djaba sve,jedva cekam da zagalamim
hodiiiiiiiiiiiiii vamoooooooooooooooooooooooooooo
Ja uzmem broj veci uvijek, a i vecina raje, nece izgleda biti ni ove sedmice, po meni ti ne bolje naruciti ranijenekonvencionalan je napisao/la: ↑sri jul 22, 2026 12:27 pmJe li neko uzimao ove dresove iz prednarudžbe? Ja sam sebi nanijjetio uzeti oba, ali se ne smijem za te silne pare zezati sa veličinom istih, pa ću čekati da dođu u fanshop, po napisanom kada su objavljeni to bi trebala biti ova/naredna sedmica. Zanima me da li je grb šiveni ili samo lijepljen, to pitam za ove koji su ga možda već dobili.![]()
Također, jedan bih poslao kao poklon na adresu van Sarajeva, pa me zanima proces, koliko dugo se čeka i sl. ili da ipak čekam prodaju uživo pa se kasnije zamaram oko transporta i faktora iznenađenja...
Ako se laž ponovi par puta, ne postaje istina. Nevjerovatno je da iz sata u sat pišu takve gluposti i komentarišu nešto o čemu pojma nemaju. Prozivaju ljude koji su u Odboru za hitnost, kao da su oni sve odlučivali zadnjih 20-ak godina. Ozbiljna spin brigada, ali niko nromalan neće i ne želi da se raspravlja s budalama, pa dolaze do izražaja. J***t' će vam Željo mater!
Ma budale. Koliko vas mirvic filuje ili im fali da im dijeli lazne info iz kluba, a oni vjeruju u to. Kakvi debili.Zdule je napisao/la: ↑sri jul 22, 2026 10:41 pmAko se laž ponovi par puta, ne postaje istina. Nevjerovatno je da iz sata u sat pišu takve gluposti i komentarišu nešto o čemu pojma nemaju. Prozivaju ljude koji su u Odboru za hitnost, kao da su oni sve odlučivali zadnjih 20-ak godina. Ozbiljna spin brigada, ali niko nromalan neće i ne želi da se raspravlja s budalama, pa dolaze do izražaja. J***t' će vam Željo mater!
Valjda dok dobiju vize za bosnu.DizelForce je napisao/la: ↑čet jul 23, 2026 12:00 amja se satra isto, ne mogu nigdje da nadjem od Kameruna zastavu....
Znam jednog iz Hrasnice kojeg je plaćo da širi pozitivne vibracije i vodio ga sa sobom, čak je sjedio u svečanoj loži iako ga nikad vidio na utakmicama nisam ranije. Nosio lažni kačket FK Željezničar ko i on. Moguće da ih još ima takvih. Nemojte da mislite se ne može saznat sve, ko radi u svom interesu i ličnoj promociji a ne u interesu kluba...
Mozda i ovima na fb bomba i obecava preko poruka. A zna se da po vecarama nije placao on nista dok je bio tu, zna se koga je zavlacio da plati. Varalica.milanribar je napisao/la: ↑čet jul 23, 2026 10:06 amZnam jednog iz Hrasnice kojeg je plaćo da širi pozitivne vibracije i vodio ga sa sobom, čak je sjedio u svečanoj loži iako ga nikad vidio na utakmicama nisam ranije. Nosio lažni kačket FK Željezničar ko i on. Moguće da ih još ima takvih. Nemojte da mislite se ne može saznat sve, ko radi u svom interesu i ličnoj promociji a ne u interesu kluba...
Ono što smo mi zajebali, kada kažem mi mislim na klub, jeste to da nismo imali dobar osigurač u vezi sa bilo kojim investitorom, pa ni sa ovom ublehom. Prvi sam bio za to da dodje u klub i donese novac sa kojim će raditi, a sve to sam temeljio na tome da imamo kvalitetan OSIGURAČ i da smo pametni, ali sam vidio poslije svega ovoga da smo, nadam se BILI glupi i da nismo više kao ovce da nas možeš vodati. Svi ti što pišu mogu svojoj materi da pišu, jer smo vidjeli ko je dotični delegat... Samo izgurati lagano ovo sve, proći će i ta priča, ali svaka slijedeća nam je bitna da bitnija ne može. Zato pamet u glavu...svraka je napisao/la: ↑čet jul 23, 2026 10:32 amMozda i ovima na fb bomba i obecava preko poruka. A zna se da po vecarama nije placao on nista dok je bio tu, zna se koga je zavlacio da plati. Varalica.milanribar je napisao/la: ↑čet jul 23, 2026 10:06 amZnam jednog iz Hrasnice kojeg je plaćo da širi pozitivne vibracije i vodio ga sa sobom, čak je sjedio u svečanoj loži iako ga nikad vidio na utakmicama nisam ranije. Nosio lažni kačket FK Željezničar ko i on. Moguće da ih još ima takvih. Nemojte da mislite se ne može saznat sve, ko radi u svom interesu i ličnoj promociji a ne u interesu kluba...
Sve se slazem sa tobom, ja sam prvi bio ZA da dodje dotični bombaš, ali samo zato što nisam znao da je jbni bombaš. Nisam znao jer je "prošao" sve provjere i kao takav mislio sam da smo pametni i da smo to uradili kako treba, a ne na ovaj način. Sada znam da nemamo, barem tada nismo imali toliko pametne ljude, a Boga mi nikad za nikad više neću vjerovati nikome. Samo se nadam da smo fakat naučili nešto, pa da možemo kako si napisao pametno, korak po korak naprijed da nadjemo kvalitetan način funkcionisanja kluba, pa koji god bio.ublehas je napisao/la: ↑čet jul 23, 2026 11:19 amMorate razumjeti jednu stvar. U pregovorim je pregovaračka moć jaka onoliko koliko ti je jaka najbolja rezervna opcija. Mi nismo imali rezervnu opciju, i još je nemamo. Sve ovo je neko krpljenje. Kada na to dodamo strašan pritisak javnosti i navijača po forumima i portalima, dobijemo ovo što smo sada imali.
Da se ne lažemo, 90% raje je ovdje pisalo da "treba sve u klubu linčovati" ako se ne izglasa Investitor. Svi su samo vidjeli milione i neka lažna obećanja što su se puštala po forumima. Pa najvećim dušmanima kluba su proglašeni članovi skupštine koji su izašli iz iste ili su glasali protiv.
Ja se nadam da smo mi kao navijači nešto naučil (mada iskreno sumnjam). Da smo naučili da se svaki proces mora istrpiti, ali ne 2-3 mjeseca već nekoliko godina. Da ništa ne možemo dobiti stalnim mijennjanjem ekipe, trenera i uprava. Ne kažem da treba zaboraviti na investitore, ali ne treba svakog investitora gledati kao spasioca i kao jedinu opciju. Treba raditi kao da nikad nećemo naći investitora, pa ko bude, još bolje. Samo tako možemo naprijed. Korak po korak, milimetar po milimetar. Čim počnemo nešto preskakati, padamo i vraćamo se nekoliko godina unazad.