Sto je najgore kako smo dosad igrali tako ce vjerovatno i biti..
Neko iz kluba (pravnici, a imamo ih) treba zvanično da im objasni da nevaljaju oni koji su stavili tu četvoricu "nesposobnih " sudija
Vjerovatno nije i neće. Ako je sudija koji nam je sudio prvi meč protiv Zrinjskog 0:4 (Zoran Grbić) ostao nekažnjen, nakon što nije u 10. min. svirao penal nad Lendrićem, a potom izmislio penal sa svojim saradnicima za Zrinjski i samo Veca, sreća i Božja pravda nas spasila od nekog drugog rezultata, onda je valjda sve jasno.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 5:38 pmAli 4.sudije zaredom
Zna li iko je li se to ikada desilo? Bilo gdje?
Haj ba ne pravi se budala
SanMan je napisao/la:Neko iz kluba (pravnici, a imamo ih) treba zvanično da im objasni da nevaljaju oni koji su stavili tu četvoricu "nesposobnih " sudija
i da se sudijska ogranizacija pod hitno mora reorganizovati, tj. raspustiti i formirati nova
Ovo isto bi trebalo uraditi da je bilo koji tim u pitanju - 4 puta zaredom nemoguće
nisu džaba oni iz prve lige digli frku,
znam da nepije vode ali treba im zaprijetiti prijavom UEFI
Ne kontam majke mi mile. Sudija suspendovan zbog gresaka na obje strane. Ostetio nas i njih u istoj utakmici, sljedecu sudi drugi sudija i to je to. Ako mi nemamo "svoje" sudije sta me briga ko ce suditi. Ili nekom smete sto su "nase" sudije suspendovane onda razumijem..
Stvara se pogresna slika u medijima. Kad procitas da je cetvrti put suspendovan sudija odmah poslije utakmice Zeljeznicara, sta ti prvo padne na pamet? U prvi plan se guraju greske u nasu korist a ostalo se gura pod tepih. A ne moram ni pricati kako se zazmiri na greske sa ostalih utakmica a o nasima se pise.