Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...DR.HOUSE je napisao/la:a ti znas kako su ga doveli i gledaliIvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sta se ovo desava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pile, FKZ, msm i DANAN su rekli da je naš + post što je objavio Uglješin stari.Kapiten je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Ne dođe li Uglješa bojim se za Ajzeino zdravlje![]()
![]()
Ma ne vjerujem da se nesto izjalovilo sada. Dogovoren je davno...
Ne moze se sve za dan objaviti. Na laganoj vatri najbolje se ispece hranaKapiten je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Ne dođe li Uglješa bojim se za Ajzeino zdravlje![]()
![]()
Ma ne vjerujem da se nesto izjalovilo sada. Dogovoren je davno...
Vjerovatno ga Miloš poznaje od ranije i uklapa se u njegov sistem koji želi graditi. Sigurno da nije napamet doveden...IvanOsim je napisao/la:Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...DR.HOUSE je napisao/la:a ti znas kako su ga doveli i gledaliIvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje kad razmislim, ne mora nas napustiti ni Blagi ni Zaha,jer ici ce garant enis i dino, a mi evo doveli 2 veznjaka i josUgljesa. Takodjer, Zaha ce mozda i na stopera. Samo da nas niko ne napusti, a konkurencije nikad dosta.arelinho je napisao/la:Iskreno se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, a da nas nijedan igrac nece napustiti. Ovo je cisto za ove sto se brinu koliko igraca imamo u ekipi.
+1. Ja sam mislio da ih nece napustati ovi bitniji igraci prije evrope ali evo odose im i Hodzic i Secerovic... Daj sad Memisevica !JoseMourinho je napisao/la:meni kad bi rekli da biram jednog igraca da dodje u zelju ko pojacanje ja bih izabrao memisevica, ako njega uspiju dovest kapa do poda iako mislim da ce on van bih
Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...[/quoteIvanOsim je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:a ti znas kako su ga doveli i gledaliIvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()