Znaci sve je spremno... to pashaLARSSON je napisao/la:Javni stream radi, yt ce poceti od 14:30
Nema laganih utakmica.. Dokaz su utamice sa Velezom i Mladosti..baxuz87 je napisao/la:Ova utakmica će biti sve samo ne lagana. Daj Bože da griješim, ali..
Poslao sam ti PP, javi jer vidim da nisi aplicirao.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja ništa nisam dobio. Probat ću gledati na tom javnom linku, valjda neće pasti. Sretno momcima koji idu, pamet u glavu.
Ma nije mi došla ni pp.storm_raider je napisao/la:Poslao sam ti PP, javi jer vidim da nisi aplicirao.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja ništa nisam dobio. Probat ću gledati na tom javnom linku, valjda neće pasti. Sretno momcima koji idu, pamet u glavu.
Na sljedecoj utakmici minimalno mora biti 6000! Sretno momci i cure.Plava Porodica je napisao/la:Ja vjerujem u pobjedu 1-2 nekako prognoziram.Ali vjerujte da će rezultat iz ove mnogo doprinijeti posjeti na sljedećoj utakmici.Znaš ti nas,je.bo ti nas..
P.s. nikad proći ova brda Bijambara
De ne handrite me, hajde posaljeti to stantreba za grupu na ppAjzea je napisao/la:Nema tebe brate, brat bratu 30 dana..barbarez je napisao/la:Kakve bolan tajne grupe, nema me 2 sata vi vec grupu napravili...