Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 20, 2017 10:23 pm

Siroki 0:2 ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:23 pm

pričajte vi šta hoćete da je krstanović bio u napadu mi bi vjerovatno sada slavili... :rofl: iste godine, ali veća klasa nego stevo, da se ne lažemo.
gradi željo boli te *****

Bosnia

čet jul 20, 2017 10:24 pm

to je to... bravo skoti izbacujte govna iz evrope

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Eto Aberdeen 0:2 jel i dalje Siroki glavni favorit za titulu?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nookey
Kontakt:

Ovr nase ekipe da se igra 60 minuta bile bi sampioni evrope ovako flauta
Aberdeen ih unisti zadnjih 15 minuta

Leon_Professional
Kontakt:

To su ti pasovi i igraci koji prave razliku.
Ima tu i uigranosti, ali ovakva dva pasa niko u nasoj ligi ne moze zamisliti.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

psihopata je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:48 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:37 pm
phpBB [video]

Gledajte malo Sirokog kako brzo trci. Mladji, brzi igraci.
Kakvi Zeba, Radinovic i picke materne vise.
Ma upravo to prijatelju.Siroki je za nas svemirski brod,ali samo zato jer ljudi TRCE!Mi sa ovakvom igrom i trenutnim rosterom,se mozemo nadati novoj "trici" na Grbavici protiv njih.Ne zamjeram licno puno ni Petrovicu veceras,jest on ziheras i sve,ali su igraci LIMITIRANI.Placamo masu nekakvih polovnjaka koji igraju fudbal od prije 100 godina.Trebaju nam mladi momci,brzina i fudbalska bezobraznost.Znaci 3 super igraca u svakoj liniji,a ostalo nasa djeca i kraj price.Niko me ne moze ubijediti da to ne mozemo platiti kad se rijesimo svih ovih polovnjaka.
imas staromodne igrace i staromodnog trenera koji voli takve igrace,mozes ti njemu dovesti 10 mladih supertalenata on ce koristiti ove iste igrace jer je to po njegovom misljenju najbolje,eto sacekajmo pres i vidjeces da ce slavko reci da je zadovoljan igrom i da nam je malo falilo da prodjemo iako nismo uvezali 2 pasa za 90 minuta.
Ne znam koju si ti utakmicu gledao kad kazes da dva pasa nismo uvezali jer to jednostavno nije istina..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:25 pm

SanMan
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:25 pm

Volio bi makar jednu tekmu odgledati a da je Blagojvić počne sa klupe, čoek nezamjenjiv godinama i kod "deset" trenera (sem kad ima crveni) a svi se slažemo da nam je sredina kar...

ChWilla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:26 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Eto Aberdeen 0:2 jel i dalje Siroki glavni favorit za titulu?
pa uigrao je formaciju koju kad pomeneš našim igračima, kao da tražiš da igraju odbojku, hokej ili lakros, i to trenutno vrlo dobro izgleda, bolje od nas...

samo kako juče rekoh, veliko je pitanje do kad će igrači trpiti da ih trener zaista trenira...

Locomotiva
Kontakt:

FK Željezničar

čet jul 20, 2017 10:29 pm

Evo konačno stigao u hotel pa kontao da pojasnim sta se desilo sto se tice navijaca itd. Skroz sam umoran pa izvinjavam se u naprijed ako ne pisem kako treba :D

Navijači AIK-a su tri puta napali MANIJAKE i isto toliko puta dobili po nosu.

Sat prije utakmice manijaci su pošli ka ulazu u stadion bilo nas je oko 50 (nisam siguran). U glavnom idemo ka ulazu policija do nas ali samo 2-3 auta (kombi) i malo pješadije. Navijači AIK došli iza nas tražili belaj, bacali kamenja, baklje itd itd

Naši pošli prema navijača AIK-a a izmedu bila policija. Posto je bilo jako malo policije navijači su jednog i drugog tima bili su jako blizu.

Počeli navijači AIKa bježati od Manijaka i tad dođe policijska auta i tjerali nas da idemo prema ulazu i blokirali put prema navijača AIK.

Moram naglasiti da je bilo puno vise navijači AIK-a , možda oko 300 a još ih bilo u blizini sto su valjda snimili ili nesto. Došli i maskirani :D

Znaci 3 puta tražili belaj i 3 puta bježali a zadnji put je kod Arene sto sam ispričao (ako nije bilo nesto novo). Ima dobar snimak ovog belaja pa ako izađe uzmite kokice i gledaj kako bjeze AIK :D

Ovaj belaj je bio nekako "ispod" stadiona gdje se inače ulazi i tu bili Manijaci. "Obični" navijača Želje (djeca, stariji osoba, i jednostavno manje vatrenih navijača) bili su IZNAD tog ulaza. Kad su navijači AIKa bježali od Manijaka, otišli AIK-ovci poslije belaja iznad "stadiona" i napali zenu i djecu itd. I taj napad je sad na portalima a uopste nisu to manijaci bili nego eto da kažem "nevinih" navijača. A dosta korektni su bili manijaci , nisu provocirali itd.

Bio je isto jedan navijač Želje sjedio mirno i baru i navijači AIK-a su ga pretukli, onako junački 10+ prema jedan.

Nadam se da ima smisla sta pisem. Opet kažem umoran itd , suma sumarum - AIK tražili belaj tri puta, tri puta bježali

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Zadnja izmjena: Locomotiva, dana/u čet jul 20, 2017 10:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

dell21
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:30 pm

Aberdin duplo bolji centar siroki ne moze prici zadnjih 15 min.

ChWilla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:31 pm

ma to da oni nisu za tu vrstu akcije znamo... :D

Hadzijalagic
Kontakt:

Skotska liga je za nasu svemirska bas kao i svedska.. Aik i ovaj Aberden bi imali vjerovatno maksimalan broj bodova u ovoj nasoj ligi.. Mozda bi kiksali kad ono sve rijese i izvedu juniore :D

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:33 pm

Mene samo interesuje koji je k.... Cenan trazio u Svedskoj? Pa zar nije njegov posao da trazi igrace i vodi pregovore.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:34 pm

fcz je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:37 pm
chile je napisao/la:
čet jul 20, 2017 9:28 pm
I da moram spomenuti da mi nije jasno zasto nije vec odavno doveden napadac ako se znalo da Ivan ide. Ta greska uz strasni vezni red nas je ponajvise i kostala ispadanja.
Ukratko: Zato sto nam je za dovodjenje igraca zaduzen nesposobni mahalac koji izgleda i zvuci poput arapskog trgovca varalice koji munta naivne turiste i uvaljuje im tepihe dok se gladi po bradi.

Kad budemo imali mocnog sportskog direktora imacemo i mocne igrace. Za narednu sezonu je nazalost vec pomalo kasno i vec u startu smo po meni osudjeni na borbu za trece mjesto s pitarima i moguce s Borcem - Zrinjski i Siroki ce nam se pofino odlijepiti.
Brao ljudino
Čujem prije dva dana Miske snoge na nogu nabio dvojicu vrhunskih kandidata za mjesto sportskog direktora. Šiljak ih potom dočekao pa govniljom motkom obojicu preko leđa.
Očito ti imaš i trećeg za predložiti pa bujrum. Forumaši ce ga podrzati, nas Ćenan nije ničim ucijenio kao Upravu Želje, nek mi @Storm ne da lagati
5. - 7. Okt 1992.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:34 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jul 20, 2017 10:33 pm
Mene samo interesuje koji je k.... Cenan trazio u Svedskoj? Pa zar nije njegov posao da trazi igrace i vodi pregovore.
Vjerujes li da je i meni poceo ici na neku stvar.. A branio sam ga svojevremeno..

ChWilla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:35 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Skotska liga je za nasu svemirska bas kao i svedska.. Aik i ovaj Aberden bi imali vjerovatno maksimalan broj bodova u ovoj nasoj ligi.. Mozda bi kiksali kad ono sve rijese i izvedu juniore :D
ali će neko to sad prikazati kao veliki neuspjeh. u dobroj mjeri - isti oni koji su 2003. drugo mjesto u prvenstvu i ispadanje od heartsa prikazali kao neuspjeh zbog kojeg trener mora da ode. srećom, raja ipak puno manje nasjeda nego tad.

igla
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:36 pm

Mi da prodjemo Svedjane i sl. moramo imati i dobre sreće. Nije da se s njima ne može igrati, ali ako kod njih proradi u bilo kojem trenutku to "nešto" zbog čeg oni igraju za duplo veće pare nego naši, mi smo donji.
Ne zamaram se evropom previse do boljih vremena, drago mi je samo zbog novca.

Okolele
Kontakt:

čet jul 20, 2017 10:36 pm

Iskreno Slavko ako podhitno ne promijeni ovaj kukavicki pristup daj da se ne primi gol nece se dugo zadrzati..U prvom poluvremenu ljudi nas gurali u kontre mi ne znamo da istrcimo..U drugom kad smo trebali ganjati rezultat dok smo malo dosli do daha nakon primljenog gola,vidilo se da se moze igrati ali dzaba kad imas bezmude igrace i trenera..

Projić po meni najbolji nas igrac veceras,Sinan napokon dobio priliku i mislim da ce biti odlicno pojacanja,naravno ukoliko Slavko nadje muda pa nekoga od trojcca Zeba,Blagojevic i Ugljesa zakuca na klupu..

Zeba,Ugljesa i Nikolic nemaju sta traziti u prvoj postavi,pogotovo Zeba i Nikolic..Nikolic u ove dvije utakmice osim onog suta nista nije napravio..Bolje da Dženis igra od pocetka..

Slavko pamet u glavu i pod hitno mijenaj pristup igri inace ti je pedala ubrzo..I nikako mi nije jasno zasto frajko uvijek kasni sa izmjenama..Pa jbt treba nam gol,frajer prvu izmjenu pravi u 70 minuti i jos ostavlja Blagojeviča koji visi na drugom zutom karton zadnjeg za izmjenu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava