teren sve pada u vodu, ostaje tih 90 minuta da se dokaze. Ali raduju me 2 stvari:

1) sastavljamo ekipu na vrijeme, nece biti standardnog treba mu da se uigra, nije prosao pripreme, papiri... ili zna, ili ne zna..
2) "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo." --- to sto ga mi ne znamo, ne znaci da ga ljudi zaduzeni za to nisu vec dugo pratili i procijenili da nam treba i da ce biti pojacanje. Ako ne bude, znamo da su fulili ljudi koji su ga pratili, a ne mahala koja je trazila njegovo dovodjenje.

Samo da nasi lijepu pricu zaokruze plasmanom u Evropu da pojacanja i radovi na stadionu dobiju na jos vecem znacaju,

Kapiten
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:37 pm

Nema sanse da cemo TIaga tako pustiti, ne znam uopste zasto to raja tako ocekuje ? A i Mailson je tek dosao, sta vam je...
I ja vjerujem u transfer Memije na ljeto, a mislim da mu je i vrijeme i treba da napreduje u nekoj kvalitetnijoj sredini. Za njegovo dobro, a nadam se da ce i klub uspjeti sta zaraditi.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

hardwell
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:38 pm

Mi nemamo bivšeg igrača koji bi mogao financijski uplatiti toliki novac :D Sem Džeksona, a on je talašika sa 30 stolica
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:38 pm

pinki je napisao/la:
terabajt je napisao/la:

De ba nije smijesno.
ozbiljan sam
Jesi svjestan da je to 4 glave. To je dovoljno da se krene i drugu fazu istoka. Da nije malo previše?

Kapiten
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:39 pm

hardwell je napisao/la:Mi nemamo bivšeg igrača koji bi mogao financijski uplatiti toliki novac :D Sem Džeksona, a on je talašika sa 30 stolica
pa ne mora znaciti da je "samo" tih 30 uplatio... a nema ko drugi bit nego on...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava