Hvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
Pa mi smo toliko toksican klub da samo ovi sto ne razumiju nas jezik mozda ko i mogu uspjeti, jer svako normalan u glavu ne bi izdržao psovanje svih mogućih članova obitelji iz utakmice u utakmicu.teatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:52 pmHvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
pa ne moze Dragovic, Korora i ostali na pocetku u nikad goroj situaciji isto mentalno podnijeti psovanje svega živog u 4. Kolu a bice tako...Ta djeca nisu kriva niti se njima treba psovati a niti sam mislio na njih nego recimo na Šabića . Koliko je samo imao šanse da se dokaže i pokaže prošle sezone. A bogami ni prethodnici njegovi tipa Beće, Gasala, itd također su pokazali zavidno znanje.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:56 pmPa mi smo toliko toksican klub da samo ovi sto ne razumiju nas jezik mozda ko i mogu uspjeti, jer svako normalan u glavu ne bi izdržao psovanje svih mogućih članova obitelji iz utakmice u utakmicu.teatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:52 pmHvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
Do jucer stavi juniore da izguraju danas antitalenti hahapa ne moze Dragovic, Korora i ostali na pocetku u nikad goroj situaciji isto mentalno podnijeti psovanje svega živog u 4. Kolu a bice tako...
Mali je bolikurac teski, zali Boze talentsCuneLastavica je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 1:36 amZna li iko sta je s malim efendicem iz stupcanice? Statistika mu je super bila u odnosu na nase aktuelne ofanzivce a fali nam bar solidnih igraca, jos je nase dijete. Plus je u21 ako se ne varam
Vidjeh da je bio na prozivci al od tada ga niko nije spomenuo
Onaj Dabo je lijevi bek iako mu na tm stoji da je krilo.
Stoper tamnoputi,napadac tamnoputi i krilo samba,trenutno sto se ceka vizateatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:52 pmHvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
To su ona imena što je neko objavio pa sam pronašao na TM . Uglavnom samo nek se radi i dovodi.super1 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:53 amStoper tamnoputi,napadac tamnoputi i krilo samba,trenutno sto se ceka vizateatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:52 pmHvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
Ps Gavrane nadji Drogbinu zastavu
Gdje su ta imena da gledamo highlightse?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:59 amTo su ona imena što je neko objavio pa sam pronašao na TM . Uglavnom samo nek se radi i dovodi.super1 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:53 amStoper tamnoputi,napadac tamnoputi i krilo samba,trenutno sto se ceka vizateatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 19, 2026 4:52 pm
Hvala za info, mora još doći da ne gledamo naše mlade antitalente
Ps Gavrane nadji Drogbinu zastavu
Hvala ti za info
Ma nekom od foruma sam vidio, meni se čini sportsportSamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 1:21 pmGdje su ta imena da gledamo highlightse?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:59 amTo su ona imena što je neko objavio pa sam pronašao na TM . Uglavnom samo nek se radi i dovodi.
Hvala ti za info
Potpisao je ugovor sa Marićem i starim sastavom dugoročno. Onda su došli novi i Sten je rekao svim juniorima da mogu bacit stare ugovore, i ponudio je mizeriju Efendiću s kojom ne može ni preživjeti ovdje(sam živi), i nažalost otišao dalje da traži angažman. Marić i ekipa su sa njim najviše bili oduševljeni, šteta…CuneLastavica je napisao/la:Zna li iko sta je s malim efendicem iz stupcanice? Statistika mu je super bila u odnosu na nase aktuelne ofanzivce a fali nam bar solidnih igraca, jos je nase dijete. Plus je u21 ako se ne varam
Navodno Abdul Kader YamaeogoSamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 1:21 pmGdje su ta imena da gledamo highlightse?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:59 amTo su ona imena što je neko objavio pa sam pronašao na TM . Uglavnom samo nek se radi i dovodi.
Hvala ti za info
ghamaz je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 3:27 pmNavodno Abdul Kader YamaeogoSamoNapad je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 1:21 pmGdje su ta imena da gledamo highlightse?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 10:59 am
To su ona imena što je neko objavio pa sam pronašao na TM . Uglavnom samo nek se radi i dovodi.
Hvala ti za info
Aaron Appiah Benato Bekima

Znalaci nasi iz odbora za upravu!revolt je napisao/la: ↑pon jul 20, 2026 3:22 pmPotpisao je ugovor sa Marićem i starim sastavom dugoročno. Onda su došli novi i Sten je rekao svim juniorima da mogu bacit stare ugovore, i ponudio je mizeriju Efendiću s kojom ne može ni preživjeti ovdje(sam živi), i nažalost otišao dalje da traži angažman. Marić i ekipa su sa njim najviše bili oduševljeni, šteta…CuneLastavica je napisao/la:Zna li iko sta je s malim efendicem iz stupcanice? Statistika mu je super bila u odnosu na nase aktuelne ofanzivce a fali nam bar solidnih igraca, jos je nase dijete. Plus je u21 ako se ne varam
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne znam ko laze ovde, momak je sam izrazio zelju da igra za stupcanicu, te da mu je mrsko se izboriti za mjesto ovde ako vec ima u olovu, klub mu se zahvalio i pustio ga, njemu je mrsko kad mora dolazit na pripreme, ali ide spin kako je trebao ugovor potpisat