Jel ovo subota 15h protiv Leotara?
Bojim se da nece biti ni 2.000
Iz Uprave rekoše da postoji plan B, pa ćemo vidjeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 4:33 pmMi bez investitora nemamo sta traziti...ako vec nema nista od ovog iz SAD onda se treba okrenuti drugim opcijama
Ramazanski termin, taman ljudi koji poste imaju vremena lagano poslije utakmice stici kuci i iftariti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 3:02 pmJel ovo subota 15h protiv Leotara?
Bojim se da nece biti ni 2.000
A je li stvarno je otpao dogovor s gospodinom Diglisicem ili je to rekla kazala i pretpostavka izvedene iz Mesinog intervijua.Sky1 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 5:00 pmIz Uprave rekoše da postoji plan B, pa ćemo vidjeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 4:33 pmMi bez investitora nemamo sta traziti...ako vec nema nista od ovog iz SAD onda se treba okrenuti drugim opcijama
Ja nisam sporan i da smo kantonalna ali nazalost ovakve gluposti Edisove tjeraju raju. Vjeruj mi da sam jucer prvi put u zivotu htio da ugasim tv cim sam vidio sastav. Pisao sam danima a evo vidim i raja pise sad slicne stvari. Mladi mladi mladi. Nema ovdje mesa za Evropu. Dva stara mogu samo igrati i to ako je jedan Coca. O Joldicu sam dvije tri godine pisao kako veze nema. Umalo ga ne postavise za glavnog trenera. Sreca dodje Ivkovic. Zao mi i juniora. Da je od starta bio Milan ili Cica djeca bi sad prva bila i cijela generacija bi mogla igrati LP sljedece godine pa makar ispali odmah. Ali kod nas se uvijek prave pametni oni sto veze nemaju.
Kada je to receno?Sky1 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 5:00 pmIz Uprave rekoše da postoji plan B, pa ćemo vidjeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 4:33 pmMi bez investitora nemamo sta traziti...ako vec nema nista od ovog iz SAD onda se treba okrenuti drugim opcijama
Na press konferenciji nakon zadnje Skupštine.Dzezvar je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 8:36 pmKada je to receno?Sky1 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 5:00 pmIz Uprave rekoše da postoji plan B, pa ćemo vidjeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 4:33 pmMi bez investitora nemamo sta traziti...ako vec nema nista od ovog iz SAD onda se treba okrenuti drugim opcijama
Ne zna se ništa u vezi toga, ovo samo pretpostavka. Možda @fićo zna nešto više.zeka_tm87 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 6:15 pmA je li stvarno je otpao dogovor s gospodinom Diglisicem ili je to rekla kazala i pretpostavka izvedene iz Mesinog intervijua.Sky1 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 5:00 pmIz Uprave rekoše da postoji plan B, pa ćemo vidjeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 4:33 pmMi bez investitora nemamo sta traziti...ako vec nema nista od ovog iz SAD onda se treba okrenuti drugim opcijama
AminFićo je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 9:58 pmNije ništa propalo, klub odnosno upravljačke strukture su uradile ono što je bilo do nas. Kako mi rekoše sredinom/krajem ovog mjeseca bi trebali dobiti konačnu povratnu informaciju iz SAD ili DA ili NE. Prema onome što sam uspio saznati, šansa je otprilike 80% da će odgovoriti potvrdno međutim i ako odluči klub će vjerovatno preuzeti tek u maju odnosno na kraju sezone. Tako da bi od ljeta, nadam se trebala krenuti potpuna reorganizacija kluba. Na nama je da podržimo igrače i stručni štab u ovih preostalih nekoliko kola, napunimo Grbavicu i napunimo kasu kako bi bez problema mogli dočekati ljeto i nadam se bolja vremena za našeg Želju.
Jedna stvar je sigurna ako ovo uspije, nema više mahale i javašluka u klubu.
Mislim da si pogrešno razumio(bar se nadam), meša je govorio za svoj dolazak da nije realan, a za investitora da je realno. Usvakom slučaju, sve ćemo vidjetiStuart2 je napisao/la: ↑pon apr 04, 2022 3:52 pmSto se tice "decka iz amerike" u intervjuu N1 (jel ovo gramaticki ispravno) sa Mesom Bazdarevicem ima recenica koja kaze "postoje neke pretpostavke da investitor dodze ali one sad nisu realne".
Sto bi u prevodu znacilo do daljneg od ovog investitora nema nista.
Glede toga i stanja na tabeli i nasih sansi da se plasiramo u evropu ili da ispadnemo jako su malo vjerovatne.
Znaci rukovodstvo kluba sjedite za sto i planirajte sljedecu sezonu.
Nekoliko savjeta
-stariji igraci koji ne bi trebali biti u planu iduce sezone na klupu i ubacivati ih u igru samo pod moranje
-prebaciti bar 8 juniora u prvi tim i omoguciti im sto vise minuta
-sa igracima koji kostaju a nisu u planu za iducu sezonu pokusati dobiti sporazumni raskid ugovora
-porazgovarati sa Mulalicem da li postoji mogucnost da se zna neki red da igraci igraju na prirodnim pozicijama odnosno pozicijama na kojim se snalaze najbolje
Ako nema te pozicije u prvom timu nadzi ga u juniorima i trpi dok ne bude dovoljno dobar Evo sad pred posusje imali smo informaciju da su svi igraci spremni a onda u toku utakmice najmanje 4 igraca igraju na pozicijama koje im ne leze
- rukovodstvo kluba mora poceti vuci ispravne poteze jer ce se doci do momenta da ce navijacima puci film i prestace se sa donacijama
Iz godine u godinu daj daj daj vadi zelju iz govana srezite te troskove u pm klub je postao rupa bez dna