Jos kad se dokaze aBd..ChWilla je napisao/la:transfer direktno u španiju momka koji još može igrati za kadete bi nama žestoko digao rejting. to bi nam valjalo više od para koje ćemo dobiti.
Ma talenat je on, mozda i veci od ovih sto si nabrojao ali nacin na koji se ova prica ovdje potegla a na osnovu koje su se odredjeni portali izofirali nema veze sa istinom po onom sto sam ja cuo..cikazubo je napisao/la:A sad ozbiljno, sretno Žeri na probi, mada ja sumnjam da ce on ostati dole, pa i Hadzija je isao u Man.City i Trabzonspor cini mi se na probe, nista novo niti nuzno znaci da ce ostati, a meni se i necini talentom u rangu jednog Amira, Baje, Are, Kerima itd..
Talent neosporan, ali glava Nermina Jamaka nazalost.. Sto se tice probe, svaki ozbiljan klub na tom levelu ima svoje kampove gdje dovode mlade igrace na probe itd.. Ja mislim da je on za 7-8 dana opet na nasem pomocnom.. A za ove ratrdirane novinare koje objavljuju cifre, ljudi odete na TM i pogledate vrijednost igraca Espanyola, mozda 3-4 igraca da vrijede vise nego sto ste vi naveli vrijednost transfera apovrh svega Zera sigurno nebi u prvi tim vec u u21, ukljucite mozak hayatovci i ostali kvazi novinari..Hadzijalagic je napisao/la:Ma talenat je on, mozda i veci od ovih sto si nabrojao ali nacin na koji se ova prica ovdje potegla a na osnovu koje su se odredjeni portali izofirali nema veze sa istinom po onom sto sam ja cuo..cikazubo je napisao/la:A sad ozbiljno, sretno Žeri na probi, mada ja sumnjam da ce on ostati dole, pa i Hadzija je isao u Man.City i Trabzonspor cini mi se na probe, nista novo niti nuzno znaci da ce ostati, a meni se i necini talentom u rangu jednog Amira, Baje, Are, Kerima itd..