Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 3:52 pm

Ako im sarajevo uzme kostica i ordagica jos, razocarat cu se u misketa i deju :ne:

Elegant
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:56 pm

Nadajmo se da ce ostati ekipa na okupu da sebi olaksamo sezonu, a onda ce naredno ljeto biti bolno jos pogotovo ako izborimo europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:58 pm

Baš bi volio da neko ovom Kostiču :) baci neki klip o Mići. Živo me interesuje misli li i on da je mali potencijal :) Mogao bi mali na krilo, a tih nam fali :)

VIdjet ćemo šta će biti sa pojačanjima i odlascima. DObro je što Sarajevo uzima igrače konkurenata jer smo onda svi na istom nivou kad krenu pripreme tj svi ćemo biti neuigrani :)

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:58 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Baš tako
Pa ne bih se slozio...
Nije povoljan momenat za prodaju Memije i mislim da ga se ne bi trebalo sad prodavati. Ako predpostavimo da novi trener nije opterecen nicim van struke i van terena,Memija bi morao imati prednost na desnom beku. Bude li tako,u ljeto naredne godine bi njegova prodaja bila sasvim druga prica.

exdomorocki
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:04 pm

Hocu crni dres :o :shock:
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

tm8782
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:07 pm

exdomorocki je napisao/la:Hocu crni dres :o :shock:
Ma svi su dobri nema dalje :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sofronije
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:11 pm

tm8782 je napisao/la:
exdomorocki je napisao/la:Hocu crni dres :o :shock:
Ma svi su dobri nema dalje :D
Nisam zapazio , sigurno ste pisali, kada ce biti u fan shopu, otprilike ?
:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:12 pm

FKZ1921 je napisao/la: Nije povoljan momenat za prodaju Memije i mislim da ga se ne bi trebalo sad prodavati. Ako predpostavimo da novi trener nije opterecen nicim van struke i van terena,Memija bi morao imati prednost na desnom beku. Bude li tako,u ljeto naredne godine bi njegova prodaja bila sasvim druga prica.
Slazem se, ja i dalje mislim da Mema moze biti nasa zlatna koka. Nije daleko period Evrope kada je pokazao kvalitet, a tokom sezone je bio zrtva taktike. Mema jos uvijek moze i smijem dati ruku da bi sljedece sezone na beku mogao eksplodirati.

Samo dosta mi je zasmetalo ovo sto @Danan rece da ce biti bolan odlazak i da necemo za to uzeti nista posebno. Opet ne znam o kome je rijec, ali ne bi volio da to bude neki dobar igrac, jer opet se ponavlja isto, vrtimo se u krug. Treba bolje igrace vezivati duzim ugovorima. Ali eto, vrijeme je ispred nas, vidjet cemo sta ce se desavati.

black64
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:14 pm

Imal' gdje slika dresova

Jaozinho22

sri jun 08, 2016 4:18 pm

Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fk1921

sri jun 08, 2016 4:21 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj :ganja:
I njemu treba nargile izbit iz glave, vidjeh 2 slike na njegovom instagramu muka mi odma, pesimistican sam sto se njeg tice dok radinovic i husic ce ispunit po meni iscekivanja.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Jaozinho22

sri jun 08, 2016 4:23 pm

fk1921 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj :ganja:
I njemu treba nargile izbit iz glave, vidjeh 2 slike na njegovom instagramu muka mi odma, pesimistican sam sto se njeg tice dok radinovic i husic ce ispunit po meni iscekivanja.
Od njega očekujem najboljeg igrača lige,ništa manje.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 4:26 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Baš tako
Pa ne bih se slozio...
Nije povoljan momenat za prodaju Memije i mislim da ga se ne bi trebalo sad prodavati. Ako predpostavimo da novi trener nije opterecen nicim van struke i van terena,Memija bi morao imati prednost na desnom beku. Bude li tako,u ljeto naredne godine bi njegova prodaja bila sasvim druga prica.
Svi razlicito vidimo situaciju ali meni je Memija na beku bezveze, mislim dobar je ofanzivno ali defanzivno katastrofa

Sent from my C5303 using Tapatalk

pile87
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:31 pm

Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

fk1921

sri jun 08, 2016 4:33 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Od njega očekujem najboljeg igrača lige,ništa manje.
Cim se druzi sa nargilama ja i ne ocekujem. Sve cemo znati kad pocne sezona
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

mirzza
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:37 pm

A Stevanović ne bira tekme? Kerim je za njega Kafu po svemu. Pa vidjeli se u derbiju. Nakon Evrope su svi bili loši a kola se na Memiji lome.
Dupli arsini pa to je.

salemprolic
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:43 pm

Ma evo im svima prilike od 13. juna pa do pocetka prvenstva da pokazu ko je za koga Cafu, Carlos, Zidane, Ronaldo...nece sef gledati ko se kako zove, koliko mu je godina i sta je do sad postigao.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

cikazubo
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:44 pm

Po meni je Sinisa odigrao samo Siroki i Rudar na nivou, a Memija jednom zaigrao na desnom beku protiv kona i odma zasjao i podsjetio na najbolje partije, imam utisak da Memiji opcenito ove polusezone nije falilo motiva i zelje, izvlacio je sprinteve, klizao, skakao borio se, ali nije za lijevog krila igrac i to je to, desno i nekako moze pokriti ali lijevo nikako.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:45 pm

upravo tako, nema više mahalaštine, izvoli radi i igraj. a kola su se slomila na nama navijačima i klupskoj kasi što nećemo igrati evropu, ne na memiji...
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:47 pm

salemprolic je napisao/la:Ma evo im svima prilike od 13. juna pa do pocetka prvenstva da pokazu ko je za koga Cafu, Carlos, Zidane, Ronaldo...nece sef gledati ko se kako zove, koliko mu je godina i sta je do sad postigao.
Od nule svi krecu to im je sansa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava