Pa ne bih se slozio...Rodom s mejtaša je napisao/la:Baš takopile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Ma svi su dobri nema daljeexdomorocki je napisao/la:Hocu crni dres![]()
Nisam zapazio , sigurno ste pisali, kada ce biti u fan shopu, otprilike ?tm8782 je napisao/la:Ma svi su dobri nema daljeexdomorocki je napisao/la:Hocu crni dres![]()
Slazem se, ja i dalje mislim da Mema moze biti nasa zlatna koka. Nije daleko period Evrope kada je pokazao kvalitet, a tokom sezone je bio zrtva taktike. Mema jos uvijek moze i smijem dati ruku da bi sljedece sezone na beku mogao eksplodirati.FKZ1921 je napisao/la: Nije povoljan momenat za prodaju Memije i mislim da ga se ne bi trebalo sad prodavati. Ako predpostavimo da novi trener nije opterecen nicim van struke i van terena,Memija bi morao imati prednost na desnom beku. Bude li tako,u ljeto naredne godine bi njegova prodaja bila sasvim druga prica.
I njemu treba nargile izbit iz glave, vidjeh 2 slike na njegovom instagramu muka mi odma, pesimistican sam sto se njeg tice dok radinovic i husic ce ispunit po meni iscekivanja.Jaozinho22 je napisao/la:Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj
Od njega očekujem najboljeg igrača lige,ništa manje.fk1921 je napisao/la:I njemu treba nargile izbit iz glave, vidjeh 2 slike na njegovom instagramu muka mi odma, pesimistican sam sto se njeg tice dok radinovic i husic ce ispunit po meni iscekivanja.Jaozinho22 je napisao/la:Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj
Svi razlicito vidimo situaciju ali meni je Memija na beku bezveze, mislim dobar je ofanzivno ali defanzivno katastrofaFKZ1921 je napisao/la:Pa ne bih se slozio...Rodom s mejtaša je napisao/la:Baš takopile87 je napisao/la:Ja se nadam i zbog nas i zbog Memije da cemo ga prodati pa koliko god to iznosilo.
Nije povoljan momenat za prodaju Memije i mislim da ga se ne bi trebalo sad prodavati. Ako predpostavimo da novi trener nije opterecen nicim van struke i van terena,Memija bi morao imati prednost na desnom beku. Bude li tako,u ljeto naredne godine bi njegova prodaja bila sasvim druga prica.
Cim se druzi sa nargilama ja i ne ocekujem. Sve cemo znati kad pocne sezonaJaozinho22 je napisao/la:Od njega očekujem najboljeg igrača lige,ništa manje.fk1921 je napisao/la:I njemu treba nargile izbit iz glave, vidjeh 2 slike na njegovom instagramu muka mi odma, pesimistican sam sto se njeg tice dok radinovic i husic ce ispunit po meni iscekivanja.Jaozinho22 je napisao/la:Kad stiže ovaj Spanac vidim zayebaye se po Grčkoj
Od nule svi krecu to im je sansa.salemprolic je napisao/la:Ma evo im svima prilike od 13. juna pa do pocetka prvenstva da pokazu ko je za koga Cafu, Carlos, Zidane, Ronaldo...nece sef gledati ko se kako zove, koliko mu je godina i sta je do sad postigao.