gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 22, 2026 5:44 am

djaba sve,jedva cekam da zagalamim

hodiiiiiiiiiiiiii vamoooooooooooooooooooooooooooo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SWRA_1921
Kontakt:

sri jul 22, 2026 8:20 am

Zna li neko provjereno sta je sad sa desetogodisnjim za jug, posto ce isti biti zavrsen (valjda) hajmo reci do kraja godine, u pola sezone, da li ce odmah od pocetka sezone vaziti desetogodisnje za drugu tribinu, pa za jug od momenta kad se napravi?

nekonvencionalan
Kontakt:

sri jul 22, 2026 12:27 pm

Je li neko uzimao ove dresove iz prednarudžbe? Ja sam sebi nanijjetio uzeti oba, ali se ne smijem za te silne pare zezati sa veličinom istih, pa ću čekati da dođu u fanshop, po napisanom kada su objavljeni to bi trebala biti ova/naredna sedmica. Zanima me da li je grb šiveni ili samo lijepljen, to pitam za ove koji su ga možda već dobili. :D
Također, jedan bih poslao kao poklon na adresu van Sarajeva, pa me zanima proces, koliko dugo se čeka i sl. ili da ipak čekam prodaju uživo pa se kasnije zamaram oko transporta i faktora iznenađenja...

ublehas
Kontakt:

sri jul 22, 2026 1:09 pm

I ja čekam da dođu, pa da probam.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 22, 2026 4:57 pm

nekonvencionalan je napisao/la:
sri jul 22, 2026 12:27 pm
Je li neko uzimao ove dresove iz prednarudžbe? Ja sam sebi nanijjetio uzeti oba, ali se ne smijem za te silne pare zezati sa veličinom istih, pa ću čekati da dođu u fanshop, po napisanom kada su objavljeni to bi trebala biti ova/naredna sedmica. Zanima me da li je grb šiveni ili samo lijepljen, to pitam za ove koji su ga možda već dobili. :D
Također, jedan bih poslao kao poklon na adresu van Sarajeva, pa me zanima proces, koliko dugo se čeka i sl. ili da ipak čekam prodaju uživo pa se kasnije zamaram oko transporta i faktora iznenađenja...
Ja uzmem broj veci uvijek, a i vecina raje, nece izgleda biti ni ove sedmice, po meni ti ne bolje naruciti ranije
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jul 22, 2026 5:35 pm

[RADNA AKCIJA STADION GRBAVICA 2026.]

Ovim putem vas pozivam na radnu akciju koja će se održati u petak 24.07.2026. od 17:00 na Stadionu Grbavica.

Ovom radnom akcijom ćemo pomoći našem Klubu i minimizirati troškove koji su bili planirani da se izdvoje za uređenje određenih stvari oko samog terena i tribina, te ćemo na taj način doprinijeti boljem ugođaju za sve nas na našoj Grbavici tokom odigravanja prve utakmice, koja je za neke dvije sedmice.

Mjesto sastajanja svih onih koji žele doći i pomoći će biti od 16:50h do 17:00h ispred Fan Shopa FK Željezničar.
(Ako neko bude želio, može nam se priključiti i malo kasnije)

Detaljan plan aktivnosti i radnih zadataka će biti predstavljen po dolasku na okupljanje.

Ponesite dobru energiju, a sve ostalo će biti obezbijeđeno s naše strane.

Vidimo se u petak.

Sa orga
Željezničar ante portas !

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jul 22, 2026 7:10 pm

Jel ovo neko žali što Vedran nije došao???? Hahaha kakvi smo boze dragi, otjerali lika motkom i sad ko biva aaaa ...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svraka
Kontakt:

sri jul 22, 2026 10:13 pm

Nije mi jasno onih par profila po fb sto mi stalno izlijecu i brane kao Mirvica, misle da je dobro radio. Jel moguce da ih je nafilovao toliko, a mozda i platio, ne znam sta drugo misliti za te budale i njijovo pisanje.
Forza 1921!

Oda majstore!

Zdule
Kontakt:

sri jul 22, 2026 10:41 pm

svraka je napisao/la:
Nije mi jasno onih par profila po fb sto mi stalno izlijecu i brane kao Mirvica, misle da je dobro radio. Jel moguce da ih je nafilovao toliko, a mozda i platio, ne znam sta drugo misliti za te budale i njijovo pisanje.
Ako se laž ponovi par puta, ne postaje istina. Nevjerovatno je da iz sata u sat pišu takve gluposti i komentarišu nešto o čemu pojma nemaju. Prozivaju ljude koji su u Odboru za hitnost, kao da su oni sve odlučivali zadnjih 20-ak godina. Ozbiljna spin brigada, ali niko nromalan neće i ne želi da se raspravlja s budalama, pa dolaze do izražaja. J***t' će vam Željo mater!

svraka
Kontakt:

sri jul 22, 2026 11:41 pm

Zdule je napisao/la:
sri jul 22, 2026 10:41 pm
svraka je napisao/la:
Ako se laž ponovi par puta, ne postaje istina. Nevjerovatno je da iz sata u sat pišu takve gluposti i komentarišu nešto o čemu pojma nemaju. Prozivaju ljude koji su u Odboru za hitnost, kao da su oni sve odlučivali zadnjih 20-ak godina. Ozbiljna spin brigada, ali niko nromalan neće i ne želi da se raspravlja s budalama, pa dolaze do izražaja. J***t' će vam Željo mater!
Ma budale. Koliko vas mirvic filuje ili im fali da im dijeli lazne info iz kluba, a oni vjeruju u to. Kakvi debili.
Forza 1921!

Oda majstore!

DizelForce
Kontakt:

čet jul 23, 2026 12:00 am

gavran je napisao/la:
uto jul 21, 2026 7:09 pm
@super1 ????

navuce ti mene,pokupovah zastave a pojacanja nema
ja se satra isto, ne mogu nigdje da nadjem od Kameruna zastavu....

zeka_tm87
Kontakt:

čet jul 23, 2026 12:07 am

DizelForce je napisao/la:
čet jul 23, 2026 12:00 am
gavran je napisao/la:
uto jul 21, 2026 7:09 pm
@super1 ????

navuce ti mene,pokupovah zastave a pojacanja nema
ja se satra isto, ne mogu nigdje da nadjem od Kameruna zastavu....
Valjda dok dobiju vize za bosnu.

SamoNapad
Kontakt:

čet jul 23, 2026 10:02 am

Nama je kljucno da dovedemo 2 stopera i bekove , samo da znaju izbiti loptu bez pametovanja i skociti. Jer smo nazad deficitarni i losi a prema naprijed sta bude bude. Dovesti kakvih brzanera i igraj pa sta bude.

kb80
Kontakt:

čet jul 23, 2026 10:04 am

Zna li neko na šta liče ovi što su došli. Golman i ova dvojca...

milanribar
Kontakt:

čet jul 23, 2026 10:06 am

svraka je napisao/la:
Znam jednog iz Hrasnice kojeg je plaćo da širi pozitivne vibracije i vodio ga sa sobom, čak je sjedio u svečanoj loži iako ga nikad vidio na utakmicama nisam ranije. Nosio lažni kačket FK Željezničar ko i on. Moguće da ih još ima takvih. Nemojte da mislite se ne može saznat sve, ko radi u svom interesu i ličnoj promociji a ne u interesu kluba...

svraka
Kontakt:

čet jul 23, 2026 10:32 am

milanribar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
Znam jednog iz Hrasnice kojeg je plaćo da širi pozitivne vibracije i vodio ga sa sobom, čak je sjedio u svečanoj loži iako ga nikad vidio na utakmicama nisam ranije. Nosio lažni kačket FK Željezničar ko i on. Moguće da ih još ima takvih. Nemojte da mislite se ne može saznat sve, ko radi u svom interesu i ličnoj promociji a ne u interesu kluba...
Mozda i ovima na fb bomba i obecava preko poruka. A zna se da po vecarama nije placao on nista dok je bio tu, zna se koga je zavlacio da plati. Varalica.
Forza 1921!

Oda majstore!

kb80
Kontakt:

čet jul 23, 2026 10:42 am

svraka je napisao/la:
čet jul 23, 2026 10:32 am
milanribar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
Mozda i ovima na fb bomba i obecava preko poruka. A zna se da po vecarama nije placao on nista dok je bio tu, zna se koga je zavlacio da plati. Varalica.
Ono što smo mi zajebali, kada kažem mi mislim na klub, jeste to da nismo imali dobar osigurač u vezi sa bilo kojim investitorom, pa ni sa ovom ublehom. Prvi sam bio za to da dodje u klub i donese novac sa kojim će raditi, a sve to sam temeljio na tome da imamo kvalitetan OSIGURAČ i da smo pametni, ali sam vidio poslije svega ovoga da smo, nadam se BILI glupi i da nismo više kao ovce da nas možeš vodati. Svi ti što pišu mogu svojoj materi da pišu, jer smo vidjeli ko je dotični delegat... Samo izgurati lagano ovo sve, proći će i ta priča, ali svaka slijedeća nam je bitna da bitnija ne može. Zato pamet u glavu...

ublehas
Kontakt:

čet jul 23, 2026 11:19 am

Morate razumjeti jednu stvar. U pregovorim je pregovaračka moć jaka onoliko koliko ti je jaka najbolja rezervna opcija. Mi nismo imali rezervnu opciju, i još je nemamo. Sve ovo je neko krpljenje. Kada na to dodamo strašan pritisak javnosti i navijača po forumima i portalima, dobijemo ovo što smo sada imali.
Da se ne lažemo, 90% raje je ovdje pisalo da "treba sve u klubu linčovati" ako se ne izglasa Investitor. Svi su samo vidjeli milione i neka lažna obećanja što su se puštala po forumima. Pa najvećim dušmanima kluba su proglašeni članovi skupštine koji su izašli iz iste ili su glasali protiv.
Ja se nadam da smo mi kao navijači nešto naučil (mada iskreno sumnjam). Da smo naučili da se svaki proces mora istrpiti, ali ne 2-3 mjeseca već nekoliko godina. Da ništa ne možemo dobiti stalnim mijennjanjem ekipe, trenera i uprava. Ne kažem da treba zaboraviti na investitore, ali ne treba svakog investitora gledati kao spasioca i kao jedinu opciju. Treba raditi kao da nikad nećemo naći investitora, pa ko bude, još bolje. Samo tako možemo naprijed. Korak po korak, milimetar po milimetar. Čim počnemo nešto preskakati, padamo i vraćamo se nekoliko godina unazad.

kb80
Kontakt:

čet jul 23, 2026 11:48 am

ublehas je napisao/la:
čet jul 23, 2026 11:19 am
Morate razumjeti jednu stvar. U pregovorim je pregovaračka moć jaka onoliko koliko ti je jaka najbolja rezervna opcija. Mi nismo imali rezervnu opciju, i još je nemamo. Sve ovo je neko krpljenje. Kada na to dodamo strašan pritisak javnosti i navijača po forumima i portalima, dobijemo ovo što smo sada imali.
Da se ne lažemo, 90% raje je ovdje pisalo da "treba sve u klubu linčovati" ako se ne izglasa Investitor. Svi su samo vidjeli milione i neka lažna obećanja što su se puštala po forumima. Pa najvećim dušmanima kluba su proglašeni članovi skupštine koji su izašli iz iste ili su glasali protiv.
Ja se nadam da smo mi kao navijači nešto naučil (mada iskreno sumnjam). Da smo naučili da se svaki proces mora istrpiti, ali ne 2-3 mjeseca već nekoliko godina. Da ništa ne možemo dobiti stalnim mijennjanjem ekipe, trenera i uprava. Ne kažem da treba zaboraviti na investitore, ali ne treba svakog investitora gledati kao spasioca i kao jedinu opciju. Treba raditi kao da nikad nećemo naći investitora, pa ko bude, još bolje. Samo tako možemo naprijed. Korak po korak, milimetar po milimetar. Čim počnemo nešto preskakati, padamo i vraćamo se nekoliko godina unazad.
Sve se slazem sa tobom, ja sam prvi bio ZA da dodje dotični bombaš, ali samo zato što nisam znao da je jbni bombaš. Nisam znao jer je "prošao" sve provjere i kao takav mislio sam da smo pametni i da smo to uradili kako treba, a ne na ovaj način. Sada znam da nemamo, barem tada nismo imali toliko pametne ljude, a Boga mi nikad za nikad više neću vjerovati nikome. Samo se nadam da smo fakat naučili nešto, pa da možemo kako si napisao pametno, korak po korak naprijed da nadjemo kvalitetan način funkcionisanja kluba, pa koji god bio.

dzulijano_pike
Kontakt:

čet jul 23, 2026 11:56 am

Ako Zeljo treba propasti, neka propadne sam, a ne da ga povali neki govedar iz Amerike.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], SanMan, Ujko i 87 gostiju.

Prijava