Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:30 pm

sretno miloše
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:31 pm

ChWilla je napisao/la:še pričamo o delovanje lahko gremo na slovenščino :ganja:
ampak smo tudi najboljši v bosanskem jeziku, prav za prav :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Roberto Baggio
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:mi trenera sa rezultatima, uspjesima, titulama izvana u ovom trenutku ne možemo dovesti ni platiti. i realno je na sonu - ili neko ovakav, ili neko od naših izraubovanih što se vrte po ligi. ja sam principijelno više za ovo prvo, jer je iz svih rezultata klubova i selekcija jasno da zaostajemo za evropom. i za onoga ko je vidio i radio u toj evropi se bar možeš nadati da će unijeti dimenziju više. svako je morao odnekud početi. a opet kažem, u realnom svijetu i sa realnim mogućnostima, bilo je ili evropski početnik ili naš "iskusni". a naši "iskusni" treneri su po meni ista priča kao naši "iskusni" igrači prije dvije godine tipa svraka, jamak i bučan - neadekvatni onome kako se danas stvarno igra.
:palacgore:

Sretno nama s njim, a i njemu s nama. :mrgreen:
FK Željezničar 1921

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:33 pm

Anketa u Sloveniji:- "Mislite li da treba istjerati Bosance iz Slovenije?"5% je odgovorilo - "DA."95% je odgovorilo - "Neka nas." :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:34 pm

nije tako, nego da li mislite da ima preveč tujcev v slovenijo... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

voltriz
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:35 pm

Tresla se gora rodio se mis.

Trebali su onda postaviti Adzema kad se vec ljudi uce na nama nek je bar nas covjek.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:35 pm

Koševo: Sarajevo-Željezničar 14 000
Grbavica: Željezničar-Široki Brijeg 10 000
Grbavica: Željezničar-Zrinjski 8 500
Tušanj: Sloboda-Željezničar 8 000
Pod Bijelim brijegom: Zrinjski-Sarajevo 6 000
Grbavica: Željezničar-Olimpic 6 000
Koševo: Sarajevo-Čelik 6 000
Grbavica: Željezničar-Mladost DK 5 500
Gradski stadion Banja Luka: Borac-Sarajevo 4 500
Tušanj: Sloboda-Sarajevo 4 300

Model1964

pon maj 30, 2016 8:36 pm

Hurmasica je napisao/la:Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...

Slovenac bom lahko prihajal. Sretno lošMi još jednom :palacgore: :zeljeznicar1:
:lol: Mojne ševi :lol:
Evo prekidam bojkot da napišem koju o novom treneru. Momak je veliki radnik i jako ambiciozan. Slobodno mogu reči da je od mladih slo. renera najbolji. Prijatelj mi je doktor u mladim Slo, selekcijama i kaze da se sa nijm neda zajebavat :) . Dešavalo se da zbog slušalica neko ode kuči prije vremena. Što se igre tiče obično 4-3-3 sa varijacijama, a ponekad 4-5-1 protiv jačih ekipa. Traži da svi striktno izvršavaju zadatke. Ne pati od arogancije a nije ni šmokljo. Mislim da bi nakon dvije tekme Bekriju zabio na štokrlju do kraja prvenstva :)
Ako mu je nešto mana odna je tvrdoglavost. Teško odstupa od onoga što je naumio bez obzira što situacija traži nešto drugo.
Pomočnik mu je tip koji je mačak za analize protivnika. Malo se razapitajte :) kod mariborčana, pa če vam biti jasno da je maher.
Koliko će nam Slovenac pomoči, koliko če se snači u našoj bari....? Ja mislim da če nam valjat a i mi njemu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:37 pm

skaut za slovenacki savez
To me raduje bas. Takodjer, zanimljivo je da su neke stvari na koje smo svrsavali zavrsavale lose, a one oko kojih se nije dizala prasina na kraju se ispostavile kao odlicno rjesenje. Nadam se da ce to biti i u ovom slucaju.
Slozio bi se sa nekim sto je napisao da treba pogledati i njegovu konkurenciju koja nije nesto specijalno.

Sretno Milose i da rasiris ruke na kraju sezone na kojima pise Titula :titula: :titula:

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:38 pm

Miloš KostićTrenerski posao je započeo u kadetskoj reprezentaciji svoje zemlje koju je 1999. godine odveo na Evropsko prvenstvo. Na “euru” je učestvovao i 2002. godine sa juniorskom reprezentacijom Slovenije, kao i 2012. godine, ponovo sa kadetskom selekcijom. U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera. Kada je u pitanju seniorski fudbal, ovo će mu biti tek drugi samostalni angažman, što i nije iznenađujuće jer se tek 2012. godine odlučio na taj korak. Prvo je radio kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi kada je beogradski tim vodio Slaviša Stojanović, poslije čega je sa istim trenerom otišao u belgijski Lierse.Završio je Fakultet za fizičku kulturu, a od 2003. godine ima licencu PRO.
Selektirao je mladu reprezentaciju Slovenije u kojoj su glavni igrači bili Dejan Lazarević (Kjevo), Haris Vučkić (Njukasl), Boban Jović (Olimpija), Rajko Rep (Maribor).

Marko Lešnik. Rođen je 15.10.1978. u Mariboru. Kao trener je radio kao šef omladinske škole NK Maribor, zatim kao član stručnog štaba u raznim mladim selekcijama Slovenije, vodio je B tim Maribora, a jedno vrijeme je bio i asistent prvom treneru ovog uspješnog kluba. Također, Lešnik je jedan od predavača NZS u procesu educiranja trenera.

