pon dec 27, 2021 9:21 pm
adi172 je napisao/la: ↑ned dec 26, 2021 4:40 pm
salle86 je napisao/la: ↑ned dec 26, 2021 2:17 pm
santakuruz je napisao/la: ↑sub dec 25, 2021 12:30 pm
Ljudi, bajke su na drugom spratu! Kakvih 10 milja mjesecno, kakvih 50 ljudi??? Znate li vi sta znaci zaraditi toliko para da mozes dati 10 milja? Jel vi mislite da privatnicima pare rastu na grani i sad ce neko davati tolike pare Zelji koji je u totalnom rasulu, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa? Neko ce davati pare za koje ne zna gdje zavrsavaju
Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Misle očito, a vjerujem da su sve to oni koji su najviše zaradili "cvaju" i to od tetke kad dođe iz Njemačke hhh
Eno pružio se red do as pekare ulagača, sve čekaju neće li jedan kako ispasti da on upadne i dadne Želji svojih 10 milja
Vidim ja da je ovo malo teže za vas pa da pojasnim. Predsjednik, uprava, skupština privuku ulagače ili daju od svoje firme pare (ako su uspješni, a trebalo bi čim su u upravi giganta) i onda upravljaju s tim parama. Tako prave uspješan kolektiv . Što je kolektiv uspješniji i njima je bolje Zar nije logično da je lakše uzeti po cenera od 50 firmi ( koje si privukao poznanstvima, stranački pa i šupljom ) nego od jedne pola miliona . Osnova svega je da NE TREBAŠ BITI U UPRAVI ILI SKUPŠTINI AKO NE ZNAŠ JEDNOG BAJU KOJI ĆE DATI CENERA MJESEČNO ILI 120 MILJA GODIŠNJE. Za ozbiljne firme ovo su smiješne pare. Najgore što se mi ravnamo po videotekama i pekarama, zato ga i ugasismo. Još nam je Fata ostala da u martu bude VD i to je to .
hajmo obrnutom filozofijom...šta ako nema niko ko može "izvarati" firme za te pare ? Nećemo imati nikoga i ugasićemo se ???
Ja ti opet kažem, u bunar bez dna niko normalan neće baciti ni pola marke. Imali smo sistem gdje smo ubijedili firme da smo korektan partner, pa su i davali. Danas kad svako živ misli da si lopov, smiješno je i očekivati bilo šta. Sve preko toga je bingo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