fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 07, 2026 1:02 am

Volim igrace sa samopouzdanjem, mangupe ali ovo sto je danas Cunha radio je vise bilo kurcenje. Ima nesto u nogama definitivno ali dzaba ako se ne spusti na zemlju i pocne vise igrati za ekipu.

Vrijedi istaci vrlo dobrog Dragovica ali i Denija koji je bio puno hrabriji i brzi u pasu i dosta vise orijentisan ka naprijed.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

milanribar
Kontakt:

pon sep 07, 2026 8:08 am

fcz je napisao/la:
pon sep 07, 2026 1:02 am
Volim igrace sa samopouzdanjem, mangupe ali ovo sto je danas Cunha radio je vise bilo kurcenje. Ima nesto u nogama definitivno ali dzaba ako se ne spusti na zemlju i pocne vise igrati za ekipu.

Vrijedi istaci vrlo dobrog Dragovica ali i Denija koji je bio puno hrabriji i brzi u pasu i dosta vise orijentisan ka naprijed.
Vidjelo se u drugom bez Dragovića koliko nam je u sredini falilo trke i to je Velež iskoristio, sreća trener je skonto pa je neke rokade napravio. Meni se i dalje Radovac ne uklapa u ovu ekipu nikako, više bi volio istrpit malog Gojaka koji ima potez u nogama i dobar šut.

Okolele
Kontakt:

pon sep 07, 2026 9:10 am

Mnogi ovde i na fb napadaju Miloševića ali on puno znači u igri zbog svog kretanja na terenu..Kad bi Hodžić moga biti spreman..On bi donio dodatnu čvrstinu u sredini..I Husković mora igrati od početka..Korora juče tanak pravo..Nikakav pritisak nije pravio na zadnju liniju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Gyasi13
Kontakt:

pon sep 07, 2026 10:19 am

U derbiju i nekoliko narednih utakmica, kao i do sada, mi imamo problem na lijevom beku.
Nastic ipada kao junior, o šabicu ne treba ni trositi rijeci, najbolja opcija je dabo ali onda imamo problem na krilu.
Freemen na krilu ne djeluje ubjedljivo, ali najrealnija opcija.

nekonvencionalan
Kontakt:

pon sep 07, 2026 1:03 pm

Al Jaber ode u Al-Qadsiah na posudbu sa mougćnosti otkupa, pa da vidim da li bi nama šta kanulo u slučaju da otkupe ugovor?

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon sep 07, 2026 2:06 pm

Hocu da uclanim nekog u klub, kao iznenadjenje. Sta mi treba od podatake te osobe ?

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

pon sep 07, 2026 2:19 pm

Pukii je napisao/la:
ned sep 06, 2026 10:10 pm
Korora nije za prvih 11
Iskreno volio bih da cujem zbog cega Huskovica dizemo toliko u odnosu na Kororu. Mozda ja ne vidim dobro neke stvari, ali je Korora imao par dobrih poteza u prvom poluvremenu. Imao je onaj jedan sut koji je golman jedva izvadio (jedan od 3 suta u okvir gola u prvom poluvremenu), i to bukvalno iz nicega. Takodjer je imao par vrlo dobrih proigravanja iz prve za saigrace, samo je problem sto na lijevoj strani ima poluigraca sa kojim niko ne moze da igra. Takodjer, vidim da je neko spomenuo, ali je Korora jedan od rijetkih bio koji je pravio presing na njihovu zadnju liniju.

Sve u svemu, mozda u ovom trenutku nije za prve postave, ali po meni ima puno vise potencijala u njemu nego u Huskovicu. Da ne spominjem da mu je tek 17

milanribar
Kontakt:

pon sep 07, 2026 2:29 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon sep 07, 2026 2:06 pm
Hocu da uclanim nekog u klub, kao iznenadjenje. Sta mi treba od podatake te osobe ?
https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/#/uclani-se

ublehas
Kontakt:

pon sep 07, 2026 2:34 pm

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
pon sep 07, 2026 2:19 pm
Pukii je napisao/la:
ned sep 06, 2026 10:10 pm
Korora nije za prvih 11
Iskreno volio bih da cujem zbog cega Huskovica dizemo toliko u odnosu na Kororu. Mozda ja ne vidim dobro neke stvari, ali je Korora imao par dobrih poteza u prvom poluvremenu. Imao je onaj jedan sut koji je golman jedva izvadio (jedan od 3 suta u okvir gola u prvom poluvremenu), i to bukvalno iz nicega. Takodjer je imao par vrlo dobrih proigravanja iz prve za saigrace, samo je problem sto na lijevoj strani ima poluigraca sa kojim niko ne moze da igra. Takodjer, vidim da je neko spomenuo, ali je Korora jedan od rijetkih bio koji je pravio presing na njihovu zadnju liniju.

Sve u svemu, mozda u ovom trenutku nije za prve postave, ali po meni ima puno vise potencijala u njemu nego u Huskovicu. Da ne spominjem da mu je tek 17
Potencijala sigurno ima, ali je trenutno Husković konkretniji. Dosta više trči od Korore. Iskreno, mislim da bi u njegovim godinama morao puno više "ganjati" stopere. Npr. imao sam utisak da je Dragović pretrčao duplo više od Korore.
Da se razumijemo, ja sam uvijek da se da šansa mladim igračima, i da se isti istrpe bez obzira na njihove mane. Po meni je trenutno Husković trenutno korisniji za ekipu od korore, štone znači da i Korori ne treba davati šansu.

SamoNapad
Kontakt:

pon sep 07, 2026 5:54 pm

Korora i Huskovic nisu isti tip igraca , od trenutka kad smo poveli 2:0 utakmica za Kororu je bila gotova jer smo stajali jako daleko od gola . Huskovic je tu puno opasniji jer se brze krece plus Korora bolje igra sa brzim igracima u drugom sa Madzidom , Cunhom i Freemanom nije moga nista. Ono sto je dobro kod Korore je da ima hrabrosti da dribla i puca i nije kukavica i ako je 2009 godiste mislim da u drugom dijelu sezone moze razvaliti . Huskovic vec sad moze preuzeti ulogu glavnog spica jer vidis se da ima samopuzdanje i dovoljno kvaliteta.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Occasionally i 234 gosta.

Prijava