Po mom misljenju ovo obecava, a vrijeme je pred nama. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:38 pm

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...

Evo prekidam bojkot da napišem koju o novom treneru. Momak je veliki radnik i jako ambiciozan. Slobodno mogu reči da je od mladih slo. renera najbolji. Prijatelj mi je doktor u mladim Slo, selekcijama i kaze da se sa nijm neda zajebavat :) . Dešavalo se da zbog slušalica neko ode kuči prije vremena. Što se igre tiče obično 4-3-3 sa varijacijama, a ponekad 4-5-1 protiv jačih ekipa. Traži da svi striktno izvršavaju zadatke. Ne pati od arogancije a nije ni šmokljo. Mislim da bi nakon dvije tekme Bekriju zabio na štokrlju do kraja prvenstva :)
Ako mu je nešto mana odna je tvrdoglavost. Teško odstupa od onoga što je naumio bez obzira što situacija traži nešto drugo.
Pomočnik mu je tip koji je mačak za analize protivnika. Malo se razapitajte :) kod mariborčana, pa če vam biti jasno da je maher.
Koliko će nam Slovenac pomoči, koliko če se snači u našoj bari....? Ja mislim da če nam valjat a i mi njemu.
,

Ne gine nam kurs kod tebe, koliko su instrukcije? :mrgreen:

Raduje me iskreno to što si napisao.

Miloše sretno!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mamaSmurf
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:40 pm

Šef stručnog štaba je, napokon, izabran. Većina forumaša, do juče, nije ni čula za kandidate, a sad neka nervoza, što ovaj, a ne onaj. Onako, na neviđeno.
Mi smo u situaciji da tražimo, što bi rekli, best buy. Što bolji kvalitet, za što manje para. Ne vidim razlog za bilo kakvo nezadovoljstvo. Valjda čovjek treba prvo da počne sa radom da bi se mogao ocjenjivati.
Ja se nadam najboljem.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Okolele
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:41 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Miloš KostićTrenerski posao je započeo u kadetskoj reprezentaciji svoje zemlje koju je 1999. godine odveo na Evropsko prvenstvo. Na “euru” je učestvovao i 2002. godine sa juniorskom reprezentacijom Slovenije, kao i 2012. godine, ponovo sa kadetskom selekcijom. U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera. Kada je u pitanju seniorski fudbal, ovo će mu biti tek drugi samostalni angažman, što i nije iznenađujuće jer se tek 2012. godine odlučio na taj korak. Prvo je radio kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi kada je beogradski tim vodio Slaviša Stojanović, poslije čega je sa istim trenerom otišao u belgijski Lierse.Završio je Fakultet za fizičku kulturu, a od 2003. godine ima licencu PRO.
Selektirao je mladu reprezentaciju Slovenije u kojoj su glavni igrači bili Dejan Lazarević (Kjevo), Haris Vučkić (Njukasl), Boban Jović (Olimpija), Rajko Rep (Maribor).

Marko Lešnik. Rođen je 15.10.1978. u Mariboru. Kao trener je radio kao šef omladinske škole NK Maribor, zatim kao član stručnog štaba u raznim mladim selekcijama Slovenije, vodio je B tim Maribora, a jedno vrijeme je bio i asistent prvom treneru ovog uspješnog kluba. Također, Lešnik je jedan od predavača NZS u procesu educiranja trenera.

Po mom misljenju ovo obecava, a vrijeme je pred nama. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovo je vrlo bitno ali dzaba mnoge to ne zanima..Ljeljak ko slag na tortu.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:42 pm

Model1964 je napisao/la:

slika Mojne ševi slika
Tako je druže, sve što si napisao je tačno i ja imam slične informacije i kao što sam rekao vidjet ćemo kakav će kvalitet ovaj donijeti. Ponovo ponavljam živi bili pa vidjeli.

P.S. Zar sumnjate u našu upravu? Mislim da su dosad pokazali da sa njima nema zezancije.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

flux
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:42 pm

moSa losMi :titula: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: flux, dana/u pon maj 30, 2016 8:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:43 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Miloš KostićTrenerski posao je započeo u kadetskoj reprezentaciji svoje zemlje koju je 1999. godine odveo na Evropsko prvenstvo. Na “euru” je učestvovao i 2002. godine sa juniorskom reprezentacijom Slovenije, kao i 2012. godine, ponovo sa kadetskom selekcijom. U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera. Kada je u pitanju seniorski fudbal, ovo će mu biti tek drugi samostalni angažman, što i nije iznenađujuće jer se tek 2012. godine odlučio na taj korak. Prvo je radio kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi kada je beogradski tim vodio Slaviša Stojanović, poslije čega je sa istim trenerom otišao u belgijski Lierse.Završio je Fakultet za fizičku kulturu, a od 2003. godine ima licencu PRO.

Izgleda da su nasi gledali vise prema mladim igracima, jer obojica su radili s mladim igracima i u mladjim selekcijama. Raduje me to, jer znamo sta su nam nasa djeca donijela do sad.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:45 pm

Model1964 je napisao/la:

Gdje je ona baba sta ona misli? :D

black64
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:47 pm

kad pocinju pripreme/treninzi ?

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:48 pm

Interesuje me samo hoće li se ovom stručnom štabu pridružiti i neko "naš" ili je to to?

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:48 pm

Ne smijemo sebi dozvoliti da stvaramo atmosferu u kojoj iz euforije padamo u očaj i obrnuto. Samo hladne glave, polahko i strpljivo. Sve što se radi radi se kvalitetno i ovo su tek počeci stvaranja kluba kakvog smo oduvijek željeli.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava