Neko je vec prije par stranica rekao u utorak.Naravno dilema je koji utorak.
Sta fali brez trenera?milanribar je napisao/la: ↑pon jul 13, 2026 1:17 pm
Sutra se ide na pripreme pa bi trebalo sad, nema smisla da odu bez trenera u Sloveniju...
Edisos Sabljasos Mulalicacos

Ono što smatram jeste da definitvino trebamo dati podršku čovjeku i da vidimo šta smo i kakvi smo. Nadam se i ja da zna prepoznati, jer nam je to jbg ono što možemo. Volio bih da nekim čudom pogodimo i da promoviše nekoliko mladih i kvalitetnih igrača koje nismo imali već dugo.milanribar je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 10:55 amMlad trener iz ozbiljne fudbalske škole Atletico Madrida. Ako bi pustili čovjeka da jednu sezonu posloži kako misli da treba sve, bez raznih uplitanja, možemo se nečemu nadat.
Nadam se konačno da je ovo trener koji zna prepoznat mladog igrača koji ima kvalitet.
Šta nama znači što je mlad? Šta nama znači što je iz ozbiljne fudbalske škole? Mi igramo u ligi koja pojede ovakve trenere, a igrači su mahalci koji su apsolutno neprilagođeni evropskim treninzima i načinu rada (to ti je osnovni razlog što naši igrači često ne uspijevaju vani, iako imaju talenta). Meni ovo miriše na još jedan fijasko, osim ako ne planiramo dovesti sve strance da igraju, a znamo da to neće biti slučaj.milanribar je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 10:55 amMlad trener iz ozbiljne fudbalske škole Atletico Madrida. Ako bi pustili čovjeka da jednu sezonu posloži kako misli da treba sve, bez raznih uplitanja, možemo se nečemu nadat.
Nadam se konačno da je ovo trener koji zna prepoznat mladog igrača koji ima kvalitet.
Bitno je da mi znamo šta hoćemo od njega prvo. Ako budemo navaljivali na rezultat odmah daj vrh tabele nismo mi klub za sredinu tabele i tako, nema od njega ništa.kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 11:03 amŠta nama znači što je mlad? Šta nama znači što je iz ozbiljne fudbalske škole? Mi igramo u ligi koja pojede ovakve trenere, a igrači su mahalci koji su apsolutno neprilagođeni evropskim treninzima i načinu rada (to ti je osnovni razlog što naši igrači često ne uspijevaju vani, iako imaju talenta). Meni ovo miriše na još jedan fijasko, osim ako ne planiramo dovesti sve strance da igraju, a znamo da to neće biti slučaj.milanribar je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 10:55 amMlad trener iz ozbiljne fudbalske škole Atletico Madrida. Ako bi pustili čovjeka da jednu sezonu posloži kako misli da treba sve, bez raznih uplitanja, možemo se nečemu nadat.