Šta da čekamo?Fanzi je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 10:07 am@Storm... Nisam ni mislio da si ti napisao. Samo se slazem s tobom da je mogao ostati hodajuca legenda.
Ljudi ga sad zestoko pisaju. Ispada neznalica, a nije... Al et... Prolazi isto sto prolaze i oni s kojima nije htio saradjivat.
Ja sam mu ovo predvidio 2018. godine. Samo sam jos rekao da cemo otici do te krajnosti, da ce raja tvrditi da on zapravo nema nikakvo znanje i da je ranije titule osvajao trgovinom.
Sacekajmo jos malo...
Po prikazanom sada, ništa on bolju nije od Adžema, Slavka, Ode.
KOKETA.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 11:40 amŠta da čekamo?Fanzi je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 10:07 am@Storm... Nisam ni mislio da si ti napisao. Samo se slazem s tobom da je mogao ostati hodajuca legenda.
Ljudi ga sad zestoko pisaju. Ispada neznalica, a nije... Al et... Prolazi isto sto prolaze i oni s kojima nije htio saradjivat.
Ja sam mu ovo predvidio 2018. godine. Samo sam jos rekao da cemo otici do te krajnosti, da ce raja tvrditi da on zapravo nema nikakvo znanje i da je ranije titule osvajao trgovinom.
Sacekajmo jos malo...
Normalno, i budalama je jasno da klub pravi tim, a ne obratno. Bar u današnja vremena.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 9:32 amSad vam je jasno koliko je Zujo onomad imao zasluge u titulama. Steta Amare, mogao si zadrzati renome hodajuce legende.
da nisam vidio jutros da sunce izlazi na istoku pomislio bih da je smak svijeta.... Kriticki osvrt na Amara sa govnetaamar92 je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 10:26 amEvo clanka na gg
https://gg.ba/fudbal/amar-osim-zeljezni ... OEIC6Gl8Qg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam to jos prije godinu dana negdje piso. Amar i njegovi rezultati i igra nisu nista bolji od svih trenera koji su nas vodili od njegovog odlaska. I Petrovic i Adzem su pokazali puno vise. Pa Adzema se pljuvalo i tjeralo nakon osvojenog kupa. Covjek se ismijavo, kup je odjednom posto nebitan.Leon_Professional je napisao/la:Po prikazanom sada, ništa on bolju nije od Adžema, Slavka, Ode.
A imao je najviše prelaznih i vremena.
Jbg tako rezultati govore. A jesmo već usaglasili da su rezultati najmjerodavniji?!
Možete se vi ljutiti koliko hoćete.
Možda je valjao u nekim drugim vremenima. Sad je kanta propala.
Pokusavam nista ne pisati evo vec preko godinu, ali na ovo ti moram odgovoriti. Ljudi su gdje im je i mjesto i gdje bi trebali biti svi Zeljovci bez obzira na to ko je u Klubu. Bolje je pitanie gdje su svi ostali sto pred skupstine najavljuju statute, promjene, akcije i ostalo i kad dođe skupstina nema ih ni na mapi.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 11:25 pmGjde su i sta rade Kasim i Mustafa???
Nesto kontam da bi Amar mogao izvuci iz rukava jednog od njih dvojice.
Minjore je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 1:49 pmPokusavam nista ne pisati evo vec preko godinu, ali na ovo ti moram odgovoriti. Ljudi su gdje im je i mjesto i gdje bi trebali biti svi Zeljovci bez obzira na to ko je u Klubu. Bolje je pitanie gdje su svi ostali sto pred skupstine najavljuju statute, promjene, akcije i ostalo i kad dođe skupstina nema ih ni na mapi.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 11:25 pmGjde su i sta rade Kasim i Mustafa???
Nesto kontam da bi Amar mogao izvuci iz rukava jednog od njih dvojice.
![]()
3 puta procitati...Haklapuc je napisao/la: ↑ned mar 07, 2021 2:48 amDa se malo prisjetimo hronologije dešavanja.
5 ili 6 prečudnih poraza uz sudijsko klanje. Predzadnja utakmica jesenjeg dijela prvenstva, skandiranje uprava napolje, 90% stadiona u nevjerici, gleda malo u sagrađeni istok, malo u wimbledonsku travu, malo u jug koji skandira. zadnja utakmica - zatvoren jug i provociranje sa sjevera grupe svih ostalih navijača - traženje sukoba i fizičkog obračuna. Mučno je bilo za prisustvovati. Da ne zaboravim vratite nam asima zeca, no osim no party i ostale transparente, počelo je hinjsko vraćanje maga futbola mnogo ranije. Tu su i naručeni tekstovi, emisije, sipači šampanjca i ostala ergela i muzički instrumenti.
Sastanak uprave s Amarom, da vide šta traži. Sklonite se vi svi da ja dođem, bit ću sve od Fate preko Dine Pekića do predsjednika, kao i svaki put dosad. Kad zafali para jer se sve radi na horuk sistem, ja ću to posuditi uz nisku kamatnu stopu, pa se sjetiti da vratim pare kad klub malo stane na noge poslije mene ili kad prodam igrača uplatit će se novac na moj lični račun.
Ljudi se sklone da izvuku žive glave iz nečega što su radili iz ljubavi, ide famozna skupština, dan pobjede i vrijeđanje inteligencije svih navijača seoske varalice Nihada Selimovića izjavom da će pokušati dovesti Amara za trenera. Ide kao natezanje da li će biti sportski direktor ili trener i BAM, uspjeli su vratiti osmijeh na lice zaluđenih masa nevjerovatno teškim pregovorima s likom koji se vraća samo da naplati dugove i kamate, ušićari još šta ako mogne i ispali se u Antaliju na godišnji.
Nakon skupštine slijedi 6 mjeseci kuknjave na teško stanje u klubu, loš rad prošle uprave, nemogućnost primopredaje dokumentacije, pljuvanja svega i svačega, psovanja Misketu što je povukao ljude iz kluba (kao da je njihov vlasnik), dok za to vrijeme nisu uspjeli dovesti ni jednog jedinog sponzora. Dolazi prijelazni rok, mag nam se namjerno piša u facu vraćanjem nekih starih lica. Proljetna polusezona, katastrofalan poraz od Sarajeva, zaostatak na kraju ne znam ni sam koliki uz opravdanje neimaštine i samo jednog prijelaznog roka.
I onda dolazi famozna uplatnica kojom se pokazuje sva nesposobnost neformalne grupe koja je okupirala klub.
I dalje ide intervju za klix, kopanje i nogama i rukama koje idalje traje, j tri tačke licencu, sezona u kojoj smo se dobro držali i onda karma u vidu korone. Sve iza toga je svježe i svima dobro poznata priča. I ovo gore je svima dobro poznata priča, ali volio bih da je još jednom pročitaju oni koji su tjerali i slavili dan pobjede.
ZA SVE TI HVALA AMARE!