Za danas dosta ovih 9 sutra idemo dalje

Pocni Ti danas kakvu sevdalinku,taman sutra da završiš
Nije samo Slavko
Treba preci u ilegalugavran je napisao/la:Pazite šta pišete,lobotomija se prati i citira
Na danasnji dan, tacno prije dvije godine Ordagic je presao u Slobodu. Nazalost, mi smo bili u finansijskom rasulu i nismo ga mogli dovesti. Tada smo morali posudjivati pare od Misketa, kako bi mogli igrati Evropu. Od banaka nisi mogao dici kredit iz poznatih razloga.
Da Te dopunim: vratili smo pare sa kamatomavlami97 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 8:37 pmTreba preci u ilegalugavran je napisao/la:Pazite šta pišete,lobotomija se prati i citira
Na danasnji dan, tacno prije dvije godine Ordagic je presao u Slobodu. Nazalost, mi smo bili u finansijskom rasulu i nismo ga mogli dovesti. Tada smo morali posudjivati pare od Misketa, kako bi mogli igrati Evropu. Od banaka nisi mogao dici kredit iz poznatih razloga.
Moram malo lobotomije da imaju materijala za citiranje.![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ubaciti u udzbenik istorijeMrkiMedo je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 8:44 pmhttp://hehe.ba/bh_fudbal/propast-dinast ... ica/204260
Kad god sam tuzan procitam ovo
Ma treba sve vratiti na staro. Porusiti "neizgradjeni istok", vratiti drvenariju na Zapad i skrsiti pola krova. Novosagradjene objekte, takodjer na Zapadu zapaliti, WCeove devastirati, parking uzorati, displej pokloniti Violini da prikazuje trofeje. Volim rustikalne stvari.gavran je napisao/la:Ima li negdje onaj clanak o propasti dinastije
Postaje degutantno citati kako "navijaci" Zelje zovu svoje ljubimce.LARS1921 je napisao/la:U koliko sutra putuju naši hajvani