Kakva crna Grbaja? Živ bio gdje si to čuo??Diverzant je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 5:38 pmNaravno da sam bio, ko prije toga ko i posle toga. I na Grbaji i po selima po BiH. Nemoj ti o tome brigu voditi. Svjestan sam da je najveća greška bila tjerati gospodina misketa i kajem se zbog toga, ali su se razne struje tada vrtile i oko grupe i oko kluba. Helem, necu da se svađam ni sa kim halalite ako sam koga uvrijedioSanMan je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 5:15 pmlažeš ili nisi bio na utakmicama u to vrijemeDiverzant je napisao/la: ↑pet mar 18, 2022 9:05 am
Apsolutno nisi u pravu, manijaci nisu i ne mogu biti nikako krivac za ovo stanje kluba, ne znam kako si došao do te konstatacije uopšte. Ako aludiras na tjeranje misketa, uzmi u obzir da je tad lutvin šetač i dalje bio legenda kluba, da je željo bio u najgoroj rezultatskoj krizi (naravno posle smo svi shvatili da je to djelo lutvinog šetača), pa pojavili neki intervjui sa kojekakvim menadžerima (isto djelo lutvinog šetača), manje više su svi bili za odlazak misketa a vraćanje kera amara. Slažem se da je to greška iz ove perspektive ali u tom momentu uospte nije tako izgledalo. Mislim da je malo bezobrazno s tvoje strane nazvati manijake krivcima za ovo stanje, jer da nije bilo njihovih akcija bilo bi 2k članova i ne bi mogli platit čistačicu a ne bruku nekih stvari.