Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

DR.HOUSE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 7:14 pm

hajde uprava sada ugljesa jahic dzidic dialiba stilic kostic zec i taman i da niko ne ode :karanje: :karanje: :karanje:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

IvanOsim
Kontakt:

DR.HOUSE je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc
a ti znas kako su ga doveli i gledali :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
pa sta se ovo desava :r :r :r :r :r :r
Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

Daj Memiševića :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:15 pm

Ma daj vam da ne kažem... :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sigurno ce biti i odlazaka. ne berite brige...
imamo trenera, imamo igrace, imamo vrijeme i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg se necemo posloziti kako treba prije pocetka prvenstva.

manje kritike a vise vjere!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ne dođe li Uglješa bojim se za Ajzeino zdravlje
:lol: :lol:
Ma ne vjerujem da se nesto izjalovilo sada. Dogovoren je davno...
pile, FKZ, msm i DANAN su rekli da je naš + post što je objavio Uglješin stari.
P.S. Pitam se je li mu stari zadovoljan snahom :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ne dođe li Uglješa bojim se za Ajzeino zdravlje
:lol: :lol:
Ma ne vjerujem da se nesto izjalovilo sada. Dogovoren je davno...
Ne moze se sve za dan objaviti. Na laganoj vatri najbolje se ispece hrana :DD:

rios
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:17 pm

Ne znam cemu toliki pesimizam oko Secerovca? Nismo dobili Radju Najngolana to svakako,ali nije bas da je momak los igrac,velika radilica,borben,rekao bih igrac zadatka.U finalu protiv Slobode je bio dobar npr..
Sto se tice broja igraca,ako uprava smatra da moze finansijiski sve to pokriti i izdrzati,meni licno ne smeta,naprotiv.Sirok igracki kadar ne moze skoditi.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet jun 03, 2016 7:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:17 pm

IvanOsim je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc
Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...
Vjerovatno ga Miloš poznaje od ranije i uklapa se u njegov sistem koji želi graditi. Sigurno da nije napamet doveden...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

JoseMourinho
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:18 pm

meni kad bi rekli da biram jednog igraca da dodje u zelju ko pojacanje ja bih izabrao memisevica, ako njega uspiju dovest kapa do poda iako mislim da ce on van bih :(

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:21 pm

Mislim, sa srecom Adnanu svakako, zelim mu sve najbolje i da me demantuje iako ne ocekujem puno ali kazem ono sto jeste. Vjerujem da nas napusta neko, a nadam se da to nije Blagojevic. Zahirovic, kao i Bekric mogu ici.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:22 pm

arelinho je napisao/la:Iskreno se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, a da nas nijedan igrac nece napustiti. Ovo je cisto za ove sto se brinu koliko igraca imamo u ekipi.
Bolje kad razmislim, ne mora nas napustiti ni Blagi ni Zaha,jer ici ce garant enis i dino, a mi evo doveli 2 veznjaka i josUgljesa. Takodjer, Zaha ce mozda i na stopera. Samo da nas niko ne napusti, a konkurencije nikad dosta.

Sto se tice Adnana, sasvim fin igrac. Dobar pas ima iako je zadnji vezni, dobar pregled. Tesko je za djabe ovdje naci ovakvog igraca, nama se ukazala prilika i sto da ne uzeti.

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:22 pm

JoseMourinho je napisao/la:meni kad bi rekli da biram jednog igraca da dodje u zelju ko pojacanje ja bih izabrao memisevica, ako njega uspiju dovest kapa do poda iako mislim da ce on van bih :(
+1. Ja sam mislio da ih nece napustati ovi bitniji igraci prije evrope ali evo odose im i Hodzic i Secerovic... Daj sad Memisevica !

vrbanjusa
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:24 pm

Mogao bi Zaha na stopera, rece neko da Milos voli da stoper povuce loptu itd. Ne berite brigu niko se napamet ne dovodi. Siguran sam da je Secerovica odobrio Kostic.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:27 pm

Bekric ne ide sigurno on je potpisao na tri godine, samo sto ce sada biti druga prica ako se ne bude zalago neka ga na klupu a i na tribine.

Mene zanima ko nas fakat napusta, sta ce biti sa Mailsonom, Tiagom, Havadjicem, Kramaricem, Jovanom, Djermanovicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blueworld21
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:27 pm

Evo drugovi a posebno @ajzea lično meni je ugljesa rekao da dolazi. Ako on laže, lažem i ja

sofronije
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:28 pm

"Zadovoljan sam i sretan što sam na kraju završio u jednom klubu kao što je Željezničar. Na sreću se otvorila ova opcija, a prijatelji Elvir Rahimić i Aldin Ćenan su mi savjetovali da bi dolazak u Željezničar bio odličan potez za razvoj moje karijere. Imao sam još ponuda iz BiH, zatim Hrvatske i Srbije, ali uvjeren sam da nisam pogriješio", kazao je Šećerović za gg.ba. Svjestan je Šećerović da u timu vlada velika konkurencija. "U svakom velikom klubu ima zdrave konkurencije i raduje me što će tako biti u Željezničaru. Ipak, vjerujem u sebe i smatram da imam kvalitet. Očekivanja od naredne sezone? Vjerujem da ćemo vratiti titulu na Grbavicu", podvukao je novi fudbaler Željezničara na kraju razgovora.
:zeljeznicar1:

exdomorocki
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:29 pm

IvanOsim je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Pa da su gledali Radnik, vidjeli bi da ima igrac koji na istoj piziciji puno bolji... eh sad tog igraca ako vidis da je bolji, pokusaj dovesti pa makar platio i nesto ostete, ubacio u ugovor odsljedeceg transfera, al samo nemoj dovesti slabijeg, jer ce Radnik ili neko drugi ko dovede Besirevica imati boljeg igraca od nas, pored svega mladjeg koji moze jos napredovati.. to mi kaze ili da nisu gledali Radnik, ili da ne vide ko kako igra, nema trece...[/quote

Jel to onaj sto ga je Oda prosle zime nakon 2 treninga nogom nabio?jel mislis na tog Besirovica?ili se samo pravis pametan?
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:30 pm

Ljudi, ne brinite, dobro je imati siri roster. Postoji tu milion nekih malih opcija, a siri igracki kadar moramo imati. Znate sta se desavalo kad ga nismo imali...Pet do sada pojacanja, jos dovesti Jahica, Memisevica i krilo i eto, nek bude osmica :karanje: :karanje: :pljesak: :pljesak:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:30 pm

Šećerović: Uvjeren sam da nisam pogriješio

Adnan Šećerović od naredne sezone će nastupati za FK Željezničar, potvrđeno je na zvaničnoj klupskoj stranici. Fudbaler koji je u protekloj sezoni bio među najboljim pojedincima u timu Radnika sa čelnicima FK Željezničar je postigao dogovor i potom potpisao dvogodišnji ugovor, a zasluge što je završio na Grbavici pripadaju i bivšem bh. reprezentativcu Elviru Rahimiću.

"Zadovoljan sam i sretan što sam na kraju završio u jednom klubu kao što je Željezničar. Na sreću se otvorila ova opcija, a prijatelji Elvir Rahimić i Aldin Ćenan su mi savjetovali da bi dolazak u Željezničar bio odličan potez za razvoj moje karijere. Imao sam još ponuda iz BiH, zatim Hrvatske i Srbije, ali uvjeren sam da nisam pogriješio", kazao je Šećerović za gg.ba.

Svjestan je Šećerović da u timu vlada velika konkurencija.

"U svakom velikom klubu ima zdrave konkurencije i raduje me što će tako biti u Željezničaru. Ipak, vjerujem u sebe i smatram da imam kvalitet. Očekivanja od naredne sezone? Vjerujem da ćemo vratiti titulu na Grbavicu", podvukao je novi fudbaler Željezničara na kraju razgovora.

Šećerović je prije Radnika nosio dresove Austrije Lustenau, Slobode, Rode, Maastrichta, Fortune Sittard, NEC-a i Slavena iz Živinica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava