Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2022 7:47 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jun 03, 2022 7:44 pm
AsharaK je napisao/la:
pet jun 03, 2022 7:43 pm
SupremeGucci je napisao/la:
pet jun 03, 2022 7:41 pm

Pa i za Cerića smo imali garanciju, iako je puno nas bilo skeptično.
A od koga smo imali garanciju za Cerica? Od ubleha iz UO.
Asharak moram te ispraviti , mozda sam i ja nesto pobrkao , zar nije glavni i odgovorni za njega bio Badzak , a ne bi ga bas zvao ublehom?
Vala meni je to ubleha cim si mogao njega predlozit. Da se niko ne naljuti. Na stranu sto je izdvajao vlastite pare za Zelju, al ti ako ne znas, ti si ubleha i to je to. Badzaka treba reklamirati na svakom koraku jer je to covjek zasluzio, al ne treba ga povezivati ni blizu rukovodstva kluba, naravno ovo je samo moje misljenje.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 03, 2022 7:48 pm

Btw zavrsit cu na ovu temu, od proslosti se ne zivi, nama treba restart i svjeza krv. :D

SupremeGucci
Kontakt:

pet jun 03, 2022 7:49 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jun 03, 2022 7:47 pm
pet jun 03, 2022 7:44 pm
AsharaK je napisao/la:
pet jun 03, 2022 7:43 pm

A od koga smo imali garanciju za Cerica? Od ubleha iz UO.
Asharak moram te ispraviti , mozda sam i ja nesto pobrkao , zar nije glavni i odgovorni za njega bio Badzak , a ne bi ga bas zvao ublehom?
Vala meni je to ubleha cim si mogao njega predlozit. Da se niko ne naljuti. Na stranu sto je izdvajao vlastite pare za Zelju, al ti ako ne znas, ti si ubleha i to je to. Badzaka treba reklamirati na svakom koraku jer je to covjek zasluzio, al ne treba ga povezivati ni blizu rukovodstva kluba, naravno ovo je samo moje misljenje.
Ma Senad Misimović samo, jer rezultati stoje iza njega i čovjek je provjereno dobar predsjednik.

storm_raider
Kontakt:

O Senadu se mnogo vise zna i covjek je dokazao sta moze napraviti sa Zeljom. O Eldinu veoma malo znamo, a dvojica sto pregovaraju sa njim navodno sve informacije drze za sebe. Uvijek cu glasati za dokazani uspjeh, nego za eksperiment koji moze i ne mora proci, koliko god covjek bio uspjesan u drugom sektoru. Takodjer, Senad i njegovi ljudi poznaju Zelju najbolje od svih, koga treba i koga ne treba pustiti blizu Klubu. Eldin bi u slucaju da dodje tek morao da prodje eventualne greske koje su bivsi pravili.

Generalno, tu se ne radi samo o Senadu, vec o plejadi obrazovanih ljudi koje je on vec jednom doveo sa sobom, a imam osjecaj da se njima nikada nije dalo dovoljno kredita. Napominjem jos jednom, dokazani uspjeh i dokazani rad za Zeljino dobro bih uvijek izabrao prvo.

Pricamo o privredniku koji je sve postigao bez podrske politike bez ikakvih nelegalnih radnji i to sve u Bosni i Hercegovini.

Mada pricamo o sta bi bilo, kad bi bilo. Fantazija...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 03, 2022 7:53 pm

Storme jedno konkretno pitanje ? Vidim da si pa 99% za Misketa , Jel to znaci da od Eldina nema nista ? Ili?
Srcu draga, boja PLAVA !

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jun 03, 2022 7:56 pm

Ustati pa reci Vedran Vukotic

storm_raider
Kontakt:

Storme jedno konkretno pitanje ? Vidim da si pa 99% za Misketa , Jel to znaci da od Eldina nema nista ? Ili?
Ne znaci, ja nemam te informacije uopste. Pisem samo svoje misljenje, meni je izgradjen Istok i nov teren vredniji od bilo kakvih slajdova. Da ne spominjem dokazano transparentno i regulisano poslovanje. Cisto se vodim onim sto sam vidjao na Grbavici, a ne time sta bi moglo biti.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:02 pm

storm_raider je napisao/la:
Ne znaci, ja nemam te informacije uopste. Pisem samo svoje misljenje, meni je izgradjen Istok i nov teren vredniji od bilo kakvih slajdova. Da ne spominjem dokazano transparentno i regulisano poslovanje. Cisto se vodim onim sto sam vidjao na Grbavici, a ne time sta bi moglo biti.
Da da da razumio, zato sam i pitao
Srcu draga, boja PLAVA !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:06 pm

A zar vi mislite da Diglisić neće probati vratiti Misimovića i Vukotića u Klub? Koliko god on imao miliona, iza sebe mora imati par provjerenih Željovaca sa čijim su radom navijači upoznati i koji mu mogu dosta pomoći u rukovođenju Klubom jer imaju potrebnog iskustva. Bez obzira što on barata milionima, ima raje koja ne koristi društvene mreže ili koja nije upoznata ko i šta je on, čime se bavi i sve to ostalo ali dobro, dobro znaju ko su Senad Misimović i Vedran Vukotić.

A kroz neke priče se može zaključiti da postoji velika mogućnost da se udruže zajedno, barem Diglisić i Misimović. Uz njih dvojicu ja bih priključio i Vukotića, još na to dodamo Baždarevića kao sportskog direktora, sve to zaokružimo sa jednim dobrim trenerom i pored građevinskih, pravnih i administrativnih možemo očekivati i te dugoočekivane titule i trofeje odnosno football.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:07 pm

Prvo oporavak kluba, po meni 3-5 godina je potrebno da se vratimo gdje smo bili prije 4 godine.

BC1921
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:11 pm

Ma tesko da Senad moze opet ispocetka sve, puno je stvari koje mora odstraniti od kluba, a Amarovci mu nece dati da radi kako treba, imao bi sabotazu od prvog dana do prvog kiksa kad bi ga tjerali.
Najrealnija je opcija prodaja pomocnog sa ozbiljnim ljudima, Vedran, Amar...
Ne znam stvarno sta je Eldinu cilj, na koji nacin misli vratiti pare, al ne vjerujem da moze vuci ozbiljne konce u vezi fudbala. Neka nam je Allah na pomoci i sretno sa Eldinom, hairli na dobro...
Krivina Jug

Sky1
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:14 pm

storm_raider je napisao/la:
O Senadu se mnogo vise zna i covjek je dokazao sta moze napraviti sa Zeljom. O Eldinu veoma malo znamo, a dvojica sto pregovaraju sa njim navodno sve informacije drze za sebe. Uvijek cu glasati za dokazani uspjeh, nego za eksperiment koji moze i ne mora proci, koliko god covjek bio uspjesan u drugom sektoru. Takodjer, Senad i njegovi ljudi poznaju Zelju najbolje od svih, koga treba i koga ne treba pustiti blizu Klubu. Eldin bi u slucaju da dodje tek morao da prodje eventualne greske koje su bivsi pravili.

Generalno, tu se ne radi samo o Senadu, vec o plejadi obrazovanih ljudi koje je on vec jednom doveo sa sobom, a imam osjecaj da se njima nikada nije dalo dovoljno kredita. Napominjem jos jednom, dokazani uspjeh i dokazani rad za Zeljino dobro bih uvijek izabrao prvo.

Pricamo o privredniku koji je sve postigao bez podrske politike bez ikakvih nelegalnih radnji i to sve u Bosni i Hercegovini.

Mada pricamo o sta bi bilo, kad bi bilo. Fantazija...
+1, tako je, pojma mi nemano ko je Eldin, zato Senad mora biti tu kao osigurac.

Maestro_1921
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:42 pm

Ma Eldin u kombinaciji sa Senadom, i Eldin ce postaviti kvalitetne ljude, to bi se sve super poslozilo.

Glas Razuma
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:46 pm

Omladino, gospodin Misimovic je Zeljeznicar.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:48 pm

Meni Meša nije nikakav garant.

Maestro_1921
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:53 pm

Hodžića nema ni na klupi za u21 repku, da nije povrijeđen ?

Maestro_1921
Kontakt:

pet jun 03, 2022 8:54 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Pa sigurno nema loše namjere prema Želji..

BC1921
Kontakt:

A nije niko realno, nema te osobe koja je garant, tj ja je ne vidim u Bosni... ko je los znamo, ko je dobar tesko...
Krivina Jug

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 03, 2022 9:08 pm

Ma ja sam mislio da je garant za covjeka, da je uspjesan, voljan, i tako te stvari. Nisam mislio kao garant da cemo igrat Ligu sampiona za 3 godine.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 03, 2022 9:10 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Pa sigurno nema loše namjere prema Želji..
Tako se čini. Ne bih se smio usuditi reći da ima namjere nas rasuti, prodat, ugasiti.
Ali nekako su mi danas svi ljudi kvarljivi, pogotovo kad su u pitanju pare.

Ja se samo bojim talova i takvih stvari.
Zato bi najbolji model bio neki procenat da ima i SD od prodaje igrača ili tako nešto (mislim da je neko pominjao to, mislim da je Maribor u pitanju).

A i slažem se s ovim što @Senad kaže.

Dok u vezi Meše me nervira to što "samo" priča a nije se nešto do sad dokazao. Imao je sumljivih odluka u repki. Da li je morao zbog saveza, ne znam...

Generalno mi nemamo mnogo opcija i mogućnosti da biramo. Tako da nam je Bog na pomoći.

Trenutno korisnika/ca: kemo i 82 gosta.

Prijava