Nije večeras brate, sutraOmar500 je napisao/la:Raja, ima li ko slucajno link za tekmu BiH - Danska?
Info od Rikijevog starog je da ima 200-250 hiljada eura,stan auto iphone sve od kluba i da ako da 6 golova u ligi dobija duplu platu slijedeće godine.ChWilla je napisao/la:ovako su meni rekli kad se svede trogodišnji prosjek. nešto kao 200, 250 i 300 hiljada eura godišnje.
To je naturna laž što ti pričašJaozinho22 je napisao/la:Info od Rikijevog starog je da ima 200-250 hiljada eura,stan auto iphone sve od kluba i da ako da 6 golova u ligi dobija duplu platu slijedeće godine.ChWilla je napisao/la:ovako su meni rekli kad se svede trogodišnji prosjek. nešto kao 200, 250 i 300 hiljada eura godišnje.
Kad vec spominjete Andriju,stari mu traži 5.000.000 eura za potpis a naši omladinci završe u Olimpicu kad neće produžit ugovor
Ne mogu da vjerujem, koji blam hahahaLARS1921 je napisao/la:Nije večeras brate, sutraOmar500 je napisao/la:Raja, ima li ko slucajno link za tekmu BiH - Danska?
Nema to veze s njim....To Partizan mora placat njegovoj agenciji jer nije prodan prije isteka ugovora,ssd je slobodan igrač a da je jedan od najtalentovanijih na svijetu i jeste sigurnoChWilla je napisao/la:andrija je bukvalno jedan od najboljih mladih igrača na cijelom svijetu. a imaju i oni penali i drugi mutni poslovi...
Jaozinho22 je napisao/la:Nema to veze s njim....To Partizan mora placat njegovoj agenciji jer nije prodan prije isteka ugovora,ssd je slobodan igrač a da je jedan od najtalentovanijih na svijetu i jeste sigurnoChWilla je napisao/la:andrija je bukvalno jedan od najboljih mladih igrača na cijelom svijetu. a imaju i oni penali i drugi mutni poslovi...![]()
@LARS hvala na snimku emisije a ako mene njegov stari laže i ja vas lažem.
Ovo za Baju jel?ChWilla je napisao/la:otprilike isto sam i ja čuo iz drugih izvora.
Gdje se sisas i gdje kupujes sampon?Minjore je napisao/la:I gdje si zube radio ?Ajzea je napisao/la:Gdje si cipele uzeo?vrbanjusa je napisao/la:Opraste vi mene na ruke
Zabio pet u ligi i jedan u kupu. Zamalo da ga našteli na duplo, isto ko mene danas bingo u premieru kod šopinga.Jaozinho22 je napisao/la:Info od Rikijevog starog je da ima 200-250 hiljada eura,stan auto iphone sve od kluba i da ako da 6 golova u ligi dobija duplu platu slijedeće godine.ChWilla je napisao/la:ovako su meni rekli kad se svede trogodišnji prosjek. nešto kao 200, 250 i 300 hiljada eura godišnje.
Kad vec spominjete Andriju,stari mu traži 5.000.000 eura za potpis a naši omladinci završe u Olimpicu kad neće produžit ugovor
black64 je napisao/la:koliko reprezentacija placa igranje na bilinom ?
black64 je napisao/la:black64 je napisao/la:koliko reprezentacija placa igranje na bilinom ?