Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

addyno1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 7:30 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Sergej Tica je po meni bio najveci promašaj.Koštao nas je kao ni jedan igrac u istoriji Zelje.
uh, ne sjecas se ti Slavka Njegusa, taj nas je najvise kostao u istoriji
Sjecam ga se.Golman.Došao iz Veleza.Bio sam mali kad je on igrao ali sam ga gledao bezbroj puta.Nemam pojma da nas je koštao.
finala kupa u beogradu s velezom...nikad poslije te utakmice se vise nije pojavio

sergejevic

pet apr 08, 2016 7:36 pm

Treba uvijek gurati dva, tri omladinca u prvi tim. Mi jednostavno nemamo kapacitet da dovedemo 18 odlicnih i iskusnih igraca koji ce igrati, nego moramo praviti igrace i od toga zivjeti. Cinjenica je da ako zelis napraviti igraca moras ga i istrpiti i dati mu sansu vise u odnosu na ostale. Bajic je bio poprilicno los na pocetku i onda jednostavno eksplodirao, a evo ga danas, dvije godine poslije, igra odlicno u treceplasiranoj ekipi Turske lige. Ko bi to mogao reci poslije one njegove prve sezone. Hodzic je mnogim vadio zivce svojim zezanjem na terenu, a danas zabija u Ligi Prvaka. Amir je imao mnogo gresaka koje su nas mogle kostati gola, a neke i jesu. Memija je imao nekih ispada i gresaka, kao i svi ostali koji tek dodju u seniorski fudbal. Vedran je imao onu gresku protiv Sirokog i bila bi ogromna glupost da mu se uskratilo mjesto u timu. Dzenis ima neke greske, ali ima i dobre stvari, zabio je vec dosta golova, cak i Ferencu u gostima. Treba i njega istrpiti. Kada se Dado oporavi dati mu sansu pored Bekrica, nekada i od samog pocetka, vrijeme je i njemu da eksplodira. Djeca trebaju igrati i dobijati sansu, nekada i na ustrb nekog boljeg. Iskustvom nastaju veliki igraci, rijetko koji se rodi, udje na teren i pokaze klasu, vecina treba utakmica i utakmica da pokaze sta zna. Oni koji sjede na klupi jer igra neko trenutno nesto bolji nikada ne dostignu velike stvari. Ja sam iskreno ocekivao sljedece sezone mnogo vise prostora za Mujagica i Hasanovica, pa mozda jos nekog mladica.

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:41 pm

Treba lokomotivu staviti staviti iza gola ispod juga odmah, tamo gdje su reklame ili iznad juga tj. ispod semafora. Mada misljenja sam, ako je dozvoljeno da bude na terenu iza gola ispod juga bilo bi perverzija, bar meni hahahaha. Mislim da ima dovoljno prostora :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:42 pm

:ganja:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ivicahuljev
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:44 pm

Jel ovo znaci da se odustalo od vracanja Dzeke, bar ovo ljeto uprava napolje :rofl1:

diego1921
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:46 pm

https://www.youtube.com/watch?v=wKrOON1C2Qg" onclick="window.open(this.href);return false; stream za Den Bosch :shisha:

damirfile
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:48 pm

Pljusak trenutno u Zivinicama valjda ga nema u Zvorniku, nadam se da neće dugo trajati :x

Okolele
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:50 pm

U Zvorniku uskoro oluja..

Pozder na klupi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:51 pm

Okolele je napisao/la:U Zvorniku uskoro oluja..
:lol: :lol: samo se zezaj ako ovako nastavi mogao bi vaterpolo biti sutra.

pile87
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:52 pm

sergejevic je napisao/la:Treba uvijek gurati dva, tri omladinca u prvi tim. Mi jednostavno nemamo kapacitet da dovedemo 18 odlicnih i iskusnih igraca koji ce igrati, nego moramo praviti igrace i od toga zivjeti. Cinjenica je da ako zelis napraviti igraca moras ga i istrpiti i dati mu sansu vise u odnosu na ostale. Bajic je bio poprilicno los na pocetku i onda jednostavno eksplodirao, a evo ga danas, dvije godine poslije, igra odlicno u treceplasiranoj ekipi Turske lige. Ko bi to mogao reci poslije one njegove prve sezone. Hodzic je mnogim vadio zivce svojim zezanjem na terenu, a danas zabija u Ligi Prvaka. Amir je imao mnogo gresaka koje su nas mogle kostati gola, a neke i jesu. Memija je imao nekih ispada i gresaka, kao i svi ostali koji tek dodju u seniorski fudbal. Vedran je imao onu gresku protiv Sirokog i bila bi ogromna glupost da mu se uskratilo mjesto u timu. Dzenis ima neke greske, ali ima i dobre stvari, zabio je vec dosta golova, cak i Ferencu u gostima. Treba i njega istrpiti. Kada se Dado oporavi dati mu sansu pored Bekrica, nekada i od samog pocetka, vrijeme je i njemu da eksplodira. Djeca trebaju igrati i dobijati sansu, nekada i na ustrb nekog boljeg. Iskustvom nastaju veliki igraci, rijetko koji se rodi, udje na teren i pokaze klasu, vecina treba utakmica i utakmica da pokaze sta zna. Oni koji sjede na klupi jer igra neko trenutno nesto bolji nikada ne dostignu velike stvari. Ja sam iskreno ocekivao sljedece sezone mnogo vise prostora za Mujagica i Hasanovica, pa mozda jos nekog mladica.
Nekako se tvoje i moje misljenenje pocesto poklapa. I nisam neki dan bezveze napisao esej na temu omladinskog pogona jer kakav bude omaladinski pogon takav ce biti i klub to je jasno svakome ko malo duze prati Zelju. Mi moramo omladinski pogon profesionalizirati jos mnogo da dobijemo ono sto treba i nadam se da ce to biti iduci korak. Od igraca koje treba gurati i istrpiti je sigurno Kemo ostali manje vise ali Kemo pod obavezno.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:57 pm

addyno1 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
uh, ne sjecas se ti Slavka Njegusa, taj nas je najvise kostao u istoriji
Sjecam ga se.Golman.Došao iz Veleza.Bio sam mali kad je on igrao ali sam ga gledao bezbroj puta.Nemam pojma da nas je koštao.
finala kupa u beogradu s velezom...nikad poslije te utakmice se vise nije pojavio
Aaaaaa pa nisam to znao.Gledao sam finale,sjecam se tekme al tad nisam kontao.Nikad mi niko od stare raje to nije rekao.Pa Jole Musa ga odradio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

baxuz87
Kontakt:

pet apr 08, 2016 7:59 pm

Ja se samo nadam da ste shvatili da je priča o Željinoj djeci bila priča koja se vrtila u kokuznoj sezoni. Ne nadajte se da ćemo u onolikoj količini vidjet našu djecu na terenu. Ako se pokažu naravno, međutim dovedeno je dosta BUM imena tako da ne nadajte se previše.

PS: Nema smisla više bum pisat, svaki dan ima nešto novo. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

addyno1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:03 pm

sergejevic je napisao/la:Treba uvijek gurati dva, tri omladinca u prvi tim. Mi jednostavno nemamo kapacitet da dovedemo 18 odlicnih i iskusnih igraca koji ce igrati, nego moramo praviti igrace i od toga zivjeti. Cinjenica je da ako zelis napraviti igraca moras ga i istrpiti i dati mu sansu vise u odnosu na ostale. Bajic je bio poprilicno los na pocetku i onda jednostavno eksplodirao, a evo ga danas, dvije godine poslije, igra odlicno u treceplasiranoj ekipi Turske lige. Ko bi to mogao reci poslije one njegove prve sezone. Hodzic je mnogim vadio zivce svojim zezanjem na terenu, a danas zabija u Ligi Prvaka. Amir je imao mnogo gresaka koje su nas mogle kostati gola, a neke i jesu. Memija je imao nekih ispada i gresaka, kao i svi ostali koji tek dodju u seniorski fudbal. Vedran je imao onu gresku protiv Sirokog i bila bi ogromna glupost da mu se uskratilo mjesto u timu. Dzenis ima neke greske, ali ima i dobre stvari, zabio je vec dosta golova, cak i Ferencu u gostima. Treba i njega istrpiti. Kada se Dado oporavi dati mu sansu pored Bekrica, nekada i od samog pocetka, vrijeme je i njemu da eksplodira. Djeca trebaju igrati i dobijati sansu, nekada i na ustrb nekog boljeg. Iskustvom nastaju veliki igraci, rijetko koji se rodi, udje na teren i pokaze klasu, vecina treba utakmica i utakmica da pokaze sta zna. Oni koji sjede na klupi jer igra neko trenutno nesto bolji nikada ne dostignu velike stvari. Ja sam iskreno ocekivao sljedece sezone mnogo vise prostora za Mujagica i Hasanovica, pa mozda jos nekog mladica.
ovog proljeca nemas prilike da istrpis djecu jer je rezultat imperativ....jbg

diego1921
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:05 pm

http://www.vipleague.me/football/379174 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg onaj ne radi,hebem ti youtube

addyno1
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:05 pm

addyno1 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Sjecam ga se.Golman.Došao iz Veleza.Bio sam mali kad je on igrao ali sam ga gledao bezbroj puta.Nemam pojma da nas je koštao.
Aaaaaa pa nisam to znao.Gledao sam finale,sjecam se tekme al tad nisam kontao.Nikad mi niko od stare raje to nije rekao.Pa Jole Musa ga odradio.
treci go veleza iz kornera viknuo moja i ostao na golu i vaha nam zakuca go s nekoliko metara glavom

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:07 pm

U ovoj polusezonai se potrefilo da nam je svaka utakmica biti ili ne biti i da zbog toga idu sa najjacim sastavom.Da nije tako sigurno bi dobijali puno više da igraju.Ima vremena za njih,mladi su,dobit ce šansu ako budu imali pošten odnos i malo strpljenja.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pet apr 08, 2016 8:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

Isto tako je činjenica da smo imali zaista talentovane momke u svojim redovima. Baja, Amir, Dado, Memija koji je tu i sada, Dženis koji je do gola Ferencu sasvim solidno igrao, poslije toga je pao u formi. Jednostavno došla je generacija dobrih igrača i mi smo to iskoristili. U budućnosti ćemo tu gledati prije svega Osmankovića, Mujagića, Dženisa koji će doći u svoju formu sigurno, možda i Midžića. Veca je već na golu, Dadu je povreda zeznula a vjerujem da bi on dodatno napredovao u ovom dijelu sezone. Nikada ta priča nije bila ubleha ili nešto slično. Baja i Amir su odskakali kvalitetom od svojih vršnjaka i sada su u Konyi, što ne znači da Dženis ili Mujagić neće eksplodirati za sezonu, dvije pa da i oni odu u neki bolji klub. Za Memiju i Dadu nema potrebe pričati previše, dobro znamo šta mogu i jedan i drugi. Eto Žera ode u Španiju na probu, sa 45 minuta odigranih u seniorskom fudbalu. Sa našom djecom treba pažljivo, strpljivo, dobro procijeniti koliko i oni sami mogu pružiti te ih u pravom trenutku prodati. Omladinski pogon i dalje treba da bude na prvom mjestu u Želji i vjerujem da će tako i biti, jer u Upravi sjede pametni ljudi koji znaju da ti omladinci u budućnosti donose novac klubu.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pet apr 08, 2016 8:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

chile je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
chile je napisao/la:Je li neko gledao kad ovog novajliju, po statistikama zadnjih par godina nije cemu.
Nadam se da ce izaci na dobro ovo bombardovanje.
Mnogo pozitivnih stvari stadion, igraci nismo mi navikli na sve to.

Sent from my Plavo Sokocalo
Po statistici, Ivan Lendrić je jedan od najgorih pojačanja u prethodnih par godina, dok je Joco najveće pojačanje od Velikog praksa. :kafa:
Ne znam mene strah kad vidim mnogo igraca. Kone me tjeraju na oprez slika

Sent from my Plavo Sokocalo
Pa vjerovatno ce biti i odlazaka

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:08 pm

tebra moj andam se da si shvatio da je pojam zeljina djeca sinonim za kokuzluk zapravo...ne znam sto si se toliko upecao ...ko zasluzi nek dobije priliku ali nisam misljenja da nasa djeca trebaju imati prednost u odnosu na druge...nek igraju najbolji ...i to je to ...mi nismo Tosk da trpimo a evo vidi mozda cemo uzeti npr na Lendricu vise para nego na bilo kojem do sada nasem djetetu ...sta cemo onda ?? ma nek igraju najbolji a postepeno uvoditi ovu djecu pa ako neko ispliva super...ali gurati na silu...nisam vala za to :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

terabajt
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:10 pm

Ovaj nas buduci igrač na klupi. Ne znam da li je pametno bilo ovo još objavljivati moglo se to u tajnosti držati.
Samo da ne odemo u onom pravcu u kojem su isli pitari.
Ovaj je vjerovatno zamjena svedaninu ili nedi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava